Şimdi Ara

Baseus Metal Age CD Telefon Tutucu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
5.275
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sipariş verdim çünkü diğer telefon tutucu ürünlerin hepsi ya kullanışsız ya da benim araca uygun değil. Cd okuyucuyu bozsa da önemli değil, cd okuttuğum yok zaten.
  • Roland Deschain kullanıcısına yanıt
    Aynı model arabam.. bizimkinin cd paneline uyar mı kestiremedim deneyiminizi paylaşırsanız makbule geçer hocam
  • İnşallah uyar. Deneyimledikten sonra mutlaka bilgi veririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uyum konusunda sorun yok. Ancak malzeme kalitesi pek beklediğim kadar iyi değil. Uzun ömürlü olacak gibi gelmedi. Ayrıca cihazı sabit tutması imkansız.
    Baseus Metal Age CD Telefon Tutucu Baseus Metal Age CD Telefon Tutucu

• Bende aldım 1 adet uyum sorunu olursa iade de sorun yaratmaz Amazon sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Öncelikle deneyim paylaşımın için teşekkürler hocam Göğüse uyumu sandığımdan iyi görünüyor, telefonu tutuşu konusundaki tereddütünüze sebep klipsler mi ? Gevşekler mi ? Fotoda fena görünmüyor da..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle metal age diye isim vermişler ama komple plastik.

Telefonu sabitleyen veya sıkıştıran bir ek düğme vs yok. Telefonu yerleştirdiğimiz zaman alt kısma yaptığı ağırlık ile yan kollar onu kavrıyor. Bu bana pek güven vermedi çünkü pek sıkı kavramıyor gibi.

Esas sorun CD girişine taktığımız ana bağlantı aparatı sabit durmuyor. Cihazın ağırlığıyla sallanıyor. Aracı henüz kullanmadım sadece cihazı üzerinde denedim. Aşırı sallantı yapmazsa sorun yok. Ama telefonun düşmesine sebep olmaz insallah.

• Biraz önce ben de teslim aldım ürünü. Neden düşük kalite denildiğini anladım. İsmindeki Metal Age ifadesi yüzünden daha metal bir malzeme beklerken sıradan plastik bir malzeme ile karşılaştık. Fiziksel bir sorunu yok ürünün ama 30-35 TL'lik ürünün malzeme kalitesi var ancak, indirimle 57 TL fiyatı pahalı. Elbette henüz kullanmadım, tüm bunlar ilk izlenim.

Bağlantı olarak ortada mandal tuşu var, ona basınca klipsler düz çizgi haline gelip cd yuvasına giriyor. Sonrasında mandal kuvvetiyle ürün bu yuvaya tutunuyor. Arkadaki yuvarlak bağlantı sayesinde telefonun konumu bir miktar ayarlanabiliyor, bu iyi. Tıngırdama yapıp yapmadığına, sağlamlığına ve işlevselliğine kullandıkça bakarız. Zaten navigasyon gereken şehir dışı seyahatler dışında kullanmayacağım bunu. Çünkü o gibi durumlarda sağ elde duran telefonun ekranına sürekli bakmak, sol elle bilmediğin şehrin trafiğinde direksiyon sallamak ve aralarda vites atıp trafiği kollamak sıkıntılı oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Harbiden ha. Ben de metal sanmıştım. Ki grisi alüminyum gibi görünüyordu. Tek seçenek bu olduğundan aldım ben de. Henüz bakmadım. Bakınca yorumlarımı eklerim.

Anladım hocam, hayırlı olsun. İnşallah sehir halinde de sorunsuz kullanırsınız

• İş çıkışı eve kadar deneyimleme imkanım oldu.

2 önemsiz bir de önemli eksiklik gördüğümü söyleyebilirim. Önemsiz eksiklikler daha önce bahsettiğim malzeme kalitesinin bu fiyat seviyesinde olmaması. İkinci eksiklik ise CD'ye takılı olan kısımdan esneme yapması. Zamanla laçka hale gelip düşecek kıvama gelir mi bilmiyorum. Ancak kullanımı olumsuz etkileyen bir durum olmadı. Şu an pek önemli değil. Ancak şu ab önemli sayılabilecek sorun ise cihaz ve dolayısıyla telefonun vites topuzuna yakın olması. Aracım manuel vites olduğu için vites değişimi esnasında bazen telefona temas edebiliyorum. Önemli bir sorun gibi duruyor ancak zamanla alışabilir isem benim için çok faydalı bir ürün olacak.

Emsal ürünlerin fiyatlarına baktım ve ürün bu segmentte bu fiyat ile gayet uygun diyebilirim. Tuhaf tuhaf markalar bu fiyatlara satılıyormuş zaten. Konu açan arkadaşa teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

İş çıkışı eve kadar deneyimleme imkanım oldu.

