Şimdi Ara

Başbakan bir gün Fener'de oynar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlığa bakıp siyasi konu sanmayın. Başbakandan kastım Pirlo. Oynadığı takıma başbakanlık yapan baroniden daha az koşan ama 1.000 baroniden daha etkili adamdan bahsediyoruz. Düşünsenize ara paslarıyla bizim forvetleri besliyor frikikleriyle inletiyor stadları doğru düzgün korner görüyoruz sayesinde. 89'da başbakan çıkıyor Xelçuk giriyor falan. Ne diyorsunuz kariyerinin son senesinde bile olsa gelmez mi şu adam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pirlo 40 yaşına gelse de her zaman Avrupa'nın çok büyük takımlarında oynayabilir, bunun için hayalden öteye geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Scaletta

Pirlo 40 yaşına gelse de her zaman Avrupa'nın çok büyük takımlarında oynayabilir, bunun için hayalden öteye geçmez.

Selçuk + Baroni + Meireles + Mehmet Topuz + Mehmet Topal + Emre + 20 M£ versekte mi ? :(
    Gelmese bile Juventus - Gs maçına gidip bir kerecikte olsa canlı izlemek isterdim.

• Kadıköye çıplak koşarım, imkansıza yakın bile değil direk imkansız gelmesi bence.

Adam takımın karizmasınıda artırır gelseydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Scaletta

Pirlo 40 yaşına gelse de her zaman Avrupa'nın çok büyük takımlarında oynayabilir, bunun için hayalden öteye geçmez.

juveden ayrılmaz ya artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Kadıköye çıplak koşarım, imkansıza yakın bile değil direk imkansız gelmesi bence.

Adam takımın karizmasınıda artırır gelseydi

Saçlarımı Başbakan gibi yaptım gören bayılıyor
    Yahu gelsin zaten birşeye gerek yok sahanın ortasında dursun o bizim takımın ortasahadından daha çok iş yapar. Frikiklerde kornerlerde kullanıp geri döner

• Nerde o günler.40 yaşında gelse bile razıyım.Çıplak koşarım valla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Milan'dan ayrıldığında çok üzülmüştüm, çok büyük ve çok usta bir topçu değeri bilinmedi arka planda kaldı hep.

Xavi-Iniesta hikaye, başbakan şahane
  • https://pbs.twimg.com/media/A9ZG-iFCQAMW4ry.jpg:large

Resim biraz küçük olmuş olabilir. Geçen sene grup aşamalarında en çok koşan 3. oyuncu olmuş.
    Adam koşuyor, takımı yönlendiriyor, öldürücü pas atıyor, top kesiyor, frikik atıyor... Gelmezde gelirse forma satışı patlar, takım coşar

• Gelmez bence '' yaş nedeniyle koşamam ben rahatıma bakayım artık, paramı alayım'' demez çünkü koşmasına gerek yok ustanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.