Shard+9 Dw+8 Shard+9 Cold+8 Shard+9 Sherion+8 Şuan Elimde dw+8 var fakat herkes elimdeki itemin cz item oldugunu ve basede iş yapmıyacagını söylüyorlar. Fakat Ben Dw+8'den Memnunum Sizelere Sormak İstedim Sizce Hangisi Daha İyi Olur ?
CZ item nedir ya? Master i yaptikdan sonra CZ item diye bir ayrim olmaz. Ama sizin CZ deki duruma gore item ayarlaman gerekir. Shard illaki sart :D ama Diger eline ne alacagina oyundaki genel ortalama karar verir. Hangi konuda kendini eksik goruyorsan o itema yonel.
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
CZ item nedir ya? Master i yaptikdan sonra CZ item diye bir ayrim olmaz. Ama sizin CZ deki duruma gore item ayarlaman gerekir. Shard illaki sart :D ama Diger eline ne alacagina oyundaki genel ortalama karar verir. Hangi konuda kendini eksik goruyorsan o itema yonel.
İşte ben bunu kimseye anlatamıyor master açıktan sonra ayrım kalmıyor konusunu. Eksik Derken Res'lerden Filan İse Ondan Sıkıntım Yok Cold+8'de Kullandım Fakat Dw +8 Yerini Hiç Bir Dagger Tutmuyor. Shard Herkese Sart :D
Ben olsam boyle devam ederim Shard + DV. Sorun yoksa devam ama arada digerlerinin ucuz yollu +7 lerini alip test ederim eger verimliyse +8 ini alirim. Misalen ben hep cift el gitmisimdir ama gecenlerde tek el silah aldim ve acikcasi damage olarak fazla farketmedigini ama combonun cok yavasladigini gordum. Simdilerde yeniden cifte donsemmi diye dusunuyorum. Bakalim server bu konuda bana ne diyecek :)
arkadasımda denedik 9 shard 8 dw 9 chd s vardı 9 shard 8 dv tkanca ap 100 den biraz daha az artıyodu cold taknca cok az düşüyodu ama dw dexi biraz fazla olduundan dolayıdr bu shard dv ikilisi vazgecilmez gibi bir şey ardream oynasaydn cold derdm ama base ve cz 8 dv akar
ARCHER sarmadı mı? :)
quote:
Orijinalden alıntı: eurotrip
ARCHER sarmadı mı? :)
Karuslarda 5 3 Kalkınca Archerin Tadı Kalmadı Aslında Ben Daha Bugün Bozdum Archer İyi Bir Teklif Gelince Verdim Her An Archer Olabilirim Ama :)
Karuslarda 5 3 Kalkınca Archerin Tadı Kalmadı Aslında Ben Daha Bugün Bozdum Archer İyi Bir Teklif Gelince Verdim Her An Archer Olabilirim Ama :)
ben heralde K2 , KO dan archer ı tamamen kaldırana kdr archer kalacam :P
For Ever Archer Diyon
6yıl önce Archer başladık archer oynayacağız :) gerci bu aralar League of legends Takılıyorum, ko tat vermiyor
Tamda aradigim adam :) EU dayim nick Gurcell. Eklersen aksamlari birkac el atariz senle. Hos su aralar yeni hero bekliyorum ama yinede takiliriz.
ya ben daha 6lvl im LOL de , zaten öyle ahım şahımda oynamıyorum, dota oynadım 6-7defa , birde lol de 6lvl e kdr oynadıklarım var hepside botlara karşı benle olan takım 1 kişi eksik sayılır
Sorun degil. Ben oyunda zafer degil eglence pesindeyim. Sen ekle beni aksam birkac tiyo vereyim sana. Hatta LOL basligina gel orada proflardan (:D) gereken destegi alirsin zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Sorun degil. Ben oyunda zafer degil eglence pesindeyim. Sen ekle beni aksam birkac tiyo vereyim sana. Hatta LOL basligina gel orada proflardan (:D) gereken destegi alirsin zaten.
bir aksilik olmazsa on olurum LOL de. bnm nick > NeverSky