Şimdi Ara

baseband acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 3g 06.15 basebandındayım gprs çalışmıyor alttaki işlemleri yapınca cydia ultrasonw yükleyerek unlock yapabilirmiyim maksat gprs falan gelsin telefona

Geçtiğimiz günlerde iPhone 3G, iPhone 3GS cihazlarını unlock yapabilmek için yayınlanan metod olan 06.15.00 iPad baseband'ine cihazları yükseltmek sureti ile yapılmıştı. Beraberinde de GPS hatası gibi bir kaç hata oluşmuş ve bugüne kadar olan unlock metodları arasında hayli tartışmalı bir unlock uygulaması olmuştu. Çünkü 06.15.00 iPad basebandini alan cihazların baseband'lerini düşürme olasılığı şu an için yoktu. Ancak 06.15.00 baseband sahibi iPhone 3G cihazlardan bootloader sürümü 5.8 olanlar aşağıdaki metod ile baseband'lerini unlock yapılabilir sürüm olan 5.13.xx sürümüne düşürebilecekler.

Tekrar bu metodun iPhone 3G cihazların dışındaki cihazlarda geçerli olmadığı ve bootloader sürümünün 5.8 olduğu iPhone 3G'lerde uygulanabileceğini belirtmeliyim. Baseband düşürme işlemi için bize gerekecek olan malzemeler;
    Cydia'dan yüklenecek olan "Fuzzyband" uygulaması.
    Yine cydia'dan yükleyeceğiniz "afc2add" uygulaması.
    i-FunBox (Windows için) veya DiskAid (Mac için) gibi cihazın dosya sistemine ulaşabileceğimiz bir program.
    Fuzzyband ile beraber kullanılacak olan "Certificate" dosyası.

İsterseniz hemen iPhone 3G 5.8 bootloader'a sahip 06.15.00 baseband'li bir cihazı 05.13.Xx baseband sürümüne nasıl düşüreceğimizi adım adım anlatmaya geçelim.

Birinci Adım: Fuzzyband ile kullanacağımız sertifika dosyası olan ICE2-06.15.00.cert buradan ****.

İkinci Adım: Cydia'da Fuzzyband araması yaparak bu uygulamayı cihazımıza yükleyelim.

Üçüncü Adım: iPhone 3G cihazımızı USB kablosu ile cihazımıza bağlayalım.

Dördüncü Adım: Cihazımızın dosya sistemine bağlanacağımız i-Funbox vb. program ile cihazımıza bağlanalım ve "Applications/Fuzzyband.app" dosyasını ilgili dizinden ulaşalım.

Beşinci Adım: Daha önce indirdiğimiz sertifika dosyası olan ICE2-06.15.00.cert dosyasını "Applications/Fuzzyband.app" içine gönderelim.

Altıncı Adım: Artık cihazımızı bilgisayar bağlantı kablosundan ayıralım ve cihazımıza cydiadan yüklediğimiz Fuzzyband uygulamasını çalıştıralım.

Yedinci Adım: Fuzzyband, bize halen kullanılan Baseband olan 06.15.00 sürümünden 05.13.xx sürümüne cihazımızın basebandini düşürebileceğimizi gösterecek. Bu işlemlerin ardından Ultrasn0w'un 05.13.XX sürümüne düşürülmüş cihazımızın unlock işlemini yapıp iPhone 3G'mizi kullanabiliriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil güncelleme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.