Şimdi Ara

Başıma gelen her şeyden duyduğum ıstırap seviyesinde acı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,çok uzun bir zamandır foruma girmiyordum derslerin yoğunluğu vs yüzünden.Ama bugün bu beni her geçen gün daha da öldüren,ortalama yaşayacağım kısacık hayatı daha da kıslatan bir sorunumdan bahsedeceğim.Öncelikle şunu belirteyim son sınıf öğrencisiyim.Sınava hazirlaniyorum.Bundan önceki yıllarda hayatımda hiçbir aksaklık olmazken bu yıl beni çok rahatsız eden olaylar yaşadım.Daha önce hiç sorun çıkartmayan dişimin kopmuş gibi ağrıması,çok beğendiğim ayakkabilarımın çalınması,denemeler sonrası gelen kötü netlerim,dolandırılmam,arkamdan konuşan insanların verdiği rahatsızlık derken bugün de şöyle bir olay yaşadım.Hafta içi cumartesi günü saat 10 da deneme var denildi.Ben de 8.30-9.00 gibi kalktım.Tramvaya bindim okulun önüne geldim.Geldiğimde kimse yoktu.Rehber hocasının yanına gittim,"hocam sınav giriş yerleri daha asılmadı mı?" Diye sordum.Bir süre bana baktı sonra dedi ki:Sana mesaj gelmedi mi? Sınav pazartesiye ertelendi dedi.Bende tamamdır hocam sorun değil dedim ve çıktım.Ama çıkıp tramvay durağına yürürken her yeri tekmelemek istedim.Neden genelde böyle zaman kaybettiren,insanı aptal durumuna düşüren durumlarda şanlı kişi hep ben oluyorum?Bunu düşüne düşüne gittim eve,şimdi bunları yazıyorum.Belki siz şimdi dersiniz,seninki de sorun mu diye.Haklısınız aslında dışarıda sıkıntılar içinde yaşayan binlerce insan varken benimki devenin yanında kulak kalıyor.Ama ben artık her şeye üzülmekten,her olumsuz şeyde kendime "istemeden" pay almaktan bıktım.Sizler bana ne öneriyorsunuz bu durumdan kurtulmam için?Görüş ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.Simdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • cidden dert edilecek şeyler değil, sınav stresinden dolayıdır.
  • Seni ççok iyi anlıyorum kardeşim emin ol bunlar sınav stresinden oluyor
  • Dostuk bak.





    Geçen seneye bende mezuna kaldım sınava hazırlanmak için. Mal gibi dershaneye yazıldım. Fakat çok pişmanım. Çünkü hocalar malın önde gideniydi ve aylarca hoca eksikliği çektik. Benim denemeler yerlerdeydi kendim çalışıp İstanbul unv bil. Ogrt. Kazandım. Ama hiç memnun değilim. Eğer geçen sene dershane olmasaydı çok daha iyi bir bölüm kazanırdım. Bu sene hem derslere gidiyorum hemde sınava çalışıyorum. Seneye şansımı tekrar denicem. Bu arada ne oldu biliyormusum? Dişim arıza verdi. Kapı kapı doktor gezdim. 5 aya yakın oldu yeni yeni tedavi ediliyor. O kadar çok uğraştımki...

    Okula gidip gelirken 6 araç kullanıyorum gunde4 ile 4 buçuk saat aram yolda geçiyor.







    Kısaca çoğu kişinin talihi aynı. Bütün dünya bir sahnedir demiş Shakespeare. Hepimiz aynı rolü oynuyoruz sadece zamanın akışından kaynaklanan farklılık mevcut. Hayat bir paradoks gibi sendeki olay senden ayrılıp bana çarpıyor benden ayrılıp başkasına. O yüzden takma kafana elinden geleni yap yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • eğer güzel bir şekilde atlatabilirsen bu dönemi ilerini daha net daha olgun ve daha realist göreceksindir. umarım sınavın güzel geçer..
  • Çok teşekkür ederim cevaplarınız için :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.