Şimdi Ara

Basel'den FLAŞ Murat Yakın kararı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SPORX DIŞ HABERLER - İsviçre Ligi ekiplerinden Basel, teknik direktör Murat Yakın ile yollarının ayrıldığını resmen açıkladı.
    Kulüpten yapılan açıklamada, başarılı teknik adam ve Basel yönetiminin masaya oturduğu ve görüşmelerin sonucunda karşılıklı olarak böyle bir karara imza atıldığı ifade edildi.
    Ayrıca aynı açıklamada; alınan bu karar ilişkin detayları bilgilerin, 19 Mayıs Pazartesi günü düzenlenecek olan basın toplantısında kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.

Ben Murat Yakın'ın t.d arayışı içerisine girersek en doğru tercih olacağını söylemiştim hatırlarsanız. Basel'den ayrıldığına göre muhtemelen bir Alman takımıyla anlaşmıştır. Öyleyse de araya girebiliriz. Bence kaçırılmamalı Mancini giderse yönetim Murat Yakın'ı getirsin başarılı olacaktır GS'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemen ekibi toplayıp bu iş halledelim o zaman zaten Mancini de neymiş Murat reisin yanında.
  • murat+mancini+lucescu beraber yönetsin takımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

Hemen ekibi toplayıp bu iş halledelim o zaman zaten Mancini de neymiş Murat reisin yanında.

Popülizm olsun diye konuşmayın. Bence Murat Yakın doğru teknik adam GS için. Katılmıyorsan senin düşüncen yorum yapmak zorunda değilsin

• Kendi ırkını, kanını, vatanını inkâr eden adamların bu ülkede ekmek yemesi kanıma dokunur. Gelmesin aminimyum

• Mancini'ye sabredemeyenler Murat Yakın'a nasıl sabredecek.. Bu ne yaman çelişki anlamıyorum... Siz takıma gelecek kişinin hemen takımı şaha kaldırmasını bekliyorsunuz ama öyle kolay değil bu işler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

quote:

Hemen ekibi toplayıp bu iş halledelim o zaman zaten Mancini de neymiş Murat reisin yanında.

Popülizm olsun diye konuşmayın. Bence Murat Yakın doğru teknik adam GS için. Katılmıyorsan senin düşüncen yorum yapmak zorunda değilsin

Sen de ezbere konuşma. Popülizm ne ya http://tr.wikipedia.org/wiki/Pop%C3%BClizm

İstediğim yorumu da yaparım ayrıca kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Mancini'ye sabredemeyenler Murat Yakın'a nasıl sabredecek.. Bu ne yaman çelişki anlamıyorum... Siz takıma gelecek kişinin hemen takımı şaha kaldırmasını bekliyorsunuz ama öyle kolay değil bu işler.

Geçen de söylemiştim. Gelirse şampiyon yapar bence takımı. Şampiyon olursak gruptan çıkamasak dahi yeterli krediye sahip olur. Mancini iyi bir teknik adam mutlaka ama GS ile kanı uyuşmadı. Zaman verilirse de ben sonucun çok farklı olacağını düşünmüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Sen de ezbere konuşma. Popülizm ne ya http://tr.wikipedia.org/wiki/Pop%C3%BClizm

Çok zekisin popülist söylem denen bir şey var. İnsanların mantığı yerine elinde ciddi argüman bulunmadan duyguları hedef alan temelsiz söylemlere popülist söylem denir.

Bak alıntı yapayım sana ordan.

Popülistler bazı politikacılar tarafından toplumda oldukça demokratik ve olumlu bir güç olarak görülmesine karşın, siyasetbilimdeki bazı önemli çalışmalarda popülist kitlesel hareketlerin gerçekçi olmadığını ve siyaset sahnesini kararsız bir ortama sürüklediği belirtilmektedir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok zekisin popülist söylem denen bir şey var. İnsanların mantığı yerine elinde ciddi argüman bulunmadan duyguları hedef alan temelsiz söylemlere popülist söylem denir.

Popülistler bazı politikacılar tarafından toplumda oldukça demokratik ve olumlu bir güç olarak görülmesine karşın, siyasetbilimdeki bazı önemli çalışmalarda popülist kitlesel hareketlerin gerçekçi olmadığını ve siyaset sahnesini kararsız bir ortama sürüklediği belirtilmektedir.

Çok güzel. Bir daha atlamadan önce popülizm olsun diye konuşma mı diyorsun yoksa popülist söylem mi diyorsun önce onu kontrol et. Yoksa böyle yırtmaya çalışırsın. Yırtamadın da, benim söylediğimin senin alıntı yapmaya çalıştığın şeyle bir alakası yok çünkü. İroni yaptım ben, hani senin nikindeki tarihi şahsın sık sık yaptığı şey.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok güzel. Bir daha atlamadan önce popülizm olsun diye konuşma mı diyorsun yoksa popülist söylem mi diyorsun önce onu kontrol et. Yoksa böyle yırtmaya çalışırsın. Yırtamadın da, benim söylediğimin senin alıntı yapmaya çalıştığın şeyle bir alakası yok çünkü. İroni yaptım ben, hani senin nikindeki tarihi şahsın sık sık yaptığı şey.

Onu mu anladın şimdi sen oradan? Burada siyaset bilimi ile ilgili bir forumda değilsek benim söylediğimden kast etmek istediğim anlaşılır. Vikipedi'den hayatında ilk defa neymiş diye bakıp gelip bana ayar vermeye çalışıyorsun.

Neyse demedim farz et. Tartışma daha da uzamasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diego Ribas

http://www.fanatik.com.tr/2012/05/06/ben-turk-degilim-261649

Türk değil adam çünkü.
  • Millet seri eksiliyor ya.

• mancini yerine bakkal hasan amca gelse daha başarılı olur zaten.
  • Beyler Murat Yakın seneye GS'de mesaj dursun atın fava. Risk budur hadi bakalım.

• Up çekeyim bi.

Murat Yakın spartak moskova ile anlaşmıştı ama görüşmek için GS ile Türkiye'ye geliyor diye haber yapmış İsviçre medyası.

http://www.blick.ch/sport/fussball/gibts-noch-eine-wende-murat-yakin-auf-dem-flieger-nach-istanbul-id2906778.html#0
  • İsviçre basını Murat Yakın'ın İsviçre'den bu akşam Galatasaray için İstanbul'a geleceği iddia etti.

Murat Yakın İstanbul'a geliyor... İsviçre basını sürpriz bir iddiayı gündeme getirdi.

Mancini ile yollarını ayıran ve Başkan Aysal'ın ifadesi ile takımın başına Alman yada Hollandalı bir teknik adam veya Lucescu'yu getirmek isteyen Galatasaray Yönetiminin Murat Yakın ile görüşme yapacağı iddia edildi.

Murat Yakın'ın İsviçre'den bu akşam İstanbul'a geleceği iddia edildi.

• Luce olmazsa Murat Yakın iyidir.
  • Tuchel yada Murat Yakın gelirse sevinirim ama Alman ekolü söylentileri var.Tuchel gibi bir adam boştayken kaçırmamamız lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.