Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (448. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.970
Cevap
97
Favori
1.004.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Edit:Hiç antepe gelmeyin, Türkiyenin en büyük ilk 10 şehrinde yaşayasın varsa yoksa ankata istanbul arter düzeltmeleri başka bir atraksiyon yok,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson_Crusoe -- 15 Nisan 2016; 12:30:19 >
  • Ben başarsoft defterini kapadım gitti. Buradan tüm yetkililere selam ediyorum. Kibar olmakla falan da uğraşmayacağım. Zamanında yeterince olduk. Umarım bize attığınız kazık bir yerlerinizden çıkar. Verilen hiçbir teminatı yerine getirmediniz. Umarım firma olarak tez zamanda başınıza bir işler gelir ve defolup gidersiniz. Bu naif ve anlayışlı müşteri kitlesini hak etmiyorsunuz. Saygılarımla.
  • Servisleri rezalet yazılım desteği rezalet, lisanslı kullanıcılara buglarla dolu berbat bir yazılımı kullandırtıp daha sonra nextgeni ayrı bir yazılım olarak çıkarıp onunda lisansını ayriyeten satmak daha büyük bir rezalet. Bu saatten sonra battıklarını duysam zerre üzülmem. Tam Türk işi yemin ediyorum her şeyimiz yalan dolan. @metamorphoses @Basarsoft

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha 1 yıl olmadan satınaldığım igo çöplük oldu. eğer cihaza format atarsam bir daha para verdiğim yazılıma bile ulaşamayacağım.
  • Bir dost önerisi: Belli ki bu konu sorunları çözme konusu değil. Güncelleme sıkıntısına cevap veren de yok. Uygulamayı kaldırıp lisansı iptal ettirin, paranızı da iade alın, olsun bitsin.
  • Tez gunde batarlar diye umut ediyorum

• Arkadaşlar bu sayfalarda ve telefonda Başarsoft yetkilileri herkese lisanslı tüm müşterilere Başarsoft Nextgen verileceğini, güncelleneceğini söyledi. Sonra ayrı bir yazılım olarak çıkartarak telefonda yine yetkililer yakında verilecek, tam düzgün olmasını bekliyoruz dediler. Zamanında uzunca süre playstore'dan uygulamalarını kaldırıp bizi mağdur ettiklerinde de açıklama buydu Nextgen verilecek size, onun hazırlıklarıyla ilgiliydi diye.

Yeni yazılıma geçiş yalanına, korsandan daha geç güncellenen lisanslı yazılıma dur de!

Başarsoft'un facebook sayfasına girelim arkadaşlar. Kendi elemanlarıyla şişirip 4.7 puan yapmışlar, ben puanımı veriyorum 1 puan. Yorumumuzu yazalım ve özellikle yeni uygulamaya geçiş hakkımızdan söz edelim.
    Başarsoftfacebook
    Başarsoft
    https://www.facebook.com/basarsoft

Başarsoftfacebook
    Başarsoft

Başarsoftfacebook
    Başarsoft

Başarsoftfacebook
    Başarsoft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mthan -- 20 Nisan 2016; 9:12:21 >

• Yeni telefona geleceğim

Para verip aldıgım programı adamlar etik dısı marketten kaldırdılar ve kullanamayacağım

Paramı nasıl geri alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglar_sss -- 20 Nisan 2016; 11:36:08 >
  • Arkadaşlar bir sakin olun lütfen..

Bu kadar yıldır Başarsoft kullanıp yolumuzu bulan kişiler olarak, bence şuan oluşan bazı gecikmeler vs sorunlar için gereksiz problem yaratıyoruz..
    Evet bende yeni harita istiyorum, hataları düzeltilmiş yolumu doğru tarif eden en iyiyi istiyorum.
    Ancak burda iki şirket arasındaki ( navigatör ü ithal eden/üreten, haritayı üreten ) hiç bir hukuki anlaşmayı bilmeden bulduğumuza saldırıyoruz gibi gelmeye başladı bana..
    Haritacılar burda kendilerince net ve açık cevap veriyor sorularımıza ancak cihaz firmalarının siz hiç net cevabını duydunuz mu ?
    haritacı önerileri alıp haritalarına ekliyor .. Sonunda da bizlere yolluyor .. Kendimi bir an haritacıları savubuyor hissettim ama inanın Hiç biri de amcamın oğlu değil vallahi..

