Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.970
Cevap
98
Favori
1.003.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu cihaz bizim uzun zamandir calistigimiz bir projenin sonucudur. Ithalatcisi MERSA Sistem'dir (Datateknik grubu)
    cihaz basarsoft haritalari ile IGO ile gelmektedir.
    Tabiki sonucta tavsiye ederiz.

Tek ikazim; Garanti 2 yil,harita 3 yil.. bu kurgu gecen yila ait ve 2010 dahil seklinde.. yani su anda 2010 sonunda dediginizde artik 2 yil garanti var.

bilginize.

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

quote:

Orjinalden alıntı: ysaglam

Sevgili @akucukpehlivan ve diğer dostlar,

Uzunca bir süredir navigasyon cihazı aramakla meşgulüm. Son olarak özellikleri gayet iyi fakat pek duyulmamış bir cihaz buldum.

Ramar NaviStar 6097 GPS Navigasyon Cihazı. Fiyatı 241,64 YTL hizlial da. Bu cihazı bana önerirmisiniz?

Özellikleri:

Öne Çıkan Özellikler

·3 yıl ücretsiz harita güncelleme. (Diğer rakiplerde 1 yıl ve ücretli olarak bu hizmet verilmekte.)

·MP3-MP4-Textbook destekliyor.

·Full aksesuar. (Araç şarj cihazından usb kablosuna kadar. )

·Başar soft haritası kullanmakta.

·IGO 8 ve 3D özellikli.

·81 İL destekli

Genel Özellikler

· İşlemci: Atlas III 372MHz işlemci

· Ekran Tipi: 3.5 inç TFT renkli LCD

· Ekran Özelliği: dokunmatik ekran, 320x240 piksel, 6.5M renk

· Bellek: 32MB NAND Flash, 64MB SDRAM

· GPS: SiRF GSC3 (SiRF-III)

· Nav N GO i-GO™ MyWay 8.0 3D (Üç boyutlu) Navigasyon yazılımı

· Dokunmatik ekran icin Stylus

· Standart Kulaklık çıkışı

· 81 ili kapsayan 2011 yılına kadar ücretsiz güncellemeli, detaylı BAŞARSOFT™ harita

· Türkçe konuşan robot ile sesli yol tarifi

· 2GB'ye kadar destekli dâhili SD kart okuyucu üzerinde 1GB yüksek hızlı bellek

· Kolay montaja sahip vakumlu ayak

· Taşınabilir Müzik Çalar: MP3&WMA&WAV

· Taşınabilir Video Oynatıcı: AVI&WMV&ASF

· Fotoğraf Görüntüleyici: JPEG, BMP, TIF, GIF

· 3D (üç boyutlu) harita görüntüsü alabilme, gece modu, hız sınırlayıcı

· Basit özellikli yol bilgisayarı

· Windows CE 5.0 işletim sistemi

· Türkçe dahil 21 Farklı dil desteği

· 270.000 üzerinde önemli nokta bilgisi (Otopark, benzin istasyonu, AVM, sinema, eczane, hastane, ATM banka, restoran, postane, vs.)

· Dâhili hoparlör

· 2 Yıl garanti

Paket İçeriği

· Cihaz

· Vakumlu kolay kurulumlu montaj aparatı

· Taşınabilir adaptör (220V AC)

· Araç içi çakmak şarj aleti

· USB Kablo

• Türkçe kullanma kılavuzu ve garanti kartı

• Selamlar,

IGO 8 i henuz ithal etmiyoruz.. (PDA icin konusuyoruz)

IGO 2006 lar bile cok yavas gittigi icin...
    Ama PND alacak olursaniz, artik piyasada IGO8'siz cihaz kalmadi neredeyse...
    2006'li urun getirilmiyor artik.

Alim K.
    quote:

Orjinalden alıntı: worms

Alim Bey IGO8 i sizin şirketinizden satın alabilir miyiz? yolbil sitesinde igo2006 nın satıldığını gördüm, IGO 8 için durum nedir?
  • Bayramda Kartepeye giderken farkettim, cihazımda 07.2008 yüklü ve Maşukiye'den sonra Kartepe yolu ve Green Park hotel haritada yer almıyor. Hala eklenmediyse bir sonraki güncellemeye eklenmeli bence.
  • Sayın Alim Hocam,Size benden naçizane bir hediyev

