Şimdi Ara

başımdan geçen ilginç bir olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün gece saat 2 civarı bilgisayarı kapattım ve yattım telefonumdan müzik dinliyordum o sırada nasıl olduysa aklıma "eve hırsız girse ne yaparım? nasıl karşılık veririm?" gibi aptalca bir düşünce girdi. 2-3 saat boyunca kendi kendime hep bunu sordum "acaba nasıl davranmalıyım? hırsıza karşı vermelimiyim? kavga etmeye kalkışırsam nasıl davranmalıyım?" diye neyse kendi kendime muhasebe yaptım.

sabah kalktım kahvaltıda anneme felan dün gece uyumadan önceki yaşadıklarımı anlattım oda bana "öyle saçma şey olmaz huzurunu boşuna kaçırma vs." gibi şeyler söyledi. akşam bjk-gs maçını izlemeye gittim az önce eve geldim. ben dışarıdayken site yöneticisi gelmiş ve dünce saat 4 civarı oturduğumuz apartmanlara hırsızın girmeye çalıştığını kapıcının dairesine girmeye uğraştını felan söylemiş. eve geldikten sonra annem bana olanları anlattı ve resmen şok oldum.

• Gerçekten ilginç ..

98 depreminde ;

Tüm gece deprem hakkında konuştuk . İşte deprem olduğunda köpekler ulur , araba marşının sesi yankılanır , elektrikler gidip gelir vs .. Sabah kalktık ( Kuşadası yazlık .. Deprem merkez üssü Düzce ..) kahvaltı yapıyoruz balkonda , bir de ne göreyim yaklaşık derinliği 5mt. eni 2.5 - 3 mt. uzunluğu ise 8-10 mt. bir yarık Ailem bahçıvan yapmıştır falan dedi . Neyse kahvaltı bitti plaja inicez , alt komşular radyo dinliyor büyük telaşla .. Tam hatırlamıyorum muhtemelen öğlen 12 haberleri ..

Sonuç ; Deprem ...

• Hayatta herşeyin önlemini alacaksın Benim odam üst katta terastan tehlike çok yatağımın sağında ve solunca sopalar var geneldede yastığımın altında çakı bulundururum.
  • @peterpetrelli hocam haklısın. oturduğum apartman 7 katlı ve ben 7. katında oturuyorum. bulunduğum yerde hırsızlıklar aşırı derecede çoğaldı. ben oturduğum apartmanlara hırsızın girebileceğini pek zannetmiyordum. hırsız girerse birtek yangın merdiveninden girer diye bekliyodum ama böyle bir olay yaşadık işte.
  • gerçekten çok ilginç oluyor ara sıra böyle şeyler...
    "ben dışardayken site yöneticisi gelmiş" bu cümlede site yöneticisini dh nın yöneticisi sandım..
  • Küçükken boncuklu tabancayla uyuduğumu çok iyi hatırlıyorum
  • Bazen oluyor böyle şeyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok üzücü olay yaşadım
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizim eve hırsız girerse ölür. 220volta ne kadar dayanırsa o kadar uzun yaşar
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Hayatta herşeyin önlemini alacaksın Benim odam üst katta terastan tehlike çok yatağımın sağında ve solunca sopalar var geneldede yastığımın altında çakı bulundururum.

senin evine girmek istemezdim sagındaki sopayı alıyon adam solundan çekip vurmaya başlıyo yatıgından çakı çıkartıp bıçak sokuyo filan full donanım

bide türkçe biliyosunuz biraz lastik gibi
    ben uyurken site yöneticisi gelmiş pisiko__ nerde onu admin yapcaz demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CB3B4454 -- 3 Mart 2008; 0:52:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.