Şimdi Ara

Baseus Catsh Mete 5A 2 Metre Type-C: 33 TL, Baseus Waterdrop 4A 2 metre Mikro USB: 44 TL/KARGO DAHİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
2
Favori
4.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baseus Catsh Mete 5A 2 Metre Type-C: 33 TL, Baseus Waterdrop 4A 2 metre Mikro USB: 44 TL (KARGO DAHİL)

mikro usb:
    www.akilliphone.com
    Baseus waterdrop mikro usb 4a hızlı şarj usb kablo 2 metre hızlı kablo
    https://www.akilliphone.com/incele/baseus-waterdrop-mikro-usb-4a-hizli-sarj-usb-kablo-2-metre-hizli-kablo-102255

mikro usb 50/20 çeki olanlar için:
    GittiGidiyor
    Baseus Waterdrop Mıkro Usb 4a Hızlı Şarj Usb Kablo 2 Metre Hızlı Kablo Kırmızı - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/baseus-waterdrop-mikro-usb-4a-hizli-sarj-usb-kablo-2-metre-hizli-kablo-kirmizi-473235035

type-c:
    www.akilliphone.com
    Baseus catsh mete 20 pro s9p s10 usb type c 5a süper şarj 2m
    https://www.akilliphone.com/incele/baseus-catsh-mete-20-pro-s9p-s10-usb-type-c-5a-super-sarj-2m-101186

type-c 20/10 çeki olanlar için:
    GittiGidiyor
    Baseus Catsh Mete 20 Pro S9p S10 Usb Type C 5a Süper Şarj 2m Beyaz - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/baseus-catsh-mete-20-pro-s9p-s10-usb-type-c-5a-super-sarj-2m-beyaz-473223617

Önceki konudan alıntı:
    Baseus Catsh Mete 5A 2 Metre Type-C: 33 TL, Baseus Waterdrop 4A 2 metre Mikro USB: 44 TL/KARGO DAHİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 5 Eylül 2019; 15:31:37 >

• Site güvenilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Vagrant

Site güvenilir mi?
    Evet aldım sorunsuz faturalı, kutulu, garanti belgeli geldi. USB girişinde hafif oynama vardı kargo karşı ödemeli geri yolladım değiştirip yolladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 5 Eylül 2019; 15:33:57 >
  • 2 metre için güzel fiyat, sanırım. o kadar type c kablo aldım, yavaş şarj eden denk gelmedi; yol üzerinde telefoncudan 15 liraya, n11den 15 liraya almıştım, yine çinden bir küsür dolara aldıklarım oldu hepsi de hızlı şarj ediyor. şans işi mi bilemedim, hızlı şarj eden micro usb kablo bulasıya kadar göbeğimiz çatlardı eskiden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

2 metre için güzel fiyat, sanırım. o kadar type c kablo aldım, yavaş şarj eden denk gelmedi; yol üzerinde telefoncudan 15 liraya, n11den 15 liraya almıştım, yine çinden bir küsür dolara aldıklarım oldu hepsi de hızlı şarj ediyor. şans işi mi bilemedim, hızlı şarj eden micro usb kablo bulasıya kadar göbeğimiz çatlardı eskiden :)
    Hız var, hız var hocam. 2.4A'i çoğu kişi hızlı olarak değerlendiriliyor. Özellikle Türkiye'de 5A değerini tam olarak iletebilen pek az kablo var. 2.4A kâfi ise hytech 2m kablo 13 TL. Aşağıdaki kabloyu da aldım gariptir veri aktaramıyorum, sorunsuz şarj ediyor.
    Avansas
    Hytech HY-X106 2.4A Type-C Beyaz Şarj Kablosu 2 m | Avansas.com
    https://www.avansas.com/hytech-hy-x106-2-4a-type-c-beyaz-sarj-kablosu-2-m-p-76576

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 5 Eylül 2019; 17:3:19 >

• Fiyatlar AE nin orjinal Baseus mağazasından bile ucuz, firmanın iletişim bilgileri yok. Adresi yok. Nasıl güvenip ürün alabiliriz buradan? Anca kapıda ödeme olabilir. Sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: eLes

Fiyatlar AE nin orjinal Baseus mağazasından bile ucuz, firmanın iletişim bilgileri yok. Adresi yok. Nasıl güvenip ürün alabiliriz buradan? Anca kapıda ödeme olabilir. Sizce?
    Ben aldım sorunsuz kutulu şekilde teslim edildi

Firma iletişim bilgileri var

Adres: Yenikent Mah., Şehit Serkan Temeloğlu Sok. 7/2, 34510 Esenyurt/İstanbul

BERKANT ELEKTRONİK BİL.İTH.İH.SAN.DIŞ.LTD.ŞTİ

+ 0850 520 08 80
    + 0850 520 08 80

Email: info@akilliphone.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 5 Eylül 2019; 15:55:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baseus'un 2,4A 2 metrelik Tip C bir kablosunu kullanıyorum, oldukça memnunum, Telefon zaten bu kadarını destekliyor.

