Bi sabah 3 arkadaş okula gidiyoruz.Başka bi arkadaşımı gördük okul yolundan gitmiyordu.Nereye gidiosun olum dedik.kestirmeden dedi.Gösterdi bize kestirme yolu gidioduk.Duvardan atladık (çoğu kestirmede olduğu gibi kısa bir duvar vardı) duvarın üstüde hafif yosunlu altımda da bej pantolon hasstir leke tutacak dedim içimden dizlerimi koyar koymaz atladım. Bir anda bi baktım yerdeyim burnum ağrıyor gözüm yanıyor. Gözlüğümde 2-2.5 metre geride. kendime geldiğimde bi baktım yanımdaki iki ağacı çamaşır ipiyle bağlamışlar ona çarpmışım havada arkadaşlarıma seslendim 2 sn sessizlikten sonra kopmalar kahkahalar falan okula gittim anlatmaya utandım arkadaşlarıma noldu dediler bende tinerciler saldırdı biri bıçağı bana savururken kafamı geri çektim ucuyla böyle cizdi dedim İnanmadılar tabiki anlattım eve gelincede abim ne lan bu hal dayakmı yedin dedi anlattım işte çamaşır ipine çarptım die inanmadı
Hayatımda duyduğum en komik hikaye.Anlatım biçimi mükemmel sanki yanındaymışım gibi hissettim.Ama ben HAYIR diyorum.OKUMAYIN.
quote:
Orijinalden alıntı: Lu£
Hayatımda duyduğum en komik hikaye.Anlatım biçimi mükemmel sanki yanındaymışım gibi hissettim.Ama ben HAYIR diyorum.OKUMAYIN.