Şimdi Ara

Başbelası omega-plus.com Lütfen okuyunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.5 haftadır internet explorerda arama yaparken google ile degilde bu lanet şeyle arama yapıyordu başta pek aldırıs etmedim ama bugün baya bir sinirimi bozdu araştırdım falan 3saat oluyor abartmıyorum 3 saattir trilyon program indirdim hiçbirimi işe yaramaz bazıları buluyor siliyor reset atıyor oh bitti diyoruz ama yok etki etmiyor ne başbelası birşeyse en son spyhunter 4 indirdim tarama yaptı 30 dk bekledim en sonunda tarama bitti 212 sorun buldu (virüsler omega-plusdan ibaret degilmiş sadece buda ayrı bi dert ) Tabi ben bu kadar beklemenin ardından seviniyorum sonunda bitti falan o sevinçle fix threats tıklıyorum oda ne küfreder gibi bana premium üyelik al bunları düzeltmek için diyor e be kardeşim bari bu kadar virüs oldugunu söylemesende içimiz de kalmasa al şimdi uğraş bunları silmek için. Birde bende orjinal Norton İnternet Security var ama bu program neden bu sorunları bulmuyor?Boşuna mı aldım bu programı ben.. Kusura bakmayın baya moralim bozuk bu durumdan dolayı hata etmişsem affola..

Ayrıca Adwcleaner hitmanpro(bunda çalışmayı durdurdu hatası veriyor bi yere kadar tarayıp) Malwarebytes AntiMalware bu programlarla ve adını hatırlamadıgım daha 3 programla taradım(öyle bi hal aldı ki bu durum artık programları yükleyip işimi görüp geri siliyorum korkudan...) Buldular güya sorunları ama hala var aynı sorunlar ki garip tarafı spyhunter neden hala 212 sorun buluyor bu programlar çözmedimi o sorunları.. Lütfen arkadaşlar şu konuyla bir ilgilenin uzun oldu kötü bi üslub kullandım ama durumumu anlayacagınıza inanıyorum lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

• Tarayici kisayolarini sil hepsini ,daha sonra ana kurulu oldugu dizinden yeniden kisayol olustur. Buyuk ihtimalle duzelir.Okadar program yapamadi boylemi duzelecek demistim bende search bilmem ne cikiyordu bende de duzeldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ecesaygin1451

Tarayici kisayolarini sil hepsini ,daha sonra ana kurulu oldugu dizinden yeniden kisayol olustur. Buyuk ihtimalle duzelir.Okadar program yapamadi boylemi duzelecek demistim bende search bilmem ne cikiyordu bende de duzeldi.

Hocam dediginizi yaptım malesef buda etki etmedi. Teşekkürler yorumunuz için.

Orijinalden alıntı: HardToBeAGod

quote:

Tarayici kisayolarini sil hepsini ,daha sonra ana kurulu oldugu dizinden yeniden kisayol olustur. Buyuk ihtimalle duzelir.Okadar program yapamadi boylemi duzelecek demistim bende search bilmem ne cikiyordu bende de duzeldi.

Anti malware busines editioon full olarak kurup taratirsan kesinlikle sonuc alirsin ,kayit defteri girdilerini de takip ediyor,ayrica indirdigin programlari eger anti virus programin acikken taratim bulduysan ,yeniden baslatinca virus tekrar hortlar ,nedeni anti virus kayit defteri girdilerini tekrardan eski haline getirir.anti virus kapali olsun iyi aksamlar.

• Bu program ile explorerde ki toolbarı silin

indir:http://forum.donanimhaber.com/m_92840916/tm.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Copyright © 2011-2022
    Ajans© ®
  • quote:

quote:

quote:

Anti malware busines editioon full olarak kurup taratirsan kesinlikle sonuc alirsin ,kayit defteri girdilerini de takip ediyor,ayrica indirdigin programlari eger anti virus programin acikken taratim bulduysan ,yeniden baslatinca virus tekrar hortlar ,nedeni anti virus kayit defteri girdilerini tekrardan eski haline getirir.anti virus kapali olsun iyi aksamlar.