Bu üründe ilgimi çekti ancak şunu da arıyorum. Hızlı şarj destekleyen bu kablolar neden USB3.0 veri transfer hızını da desteklemiyor. Enerji desteği hızlı şarj ve 4A ama veri transfer hızı 480mbps (60MB)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam verim alabilmek için hızlı şarj destekleyen adaptör almak gerekiyor mu qc 3.0/4.0 vs ?

telefonların orjinal şarj adaptörleri yeterli gelir mi mesela xiaomi mi note 3 için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: filantedivinita

tam verim alabilmek için hızlı şarj destekleyen adaptör almak gerekiyor mu qc 3.0/4.0 vs ?

telefonların orjinal şarj adaptörleri yeterli gelir mi mesela xiaomi mi note 3 için ?
    Evet gerekiyor hızlı şarj başlığı olmadan bu hızları almak zor. Bazı cep telefonlarının kutu içeriğinden bu tip hızlı şarj başlıkları çıkıyor. Hızlı şarj destekli başlık dahi olsa kablo o amperi sağlayamıyorsa yine 2.4A'nın üstünü göremiyorsunuz. Yani hem kablo, hem başlık etkili. Eskiden bu kabloları çok uyguna aliexpressten alabiliyorduk. Şimdi 15 TL'lik vida seti aldım çıkan vergiye bakın. Turkey postla almama rağmen iki hafta oldu daha teslim alamadım. Gümrük işlemleri yüzünden teslim süreleri de uzadı. Vergi ödemeyelim demiyorum ama 15 TL'lik ürüne 12 TL verginin de mantığı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 5 Eylül 2019; 16:47:14 >

• cohannan kullanıcısına yanıt
    1 metrelik type-c kablolar içinde güzel bir fırsat varmı.teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainmanstern

1 metrelik type-c kablolar içinde güzel bir fırsat varmı.teşekkürler
    Çok fiyat farkı yok 2m almanızı öneririm 1m şarjda kullanım için yetersiz.

Type-c

24 TL Baseus Purple Ring Usb Type C 5a Flash Charg Şarj Usb Kablosu
    www.akilliphone.com
    Baseus purple ring usb type c 5a flash charg şarj usb kablosu
    https://www.akilliphone.com/incele/baseus-purple-ring-usb-type-c-5a-flash-charg-sarj-usb-kablosu-101824

www.akilliphone.com
    Baseus purple ring usb type c 5a flash charg şarj usb kablosu
    https://www.akilliphone.com/incele/baseus-purple-ring-usb-type-c-5a-flash-charg-sarj-usb-kablosu-101824

24 TL Baseus Catsh Mete 20 Pro S9p S10 Usb Type C 5a Süper Şarj 1m
    www.akilliphone.com
    Baseus catsh mete 20 pro s9p s10 usb type c 5a süper şarj 1m
    https://www.akilliphone.com/incele/baseus-catsh-mete-20-pro-s9p-s10-usb-type-c-5a-super-sarj-1m-101185

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Evet aldım sorunsuz faturalı, kutulu, garanti belgeli geldi. USB girişinde hafif oynama vardı kargo karşı ödemeli geri yolladım değiştirip yolladılar.

Alıntıları Göster
    Tşkler paylaşım için.

• Kutusunda bandrol var zaten baseus sitesinden kontrol edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cifaretto

Kutusunda bandrol var zaten baseus sitesinden kontrol edebilirsiniz.
    Zaten hızdan kendini belli ediyor hocam Ev type-c kablo doldu
  • bu ampere uygulamasında mi 8 için maksimum değer kaç acaba? ben 3600 gördüm qc4+ var ama bi işlevini görmedim daha
  • dash şarj yapar mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

dash şarj yapar mı acaba
    Yapmaz hocam. Dash şarj için usb kablolarında +1 kontol kablosu var.
  • Keşke hızlı şarj adaptörlerinde de uygun kampanyalar olsaymış

• Teşekkürler bilgilendirme için. Type-C aldım bir tane.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.