Şimdi Ara

Başbakanın 2023 projesini açıklıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben basbakanin bas danismaniyim. Bana her şeyi anlatti. Bu Albert Einstein var ya bunu dondurmuslar. 2023 yilinda biz bunu uyandircaz. Sonra kimlikteki ismini alper enişten yapacaz. Sonra yapacagimiz kangal bombasi ile dunyayi fethetcez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hll knk
  • hiç komik değil

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapalı odada çok durma
  • Beyin bedava

• quote:

Orijinalden alıntı: supergoktugtr

Beyler ben basbakanin bas danismaniyim. Bana her şeyi anlatti. Bu Albert Einstein var ya bunu dondurmuslar. 2023 yilinda biz bunu uyandircaz. Sonra kimlikteki ismini alper enişten yapacaz. Sonra yapacagimiz kangal bombasi ile dunyayi fethetcez.

beyni nerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şunun gibi adamları işe alıyor.Yüksek Lisans ve Doktora yapmış adamları işe almıyor.
  • Büyük proje 2023 : Türkiye'nin tamamını soymak. Türkiye, Suriye ve Ukrayna gibi iç karışıklık yaşıyacak ABD(Gizli Israil) veya yakın olması dolayısıyla Rusya Türkiye'ye girecek. 2030 Türkiye eskisi gibi olmayacak bütün kaynaklar dış güçler tarafından el konulacak. Zenginler kaçacak olan fakire fukaraya olacak. The End. Büyük ihtimalle ozamanlarda dış güçlerden bir asker tarafından öldürülücem tabi ozamanları görürsem.
  • hll qnq
  • Ceyhuncum kaç defa dedim donanımhabere girme diye, bak alper enişten çok endişeleniyor.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orangeblu -- 9 Nisan 2014; 20:00:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.