Şimdi Ara

Başım HACKERLA derte [ciddi konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biri dadandı ilk mail adresimi almış hasan ebuyahya yapmış ismini falan fotolar koymuş arapça birşey yazmış sonra dh profilimden tutunnda herşeyi kendi adına yapmış şifrelerini değiştirmiş doğum tarihi ama netteki tüm forum sitelrindeki üyeliklerimi değiştirmiş adam nasıl birşeydir bu bende mail attım hotmaile bilgileri verdim geri aldım hotmaili şimdi forumdaki üyelikleride geri almaya çalışıom. başka yapıcağım birşey varmı ?

adam bilgielrede yazmış itü bilgisayar mühendisliği falan adı ebuyahya yapmış

• up
  • Hocam keşe e-posta adresine şu özelliği verseydin.Başka bir bilgisayardan girilince telefonuma bir kod geliyor onu yazınca öyle maillerime bakabiliyorm bu özelliği yapmalısın faydası büyük
  • Ebu Yahya
  •  Başım HACKERLA derte [ciddi konu]
  • 5 k blz detected
  • fotosuda bu şerefsiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoFear88

fotosuda bu şerefsiz

Tipe bak abuzittin gıllı firca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2012, hala hesabını hackera kaptıranlar, hackerların hesap çalabileceğini sananlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

Yıl olmuş 2012, hala hesabını hackera kaptıranlar, hackerların hesap çalabileceğini sananlar var.

bende öyle yazıyordum herkese ancak başına gelince görürsün pcde keylogger falanda yok.
    belki kendim kaşınmışımdır 4-5 sene önce aldığım bir maildi mailin ismide comeonthehack@hotmail.com du
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Orijinalden alıntı: NoFear88

fotosuda bu şerefsiz

Tipe bak abuzittin gıllı firca.

adam ünlü petrol kralı gibi dava aç petroller senin olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.