Nasıl geçti Yılbaşı?
    Hani nerde kaldı 2008-10 haritası..
    Alışmış kudurmuştan beterdir, habire güncelleme isteriz,
    Biz yasal ürünlerin kıymetini biliriz.
    Dört cihazla , satıcı gibi oldum,
    Bütün paramı bu işe koydum.
    Ayıpdır söylemesi, kıyas yapmak gibi olmasın,
    Başarsoft datası mı dediniz! Hemen alın içinizde kalmasın.
    Rakipler başka harita kullanadursun yalan yanlış,
    Yol yerine tarla,Lokanta yerine jandarma,işin içinden çıkmakta size kalmış...
    Ne demişler az gittik uz gittik dere tepe düz gittik,
    Bu atasözünü başarsoft la otoyola çevirdik.
    Gurur duydum sizlerle ,yaptığınız işlerle,
    Eminim daha çok beraberiz bu yolda,Edayla,Zeyneple,Sinemle...

• quote:

Orjinalden alıntı: akucukpehlivan

Selamlar,

bu cihaz bizim uzun zamandir calistigimiz bir projenin sonucudur. Ithalatcisi MERSA Sistem'dir (Datateknik grubu)
    cihaz basarsoft haritalari ile IGO ile gelmektedir.
    Tabiki sonucta tavsiye ederiz.

Tek ikazim; Garanti 2 yil,harita 3 yil.. bu kurgu gecen yila ait ve 2010 dahil seklinde.. yani su anda 2010 sonunda dediginizde artik 2 yil garanti var.

bilginize.

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

Teşekkürler Alim Bey.. 2010 yıl sonuna kadar güncelleme dahi çok iyi fiyata bakınca. Tam bir Fiyat/Perormans ürünü gibi geliyor bana. Siparişi verdim. Bakalım gelince göreceğiz..
  • Alim Bey,
    Yalniz google daki haritalarda da sapmalar olabilecegi yonundeki yorumunuza mevcut haritaniza bakinca katilamiyorum. eklemeyi becerebilirsem bir ornek resim google mapdan ekliyorum. bu bolgedeki yollar hep boyle. sadece koy degil il-ilce arasi yollarda bile yer yer ayni durumlar var. Google'daki fotograflarda olsa olsa birkac metre sapma olabilir sanirim.
    En azindan gordugumuz yerlerin koordinatlarini vs. bildirsek duzeltilebilirmi?
    Umarim ki bu tur hatalar en kisa surede duzeltilir. Cunki turkiye icin en buyuk database basarsoftta var ve bu tur hatalari baska kucuk bir firmada gorsek imkanlari yokmus becerememisler diyebiliriz. Ama basarsoft'a ayni seyleri yakistiramiyorum dogrusu.
    iyi calismalar dilerim.

quote:

Selamlar,

forumda yeni oldugunuz icin bu konudaki eski yazismalarimizi gormediginizi algiliyorum. Koy yollarinda su an icin yuksek bir garanti veremiyoruz. kentlere asildik cunku. Ama 2009 ve 10'da bu alan daha fazla vakit ayiracagiz..

Bu arada Google'dan cizme konusuna gelince;

bu 2 sebeple pek mumkun degil.
    1. Goruntulerin copyright durumu vardir.. oyle oradan cizdim oldu olamaz..
    2. goruntuler de kendi icin de 200-300 metre sapabilir. yani orada yol var diye, onun dogru oldugu anlamina gelmez. Ayrica Google'da her yere ait frameler yoktur, birbirlerini takip etmez ayrica.. dolayisi ile bizim veya rakiplerimizin buradan dogrudan calismasi pek mantikli olmayacaktir.

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

quote:

Orjinalden alıntı: mmemory

Sayın başarsoft yetkilileri,
    Bu yaz kemaliye ilçesine bağlı köyüme gittim Başarsoft 2008 haritası yüklü GPS cihazımla.
    Bırakın köy yollarını il ile ilçe arası yollar bile çoğu yerde tutmuyor. 200-300 metre sapma olanlar var. Yollar da dağ eteklerindeki yollar ve 20-30 senedir değişmemiş. Haritanızda nasıl bu kadar sapma oluyor anlayamadım.
    Google earth dan bakıyorum orada da yollar ve sizin haritanızın yolları çok farklı . Hatalar o kadar çokki hangibirini ekleyeyim bilmiyorum.
    Büyük şehirler dışında neye göre belirliyorsunuz yolları? nasıl düzeltilebilir? sadece google dan çizseniz bile büyük oranda sorun çözülecek aslında.

