Şimdi Ara

Başımdan geçen kıl dönmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar adım Mustafa 16 yaşındayım başımdan geçen kıl dönmesi olayını anlatacağım biraz mide bulandırıcı olabilir.

Çocuklarda olur mu demeyin 15 yaşında başladı fakat ben ailemden sakladım utandığım için her neyse kuyruk sokumumda çok şiddetli bir ağrı hissettim yaklaşık 5 dakika boyunca devam etti ağrı sanki bir şey batıyormuş gibi tabii kıl dönmesi olucağını tahmin etmemiştim yaklaşık iki ay sonra tuvalette popomdan kan gelmeye başladı gün geçtikçe bu kan miktarıda artıyordu ben makat çatlağı sandım internetten araştırmıştım çünkü fakat çatlak değilmiş ve artık kuyruk sokumumdan çok pis kokan sıvı gelmeye başladı bu sıvı sürekli geliyordu hiç durmuyordu her gün çamaşır değiştirmek zorunda kalıyordum bu sıvı yüzünden asosyal oldum eve kapandım dışarı çıkamaz oldum Allah'tan corona yüzünden okullar felan kapandı yiksa işim yaş markete bile gidemiyordum ekmek almaya o derece arkam ıslak gözüküyordu ve ben bu durumu ailemden saklıyordum yaklaşık 8 ay sonra anneme dedim ve bir doktora danıştık çocuk cerrahisiydi kıl dönmesi dedi ve çok şaşırdım ağlayacak duruma geldim neredeyse doktora danıştıktan 1.5 ay sonra ameliyet oldum ameliyathanedeki yatağa kadar yürüyerek gittim ve ameliyathanedeki masada bayilttılar beni ellerimi ve ayaklarımı bağlamışlardı nedense uyandığımda hasta odasında yatıyordum gözlerimi açmak istiyordum ama açamıyordum ilacın etkisiyle annem yanımda elimi tutmuş oturuyordu bende canım annem seni bir daha asla üzmeyeceğim felan diyordum ama istemeden diyordum kendinize hakim olamıyorsunuz o sırada her neyse annemi öpmeye felan çalıştım sonra hastaneden çıktık eve gittik eve gidince lavaboya gitmiştim ayıptır söylemesi tam idrarını yaparken bayılacak gibi oldum gözüm açık ama kap karanlık etraf kulaklarımda çınlama sesi felan var elimi bike yıkayamadan yatağa gittim uyudum sonra düzeldi net görebiliyordum ameliyat olduğum gece ağrıdan dolayı zorlukla uyumuştum her şey güzel gidiyordu geçmiş olsuna gelen nefis pastalar vesaire 😅😂🤤 fakat üzerinden aylar geçti ve ameliyat bölgesi hala kapanmadı şuan ameliyet olalı 5 ay oluyor 2 haftada bir doktor oraya ilaç sürüyor yara kapansın diye ve ilaç çok acıtıyor şimdi doktordan geliyorum ve bana şöyle söyledi sebin yaran çok derin olduğu için yeniden ameliyet etmek gerekebilir keşke daha erken ameliyat olmaya gelseydin dedi yani anlıyacağınız bu hastalığı çekiyorsanız hemen doktora gidin eğer sizde benim gibi saklarsanız tekrardan ameliyat olabilirsiniz dikkat edin kendinize başıma gelmeden önce Çok gülüyordum gerçekten ama gülücek bir şeyin olmadığını anladım ameliyat oldum ama hala iyileşemedim dostlar varmı başından geçen iyileşen birisi varsa söylesin bende iyilesiyim hemen

ARKADAŞLAR ANNENİZİN DEGERİNİ BILIN DOKTOR AMELİYAT OLDUKTAN SONRA YARA BOLGESINI TEMIZ TUTUN CIMBIZLA ORADAKI KILLARI TEK TEK ALIN DEDI VE ANNEM YAKLAŞIK 5 AYDIR BENIM POPOMDAKI KILLARI TEK TEK CIMBIZLA ALIYOR ANNEM OLMASA BANA KIM BAKARDI ACABA DİYE DÜŞÜNÜYORUM ALLAH ANNELERIMIZE BOL OMUR VERSIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Götteki kıllar cımbızla ızdırap olmuyor mu ağdayla kendin alsana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıl dönmesi kapanmayan yara
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.