2 önemsiz bir de önemli eksiklik gördüğümü söyleyebilirim. Önemsiz eksiklikler daha önce bahsettiğim malzeme kalitesinin bu fiyat seviyesinde olmaması. İkinci eksiklik ise CD'ye takılı olan kısımdan esneme yapması. Zamanla laçka hale gelip düşecek kıvama gelir mi bilmiyorum. Ancak kullanımı olumsuz etkileyen bir durum olmadı. Şu an pek önemli değil. Ancak şu ab önemli sayılabilecek sorun ise cihaz ve dolayısıyla telefonun vites topuzuna yakın olması. Aracım manuel vites olduğu için vites değişimi esnasında bazen telefona temas edebiliyorum. Önemli bir sorun gibi duruyor ancak zamanla alışabilir isem benim için çok faydalı bir ürün olacak.

Emsal ürünlerin fiyatlarına baktım ve ürün bu segmentte bu fiyat ile gayet uygun diyebilirim. Tuhaf tuhaf markalar bu fiyatlara satılıyormuş zaten. Konu açan arkadaşa teşekkür ederim.
    Sizde cd yuvası aşağıda kalıyor sanırım. Bende ekranı kapatma durumu oldu ama cd yuvası çok yukarıda olduğundan hem vites ile alakası yok hem de seyir halinde gözle takibim kolay oldu. Ayrıca ürünü sadece bir kez denedim ama yolda en ufak yerinden oynama veya tıngırdama yapmadı. Bu şimdilik artı puan.

Önemsiz eksiklikler daha önce bahsettiğim malzeme kalitesinin bu fiyat seviyesinde olmaması.

Emsal ürünlerin fiyatlarına baktım ve ürün bu segmentte bu fiyat ile gayet uygun diyebilirim.

--------------------------

Bu iki cumleyi ayni mesaj icerisinde bagdastiramadim. Bitis cumlesinde bu urunun bu segmentte bu fiyat ile uygun oldugu yazilmis, yani segment ile fiyat uygun gorulmus

Fakat en basta da malzeme kalitesinin bu fiyat seviyesinde olmamasi denmis

Bu celiski degil mi ?

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    Hocam anladığım şu. Ürün piyasaya göre iyi. Ancak bu paraya daha iyisi olmalıydı. Şartlara göre iyi demis.

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    Ben düzgün izah edemedim sanırım. Bu paraları hakedecek kadar iyi bir ürün değil ancak piyasadaki emsal ürünlerin abur cubur markalarla saçma sapan fiyatlara satıldığını görünce Baseus ismine güvenerek nispeten uygun demek zorunda bırakılıyoruz tüketici olarak.

Zaten emsal olarak bir tek spigen var hocam. O da hem piyasada yok. Hem de 100 üzeri bir fiyatı var. Bu şartlar altında mecburen en iyisi seçenek bu bence de.

• Pi kullanıcısına yanıt
    Hocam ürün genel olarak iyi ancak Baseus markasını baz alınca daha kaliteli bir ürün beklerdim.

• Son güncelleme.

Maalesef ürünü iade etmek zorunda kaldım.

Vites topuzuna yakın durduğu için sürüş halinde, vites değişimi esnasında sıklıkla elim ciddi şekilde çarpıyor. Bu şekilde güvenli bir sürüş olması pek mümkün değil. Mecburen iade ediyorum.

Araç tutacağı konusunda belki de en belalı araç Astra J'dir. Bir türlü tam uyacak bir telefon tutacağı bulamadım.
  • merhaba arkadaslar aliexpresten almıstım aynı urunu gorunusune kalıtesıne aldanmayın
    hıc kullanıslı degıl tuy gıbı hafıf telefon olursa guzel durur
    bende 11 pro max var hıc guzel durmuyor
    bence gormeden denemeden almayın ben aldım cop duruyor
    havalandırma kanalına taktıgım telefonluk bıle daha guzel duruyor onuda 20 tl ye almıstım
  • Aracımda orijinal CD girişli ekranlı teyp var. 2 sene önce Spigen markasını almıştım. En önemli sorun şu; CD girişindeki içeriye toz girmesini engelleyen süngerimsi şeyler eziliyor. Telefon tutucuyu çıkardığınızda orası açık kalıyor bilginiz olsun. Hafifçe ıslatıp sildim süngerleri ama çok az saldı kendini. 1 sene presli şekilde kaldığı için öylece şekil aldı. Şimdi CD yuvası hafif açık duruyor. Ömür boyu CD likte tutucu kullanacaksanız, arabayı satmayacaksanız sorun yok =)

Bu arada Spigen'de yuvarlak sıkma gevşetme ve döndürme kısmı (plastik yuvarlak aparat) dağıldı 1 sene sonra.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.