Şimdi Ara

baseband yükseldi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar snowbreeze de NO bb update yapıp telefonu itunestan shift restore ettim. yüklerken snowbreeze in dosyanı tanıttım. baseband yükseldi mi?

• yok mu fikri olan?
  • Snowbreeze ile hangi modda custom fw olusturursaniz olusturun baseband dosyalari kirpilarak ipsw dosyasi olusturuyor. Yani iciniz rahat olsun snowbreezin olusturdugu ipsw dosyasiyla restore yaptiktan sonra baseband yukselmesinin imkani yok. programin esprisi bu zaten :) yani snowbreeze esas olarak jb amaciyla cikarilan bir uygulama degil baseband korumak icin cikarilan bir uygulamadir jb'yi arti olarak yapiyor hatta isterseniz jb yapmama secenegi de var (baseband preservation modunda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 15 Kasım 2011; 11:23:51 >
  • şimdi ben o modda yeni ipsw oluşturuyorum. cydia yı da ekledim. bunu yükleyince en başta gelen icloud dan yükleme seçeneği gelecek mi yoksa pas mı geçecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slybzkrt

şimdi ben o modda yeni ipsw oluşturuyorum. cydia yı da ekledim. bunu yükleyince en başta gelen icloud dan yükleme seçeneği gelecek mi yoksa pas mı geçecek?

iOS5 karşılama ekranı geliyor. Ordan geri yüklemeni yaparsın.
  • yaptım teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.