Şimdi Ara

Basenim çok kalın nasıl giyinirim!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar baseni kalın olmayı ve kalçası büyük olmayı genelde kadınlar sorun eder.Fakat şu sıralar bende çok sorun eder oldum.Basenlerim olsun baldırım olsun her ikiside çok kalın.Bugün yine üstüme başıma bir şeyler alıyım diye çıktım evden yine hiçbir şeyi beğenmedim çünkü bedenime uygun olmuyor yakışmıyor.Söylediğim bölgeleri eritmek de kolay değil.Genelde kastan oluştuğu için iyice zayıflamak gerekiyorki bu benim 85 kg den 75 e kadar düşmem gerek.Bu da yaşam tarzımla göre pek mümkün gözükmüyor.Ayrıca kullanmam gereken bir ilaçda zayıflamama engel oluyor.Sizden ricam benim gibi olan kişiler nasıl giyiniyor ne nasıl giyinirsem yakışır önerileri bekliyorum.

• spor yapmadan önce bol alıp bacalarını 22 cm'e daraltıyordum
    yoksa ispanyol paca gibi oluyordu

Orijinalden alıntı: depresif_adam

spor yapmadan önce bol alıp bacalarını 22 cm'e daraltıyordum
    yoksa ispanyol paca gibi oluyordu

oluyor mu öyleki dar paça gibi durmasın sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: empatian

arkadaşlar baseni kalın olmayı ve kalçası büyük olmayı genelde kadınlar sorun eder.Fakat şu sıralar bende çok sorun eder oldum.Basenlerim olsun baldırım olsun her ikiside çok kalın.Bugün yine üstüme başıma bir şeyler alıyım diye çıktım evden yine hiçbir şeyi beğenmedim çünkü bedenime uygun olmuyor yakışmıyor.Söylediğim bölgeleri eritmek de kolay değil.Genelde kastan oluştuğu için iyice zayıflamak gerekiyorki bu benim 85 kg den 75 e kadar düşmem gerek.Bu da yaşam tarzımla göre pek mümkün gözükmüyor.Ayrıca kullanmam gereken bir ilaçda zayıflamama engel oluyor.Sizden ricam benim gibi olan kişiler nasıl giyiniyor ne nasıl giyinirsem yakışır önerileri bekliyorum.

bende de aynı sorun var. genetik oluyor bence babamda da öyle. geniş omuzlu ve vücuduna yapışmayan kıyafetler giyinebilirsin cok farkediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.