Şimdi Ara

Başıma gelen bir iphone macerası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ŞU MSG I YAZARKEN ÖNCELİKLE NE KADAR ÜZGÜN VE MUTSUZ OLDUĞMU BELİRTİYİM

BUNDAN 2 AY ÖNCE KENDİME BİR İPHONE ALDIM ÖNCE HERŞEY GÜZEL KÜT KAYITSIZ OLDUĞ İÇİN KAPANDI EYWALLAH KAYIT ETTİRDİM VE 10 GÜNLÜK UĞRAŞLAR SONUNDA TELEFONUM KAYIT ALTINA ALINDI BEYAZ LİSTEYE GİRDİ 1 AYDIR SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE KULLANIYORUDM BUNDAN 10 DAKİKA ÖNCE TELEFONUM TEKRAR KAYITSIZ OLARAK GÖZÜKTÜ VE KAYIT DIŞI KALDI TK YI ARADIĞIMDA TELEFONUMUN KAYIT DIŞI OLDUĞNU SÖYLEDİLER BEN AÇIKLAMAMI YAPTIM TELEFONUM DÜN KAYIT ALTINDAYKEN BUGÜN NEDEN KAYIT DIŞI DİYE SORDUM ARADA BİR SİSTEM HATASINDAN OLABİLİRMİŞ TAMAM HEMEN TURKCELL BAYİNE TELEFON AÇTIM 4 HAFTADIR YABANCI PASAPRORTLU KİŞİLERİN SİSTEMDE OLUŞAN BİR HATA SONUCU KAYIT YAPILMADIĞ SADECE TÜRK PASAPORT LU KİŞİLERİN KAYIT YAPTIRACA BİLECEĞNİ VE BU SORUNUN UZUN BİR MÜDDET DAHA SÜRECEĞNİ SÖYLEDİLER TEKRARDAN TK YE GERİ DÖNÜŞ YAPTIM MAĞDURİYETİMİ AÇIKLADIM BANA VERDİKLERİ CEVAP OZAMAN BEKLEYİN TEKRAR KAYIT YAPTIRIN ŞİMDİ BEN

1.BU TK YI MAHKEMEYE VERSEM HAKSIZMIYIM ZAMANIMI ÇALDIĞ İÇİN
    2. BEN BU TELEFONU KLONLAYIP KULLANSAM HAKSIZMIYIM

OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• İyide niye bağırıyorsun?

Ana avrat küfür etmekte haksızsın.Alt tarafı bir telefon için milletin anasını avradını niye karıştırıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesty -- 24 Nisan 2008; 16:22:02 >
  • bence 2.seçeneği yap hakkındır
  • bence hem küfür et..
    hem klonla
    hem dava aç
  • BURASI TÜRKİYE !!!

(Normaldir abi)
  • Bu tk saçmalığı sadece bizim başımızda var zaten... ondan sonra neden avrupaya gidiyormusuk tabi gideriz olaya bak yahu.
  • en iyisi bizim ulke ne kayit ne falan filan gunde de istersen keyfim ne istersem ziphone ile imei degistiriyorum iistersem
    123456789... stersem88888888888..
    vs.s
    (AZE)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRML_KNN -- 24 Nisan 2008; 19:08:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • keşke onu yapma kabiliyetine ve bilgisine sahip olsamda tk la uğraşmasam
  • Arkadaşım sıkma canını, benim de kayıtlı telefonum bir süre sonra kayıt dışı gözüktü, üstelik klonlama v.s. yoktu, T.K.'yı telefonla arayarak derdimi anlatıp çözmeye çalıştım, önceki kayıttan filan söz ettim, nafile, bir sorun olmuş yeniden kaydettirin dediler. Oysa ki ben daha önce başka bir pasaport ile kaydedilmiş ve kapanmış bir telefonun başka bir pasaport ile kayıt altına alınmasının sorun olacağını düşünüyordum. Başka bir pasaport ile yeniden kaydettirdim, şimdi kayıtlı gözüküyor ama inan her SMS sinyalini duyduğumda acaba mı diyorum. Kısacası yeni bir pasaport bulup kaydettireceksin başka çaren yok. İmei değiştirmek ise yasa dışı, bence bir telefon için değmez. Hem için rahat olur.
  • kardeş haklısında fethiyede şu anda sistem bozuk kayıt yapmıyorlar kafayı yiyecem :(
    quote:

