Şimdi Ara

Başımdan geçen çok komik bir olay..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi sabah 3 arkadaş okula gidiyoruz.Başka bi arkadaşımı gördük okul yolundan gitmiyordu.Nereye gidiosun olum dedik.kestirmeden dedi.Gösterdi bize kestirme yolu gidioduk.Duvardan atladık (çoğu kestirmede olduğu gibi kısa bir duvar vardı) duvarın üstüde hafif yosunlu altımda da bej pantolon hasstir leke tutacak dedim içimden dizlerimi koyar koymaz atladım. Bir anda bi baktım yerdeyim burnum ağrıyor gözüm yanıyor. Gözlüğümde 2-2.5 metre geride. kendime geldiğimde bi baktım yanımdaki iki ağacı çamaşır ipiyle bağlamışlar ona çarpmışım havada arkadaşlarıma seslendim 2 sn sessizlikten sonra kopmalar kahkahalar falan okula gittim anlatmaya utandım arkadaşlarıma noldu dediler bende tinerciler saldırdı biri bıçağı bana savururken kafamı geri çektim ucuyla böyle cizdi dedim İnanmadılar tabiki anlattım
    eve gelincede abim ne lan bu hal dayakmı yedin dedi anlattım işte çamaşır ipine çarptım die inanmadı

• Hayatımda duyduğum en komik hikaye.Anlatım biçimi mükemmel sanki yanındaymışım gibi hissettim.Ama ben HAYIR diyorum.OKUMAYIN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

Hayatımda duyduğum en komik hikaye.Anlatım biçimi mükemmel sanki yanındaymışım gibi hissettim.Ama ben HAYIR diyorum.OKUMAYIN.

bence bi şans verelim ben evet diyorum
  • evet iki hayırla sizi uğurluyoruz
  • OKUMAYIN .
  • gülmek için geldim... güldüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syndra

/>

imza çok küçük değilmi hocam.
  •  Başımdan geçen çok komik bir olay..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

quote:

Orijinalden alıntı: Syndra

/>

imza çok küçük değilmi hocam.

düzelttim
  • Çok Komikmiş Kardeş
  •  Başımdan geçen çok komik bir olay..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.