Şimdi Ara

Baseus s10 kulaklık şarj olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aliexpress yoluyla Baseus S10 kulaklık aldim ilk geldiğinde kendi şarjıyla kullanabildim fakat sonrasında ürün şarj almadı. Herhangi bir tamirciye sordum bu ürünler rafta çok beklediği için bataryası şarj almamaya alışmış bunu aşabilmek için kademeli olarak volt arttırılarak şarj edilmesi gerekiyor dedi ve bunun için 80 lira istedi.

Ben bunu evde kendi başıma nasıl yapabilirim veya başka bir sorunu olabilir mi? Adamın dediği doğru mudur? Kullanım kılavuzunda herhangi bir amper ve volt bilgisini bulamadım.

www.hepsiburada.com
    Baseus Encok S10 Çift Dinamik Bluetooth Kulaklık Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/baseus-encok-s10-cift-dinamik-bluetooth-kulaklik-pm-HB00000GXUKE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında bir kısma doğru. Pil gerilimi sifirlanmis olabilir. Pilin olduğu kutuyu açıp pili kısa süreliğine 4.2-5 volt ile şarj etmek lazım. Tabi devreden ayırıp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim cevabın için.Devreden ayırmamızdaki mantık nedir bunu bilmeyerek soruyorum yanlış anlama lütfen.Bir de evde volt ayarlaayabilecek bir aletim yok 5v olarak 0.5-1-2 amper şarj aletlerim var bunlarla deneyebilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryaya şoklama yapacağımız için devreden ayırmak lazım. Yoksa kart yanar... Kısa süreliğine 5v verilebilir 1-2 saniye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S6 ŞARJ KABLOSU TAVSİYESİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.