Orjinalden alıntı: mco

Arkadaşım sıkma canını, benim de kayıtlı telefonum bir süre sonra kayıt dışı gözüktü, üstelik klonlama v.s. yoktu, T.K.'yı telefonla arayarak derdimi anlatıp çözmeye çalıştım, önceki kayıttan filan söz ettim, nafile, bir sorun olmuş yeniden kaydettirin dediler. Oysa ki ben daha önce başka bir pasaport ile kaydedilmiş ve kapanmış bir telefonun başka bir pasaport ile kayıt altına alınmasının sorun olacağını düşünüyordum. Başka bir pasaport ile yeniden kaydettirdim, şimdi kayıtlı gözüküyor ama inan her SMS sinyalini duyduğumda acaba mı diyorum. Kısacası yeni bir pasaport bulup kaydettireceksin başka çaren yok. İmei değiştirmek ise yasa dışı, bence bir telefon için değmez. Hem için rahat olur.

• yazıları değiştirmişsin ama en azından gelen yorumlardan neler yazdığın azıcık belli oluyor..

ne desen haklısın ..bende zamanında neler çektim ..

ulen ne devlet yabancı adam kendi ülkesinden buraya telefonunu getirip kullanamayacakmı adam ingiliz alır telefonunu yanına gelir nasıl diğer pasaportlarda sorun var, böyle bişey varmı sorun varsa açık bırak adam kullansın sorunu düzeltince kapanacak durumdakileri kapatırsın ..

mantık hepsini kapatayım sorun düzelince hakkı olanlara hakkını veririm

o o sürede hakkını yedikleriniz ne olacak peki..bunu düşünen yok ..
    yap kerdeşim klon filan hepsi hakkındır ..

seni bu duruma getirmişlerya ..

yok seni dava edecek olursalarki kimseyi etmiyorlar sende savunmana bunu sölersin karşı dava açıp fazlasını kazanırsın ..

ayrıca bir alıntı sağda solda kayıtlı die satılan telefonların çoğu klon , gittigidyorda filan bakarsanız artık insanlar kayıtlı diye değil

pasaport kayıtlı diye not düşer oldu , klon olmadığını anlatmak için..

• dava acarım ederim filan diyorsunuz da, dava ettiğiniz taraf bir devlet kuruluşu olduğunu unutmayınız. bu davanın sonuçlanma süresi, sizi ne kadar uğraştıracakları ve buna benzer birçok şey, bunları göze almanız gerekiyor. üstelik şuanki devlet yönetiminde sen bir devlet kurumunu dava mı açacaksın ? Yaşasın akp yaşasın hür devlet açarsın tabi, kanun devletiyiz degilmiyiz sonucta............

saygılar
  • geçmiş olsun arkadaşım
    yaşadıklarını az çok tahmin edebiliyorum. aralık ayında yurtdışından motorola v8 ile döndüm. kaydını yaptıramadan kayıt dışı diye kapatıldı. (turkcellextralarda eğitim varmış bi hafta kaydını yaptıramadım olaya bak ya bütün türkiyede bi extra görevlisi yok turkcellin bi hafta boyunca) bu bi haftada verdiği süre doldu. kaydını yaptırdım turkcell extra eğitim semineri mağduru olarak bir hafta sonra kapatılmış telefonumun. 4 ay oldu telekomunikasyon kayıtlı diyo turkcell beyaz listedesin diyo. ama hala unregistered sim yazıyo açtığımda telefonu. bunca ay sonra telefonu avea da ve vodafoneda denedim. aveada da tık yok ama ne hikmetse vodafone'u çalıştırıyo. telefon kapatılacak mesajına kadar kullandığım telefonu 4 aydır kullanamıyorum ve bütün kurumlar diğerine paslıyor bizde değil sorun diye. telefon elimizde kaldık işte. bu konu hakkında - neden olabileceği hakkında = bi fikri olan bi arkadaş varsa açıklasın bana. hiç anlamadım durumu çünkü.
    teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.