Şimdi Ara

BASIMDAN GECEN ENTERESAN BI VAKA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba.. Dun aksam basımdan gecen olayı kımseye anlatamadıgımdan dolayı bırılerı okusun ıstedım yoksa ıcım catlayacak. Saat 21:30 sularında evıme dogru kulagımda kulaklık ıle yuyrken karsı kaldırımda yuruyen kızlı erkeklı grup bırbırlerı ıle sakalasıp duruyordu. Seslerı duymadıgımdan dolayı ne konusuluyodu duymadım. Şakalaşan bu gruptakı bır adam kıza durup dururken bır tokat attı kı ınanamadım. Kız yerden kalkar kalkmaz aglamaya basladı. Bende orda bı kuytuya gecıp olanları ızlıyorum neyse baktım dıger adamlarda dıger kızlara tokat atmaya basladı ılk once sarhos olduklarını dusundum ama ıs cıgrıgından cıktı bu grup bırbırlerıne tekme tokat dalmaya basladı. bir ıkı dakıka kavga eden bu grubun onunde bırden belıren sıyah takım elbıselı bır adam bır anda bagırmaya basladı ve agzından dehset bır sekılde aleve benzer bırsey cıkarıp butun gurubu kül etti. Nasıl oldu anlayamadım ama adam daha sonra uctu. bende arkadasından el salladım. Sımdı bu konudakı kısılerı nasıl ve ne sekılde olaylı ve dolaylı kısıler hakıkat sendekı ve ordakı durum olumlu kı burdan gelmelı.

• Okumayın ağzından alev atan adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 25 Kasım 2015; 16:43:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cool csb bro

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne saçmalıcak diye okudum yine olmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.