Hocam söylediginiz programla zaten tarama yaptıgımı belirttim ama şu antivius hakkındaki dediklerinizide uyguladım demin tekrar tarama yaptıgımda sonuç yine olumsuz . Tekrar teşekkürler yorumunuz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme

Bu program ile explorerde ki toolbarı silin

indir:http://forum.donanimhaber.com/m_92840916/tm.htm

Tavsiye ettiginiz programı indirdim fakat silme kısmında kalın siyah harflerle yazıyor benim bu virüs ve secemiyor bile onu silmek için.İlginiz için teşekkürler hocam.

Söyle bişi deniyorum suan gecikme o yüzden birazda affedin beni. Spyhunterın orjinal crackini indirip taratacam bilgisayarı sizce ne kadar verimli olur bu?

http://malwaretips.com/blogs/isearch-omiga-plus-com-removal/ kaldirma yollarinin tamami anlatilmis buyuk ihtimalle denemissinizdir yine isinize yaraya bilir.

Evet dostum burası zaten ilk gördügüm site oldu. SpyHunter 4 crack yaptım öyle taradı sonra fix dedim hepsini temizledi restart pc dedim en sonunda bu kez oturum kapatılıyorda kaldı öyle reset tusundan resetledim spyhunter ile açtı pcyi açar açmaz tekrar spyhunter otomatik taramaya başladı ve yine aynı hataları buldu (virüs programı kapalı) baktıgımda yine duruyordu omega... (bu arada açılışta direk ekran yerine öncelikle açık mavi bi ekran geldi tamamen açık mavi sonra 1-2 sn sonra önce masaüstü arkaplanı sonra klasörler geldi bu açık mavi ekranın sebebi nedir?)

• quote:

quote:

http://malwaretips.com/blogs/isearch-omiga-plus-com-removal/ kaldirma yollarinin tamami anlatilmis buyuk ihtimalle denemissinizdir yine isinize yaraya bilir.

Evet dostum burası zaten ilk gördügüm site oldu. SpyHunter 4 crack yaptım öyle taradı sonra fix dedim hepsini temizledi restart pc dedim en sonunda bu kez oturum kapatılıyorda kaldı öyle reset tusundan resetledim spyhunter ile açtı pcyi açar açmaz tekrar spyhunter otomatik taramaya başladı ve yine aynı hataları buldu (virüs programı kapalı) baktıgımda yine duruyordu omega... (bu arada açılışta direk ekran yerine öncelikle açık mavi bi ekran geldi tamamen açık mavi sonra 1-2 sn sonra önce masaüstü arkaplanı sonra klasörler geldi bu açık mavi ekranın sebebi nedir?)

Senin virus bayani saglam cikti ,ben format atincada gecmemisti ,tek care kayit defterinden el ile arayarak girdileri silmek CAlistir regedit ctrl-f aram kutusuna virusun tam adi ,cikan dosyalari sil. Birde baslangic dosyalarina bir bak belki otomatik baslayan bir uzantisi olabilir.Combofix ile cozenlerde varmis ancak biraz riskli eger combofix kullandiysan sistem dosyalarin hasar gormus olabilir mavi ekran hatasi genelikle combofix den hemen sonra ortaya cikiyor.

• Beyler hazirandan beri cevap yok farkındatım ama bende de aynı sorun var ve çözemedim.
    İlk yaptığım sey sistem geri yükleme
    Tamm ama ne göreyim ve orospu cocugu hala orada duruyor
    Ayar oldum felaket.
    Sistem geri yükledim ve eski tarihle falan alakası yok
    1 sene öncesine gitsem yine duracak eminm
    Simdi lisanlı Norton var güncelliyor kendşni bir bakalım ne olacak
    Bu arada bu qvo6 muhhabetinde de aynısı başıma geldi
    Norton halletmişti onu
    takipleyin dostlarım..

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.