Eksik veya her yaptıkları hata da ben ilk sırada eleştiren oluyorum zaten..
    Az sakin olup yeni güncellemeyi bekleyelim, malum uçaklarımız düşmeyecek mevcut hatalar nedeniyle,
    adam da istemez mi siz ce 1 gün önce en doğru haritayı yayınlayıp bizim laflarımızdan kurtulmayı ... Ben olsan saniye beklemem, bu ne yaaa, logara düş buraya düşme yani

• auzdil A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ya, başarsoft bir kapansa, here ve tomtoma mahkum kalsak memnun olacak çok kişi var. Her gün kahır, her gün saldırı. Bir de pusuda bekleyenler var, biri saldırsa da ben de laf soksam diye. Ben de artık başlığa girmez oldum. Aslında bildirilecek çok sayıda güzergah değişikliği oldu ama bu ortamda bildirsen ne olacak

• Bütün bunlar ömür boyu güncelleme gibi gereksiz iddalı yanlış taahüdüyle oldu başarsoftun.Korsan yaygın diye belki böyle birşey yaptılar ama bence gereksiz 2 yıllık haita satılsa online onay kodu gibi güvenlik sistemiyle korumaya alsalar.Ama adam gibi kişiye özel güncellemeler olsa sorun hiç olmaz.Harita güncelleme kodları ayı bırakın yıl olarak bile tutmaz halde harita çıktığında bura olmasa kimsenin haberi olmuyor.Halbuki böyle bir sistemde kişiye telefondan yada mailden mesaj gelir güvenlik koduyla güncellenir gibi.Burdan takip ediyolarmı başarsoft yetkilileri bilmiyorum ama benim düşüncem bu.
  • telefonu android 6.0.1 e güncelledim igo çalışmıyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgaziyilmaz

telefonu android 6.0.1 e güncelledim igo çalışmıyor :(

Bende herhangi bir sorun yok Sony xperia z2 kullanıyorum.

Yeniden yüklemeyi denediniz mi ?
  • bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim istanbul ile. android igo kullanıcısı olduğumu nextgen e nasıl geçeceğimi sordum. apayrı 2 program olduğunu dilersem nextgen i de satın alıp 2 ayrı navigasyon programına sahip olabileceğimi ücretsiz bir geçişin söz konusu olamayacağını igo ya güncelleme gelmeye devam edeceğini söyledi görüştüğüm şahıs. bilgi sunmuş olayım
  • aykutkk kullanıcısına yanıt
    uygulamayı kaldırınca googleplay den uygulamaya ulaşamadım. Neyse ki Android 6.0.1 e geçtikten sonra verilerimi yedeklemiştim. Yedekleri yükledim google play den uygulamalarım sekmesine girdim başarsoft igo görülüyor orda kaldır dedim uygulama kalkınca sayfadan çıkmadan yükle dedim. (çıkınca bir daha bulamıyorum) Yüklemenin bitmesini bekliyorum...
    Tamam çalıştı. (Gerçi bu haritayla daha ne kadar gidebileceksem)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgaziyilmaz -- 28 Nisan 2016; 16:34:02 >
  • ios igo için son güncelleme 2014.10 verilmiş bundan sonra da güncelleme pek gelecek gibi durmuyor.

Bu mesaja eklenen görseller:

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri

• hiç kimse yokken başarsoft kendi imkanlarıyla tr haritasını ve poi leri çıkardı. Haksızlık etmemek lazım. Benim babamın oğlu değiller, verdikleri sözleri tutmuyorlarsa onları savunacak da değilim ama geçmişte yapılanları da çöpe atmayın.

Umarım sıkıntıları biran önce çözerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.t.y. -- 28 Nisan 2016; 14:15:34 >
  • Burada başarsoft'u savunan ya da hadi şöyle diyelim; bu kadar yüklenilmesine karşı çıkan arkadaşlar... Bir ticari firmadan ve bu firmadan mal/hizmet satın almış müşterilerden bahsediyoruz. Başarsoft firma olarak verdiği tahahhütleri yerine getirmekle yükümlüdür. Cihaz firmasıyla şöyle olmuş, hukuki süreç böyle olmuş beni müşteri olarak bağlamaz. Oyun oynamıyoruz burada. Anlayışlı davranmıyorsunuz diyebilirsiniz ama amiyane tabiriyle "parayı alırken iyiydi" derler buna. Dünya artık böyle dönmüyor. Müşteri zor kazanılır kolay kaybedilir. Hele bu derece iyi rakipleri varken beni güpegündüz, alenen kazıklayan bu firma evet umarım beter olur ve tez zamanda piyasadan silinir.
  • bir zamanların Başarsoft'unun düştüğü duruma bakın
    gerçi bizler zamanında çok uyarılar yaptık ama Alim bey bizi umursamadı
    tüm kaynaklarını harita güncellemesine vermesi gerekirken o başka taraflara yöneldi ve galiba kaynaklarını oralarda bitirdi
    zannederim kandırıldı :)
  • Ücretsiz geçiş yalan oldu
    Ben eski igo ya yeni güncelleme gelecegine de inanmıyorum

• 
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.