Şimdi Ara

baseband 04.11.08'lilar nolucak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bakiyorum piyasada bissürü baseband 04.11.08 olan cihaz var hepside kac aydan beri bekliyor gevey acaba bunlar nolucak yazik günah o kadar para verdiler :/

• gevey çıkacak bir 15 gün sabır en fazla 1 ay diyorum.3gs 32 gb 670 e sattım.arkasında sıyrıklar vardı,garantisi bitmişti.ben 600 e kız arkadaşıma bir tane 0 iphone 4 aldım.bekliyoruz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmR.

gevey çıkacak bir 15 gün sabır en fazla 1 ay diyorum.3gs 32 gb 670 e sattım.arkasında sıyrıklar vardı,garantisi bitmişti.ben 600 e kız arkadaşıma bir tane 0 iphone 4 aldım.bekliyoruz bakalım

Bende mi alip beklesem acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

quote:

gevey çıkacak bir 15 gün sabır en fazla 1 ay diyorum.3gs 32 gb 670 e sattım.arkasında sıyrıklar vardı,garantisi bitmişti.ben 600 e kız arkadaşıma bir tane 0 iphone 4 aldım.bekliyoruz bakalım

iyi bir tane bulursan kaçırma 600 iphone de 50 de gevey 650 ye iphone 4 zaten yedek telefon taşırsın çıkana kadar.

• quote:

quote:

quote:

iyi bir tane bulursan kaçırma 600 iphone de 50 de gevey 650 ye iphone 4 zaten yedek telefon taşırsın çıkana kadar.

bi tane geldide sp üzerinden acmiyor ilan nakit yok kk ile alicaktim simdide arayislardayim

• quote:

beyler bakiyorum piyasada bissürü baseband 04.11.08 olan cihaz var hepside kac aydan beri bekliyor gevey acaba bunlar nolucak yazik günah o kadar para verdiler :/

cok duyarli bir mesaj ve baslik:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kain061

quote:

beyler bakiyorum piyasada bissürü baseband 04.11.08 olan cihaz var hepside kac aydan beri bekliyor gevey acaba bunlar nolucak yazik günah o kadar para verdiler :/

cok duyarli bir mesaj ve baslik:)

merak ettim acikcasi o kadar ay ben beklesem kesin katil olurdum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    21.03.2020 Türknet rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam iPod gibi kullanmaya devam sorun yok bro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalora -- 30 Mart 2012; 13:55:21 >
  • Hiç bir şey olacağı yok. Facebook la twitter sayfalarının hitini arttıp salakları kandıranlar dışında ciddi olarak bu işle ilgilenen hiç kimsede kalmadı.

bir tek iz bile yok kırılacağı yönünde zamanında çok uğraşıldı ve tarihin derinliklerinde bırakıldı. Artık herkez yeni cihazlarla uğraşıyor.
    kısaca çöp oldular. çaktırmadan salak bulup satın. yakında kırılcak telefoncu söyledi diyin tamamdır haha
  • banada öyle geliyor hocam dedigin gibi ugrasmayi birakmişlardir
  • quote:

Orijinalden alıntı: zortak

Hiç bir şey olacağı yok. Facebook la twitter sayfalarının hitini arttıp salakları kandıranlar dışında ciddi olarak bu işle ilgilenen hiç kimsede kalmadı.

bir tek iz bile yok kırılacağı yönünde zamanında çok uğraşıldı ve tarihin derinliklerinde bırakıldı. Artık herkez yeni cihazlarla uğraşıyor.
    kısaca çöp oldular. çaktırmadan salak bulup satın. yakında kırılcak telefoncu söyledi diyin tamamdır haha

Hocam su zaman çıkacak diye alan kisiyi kandırmak ne kadar dogru sizce

• ucuz yollu ben alirim her türlü haberiniz ola
  • 4.11.08 her türlü kırılacak.çöp oldu demezler mi 1 ayı geçmeyecek aha da buraya yazıyorum
  • quote:

4.11.08 her türlü kırılacak.çöp oldu demezler mi 1 ayı geçmeyecek aha da buraya yazıyorum

aklında bulunsun banada seninki gibi cihaz bulursan pm le aliyim hocam
  • quote:

quote:

4.11.08 her türlü kırılacak.çöp oldu demezler mi 1 ayı geçmeyecek aha da buraya yazıyorum

tamam dostum bulursam söyleyim

• quote:

quote:

quote:

tamam dostum bulursam söyleyim

sagolasin hocam

• arkadaşlar ben 2010 ekimden nisan 2011 e kadar gevey bekledim;artık 4.11.08 bb ye kimse uğraşmıyordur bencede....
    eğer çıkarsa bir üst versiyonlara çıkar diye düşünüyorum ki bu gevey işide iyice ticarete döküldü her bb için artık ayrı gevey bile üretilebilir diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.