Bildirim
Başıma gelen garip olaylar ( +18 etkileyebilir ) (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Harddiski bana getir hocam bilgisayara bağlayıp bakarız fotoğrafa
Edit: harddiski başka bilgisayarın varsa ona bağla çok zor bir şey değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serothonin -- 4 Ağustos 2013; 1:08:31 > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: xBenzinn
quote:
Orijinalden alıntı: Ne yapayım artık
Uydurma veya değil ama ürkütücü yazmışın
bilgisayarı açtım şu an eğer bahsettiğim resmi bulabilirsem beni çok net anlayacaksınız.
Yok dostum inanmamazlık değil böyle paranormal olaylar benimde başıma geldi ama forum csb yazarı dolu o bakıma söyledim
quote:
quote:
quote:
bilgisayarı açtım şu an eğer bahsettiğim resmi bulabilirsem beni çok net anlayacaksınız.
Yok dostum inanmamazlık değil böyle paranormal olaylar benimde başıma geldi ama forum csb yazarı dolu o bakıma söyledim
bir ara astral seyahate sarmıştım ve birazda başarılı olmuştum. ne olduysa ondan sonra oldu zaten. sakat işler girmemek lazım. halen karanlıktan korkarım.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
bir ara astral seyahate sarmıştım ve birazda başarılı olmuştum. ne olduysa ondan sonra oldu zaten. sakat işler girmemek lazım. halen karanlıktan korkarım.
Astral ı ne kadar denediysem bir türlü yapamadımama lucıd daha kolay ve tehlikesiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Matemars
Harddiski bana getir hocam bilgisayara bağlayıp bakarız fotoğrafa
Edit: harddiski başka bilgisayarın varsa ona bağla çok zor bir şey değil.
şuan bide kullandığım laptop var işte yarın götürüp baktırıcam uzun zaman sonra aklıma geldi göstermem lazım size. kırılan bi iphonem vardı onunla çekmiştim asıl resmi. deneyeceğim yarın. -
Şaka filanda resmi açmak için tıkladığımda telefon internetten attı tövbe estağfurullah :D
korktum , takip . Şu lucid rüyayı yapmak için herşeyimi veririm arkadaş . Rüya çok zor görüyorum görsemde rüyada olduğumu anlamam imkansız -
aklıma gelenlerden bişeyler daha ekledim. annemede sordum tersledi. aklıma geldikce ekleyeceğim. -
bekliyoruz -
Takip -
önden
-
fotoyu merak ettim -
Takip -
Paart 50 olana kadar devaam etme durmadan devam
Takip. -
Csb diye dalga gecmistim az once banyoya gittim aynaya baktim ayni olayda bana oldu Töbe Estağfurullah napicam simdi
quote:
Orijinalden alıntı: forum1
Csb diye dalga gecmistim az once banyoya gittim aynaya baktim ayni olayda bana oldu Töbe Estağfurullah napicam simdi
dostum doğru söyle bak yemin ederim korkuyorum yine başlıycak diye. gerçekten oldumu bu ? -
aklıma gelenlerden ekledim bu olaylardan sonra baya bi psikolojik tedavi gördük babamla uyuyor uyansa soracağım onada hatırladıklarını.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X