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri

• Sevgili Bilvarch...

Ne diyeyim.. o kadar hosumuza gitti ki.. arkadaslara da gonderdim.. veri uretim ekibine...

bunlar bize moral verir..

Nice iyi yillara ..

tekrar tesekkurler.

Alim K.

quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

Sayın Alim Hocam,Size benden naçizane bir hediyev

Nasıl geçti Yılbaşı?

• Selamlar Mmemory,

Koy yollari ve sehirler arasi yollardaki donel adalar su andaki ilk hedeflerimizden.
    Dolayisi ile bir sekilde daha iyi koy yollarina erisecegiz... eriseceksiniz. Ama benim burada kastettigim sey, aslinda imajdaki yollari cizip koysak, GPS'in orada cikmayabilecegi.. Bunun icin GPS'li loglar kullanmamiz gerekiyor. 2009 yili icinde bir proje detayi icinde 350 bin kilometrelik bu yollari bir sekilde gezmeyi cikarmak istiyoruz.. Su anki Navigasyon pazari bu veriyi kendi finansmanimizla uretmeyi kaldirabilecek durumda degil.

Siz kullanicilarimizdan ricamiz, dolastiginiz yerleri log olarak kaydetmeniz ve GPS kayitlarinizi bizlerle paylasmaniz.. Bu sayede birden cok kaynak ile daha dogru veri uretme sansimiz olabiliyor...

Ayrica ince iltifatlariniz icinde tesekkur ederiz..

Cok cok tesekkurler.

Alim Kucukpehlivan

quote:

Alim Bey,
    Yalniz google daki haritalarda da sapmalar olabilecegi yonundeki yorumunuza mevcut haritaniza bakinca katilamiyorum. eklemeyi becerebilirsem bir ornek resim google mapdan ekliyorum. bu bolgedeki yollar hep boyle. sadece koy degil il-ilce arasi yollarda bile yer yer ayni durumlar var. Google'daki fotograflarda olsa olsa birkac metre sapma olabilir sanirim.
    Umarim ki bu tur hatalar en kisa surede duzeltilir. Cunki turkiye icin en buyuk database basarsoftta var ve bu tur hatalari baska kucuk bir firmada gorsek imkanlari yokmus becerememisler diyebiliriz. Ama basarsoft'a ayni seyleri yakistiramiyorum dogrusu.
    iyi calismalar dilerim.

• quote:

Sevgili Bilvarch...

Ne diyeyim.. o kadar hosumuza gitti ki.. arkadaslara da gonderdim.. veri uretim ekibine...

bunlar bize moral verir..

Nice iyi yillara ..

tekrar tesekkurler.

Alim K.

quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

Sayın Alim Hocam,Size benden naçizane bir hediyev

Nasıl geçti Yılbaşı?

heheh güzel mesaj vermiş bilvarch... ayrıca nerde bizim sitelerimiz... millet tarif etmek için göztepe soyak sitesi diyo, bende site poileri yok... anca migros diyince bulabiliyorum :)) hepimize güzel seneler...

• Selamlar,

iyi haberlerim var.. Oncelikle Sygic 7.7 geliyor. onunla birlikte hazir olacak 2008/10 haritasi..
    bilmelisiniz ki bu sefer herkes icin cok uzun surdu...
    Garmin icinde onumuzdeki hafta cikiyor harita.. IGO icin ise henuz hazir degil...

az kaldi.. ama iyi olacak insallah..

Sevgiler.

ALim K.
    quote:

Orjinalden alıntı: FIR_Lama

heheh güzel mesaj vermiş bilvarch... ayrıca nerde bizim sitelerimiz... millet tarif etmek için göztepe soyak sitesi diyo, bende site poileri yok... anca migros diyince bulabiliyorum :)) hepimize güzel seneler...
  • Selamlar MMemory,

arkadaslarimdan rica ettim ve bir Google-GPS karsilastirmasi aldirdim. Yani bizim araclarin gecmis oldugu bir yolu, GPS ile kaydettikleri logu Google uzerine attik.

resim asagida;

burada da gordugunuz gibi, Yollar Googledaki uydu goruntusunde net olarak gorunmesine ragmen, uzerinden yolu cizerseniz gercek yerinde olmayacak durumda. Bazi yerlerde 50-100 metreye bazi yerlerde 200-300metreye varan kaymalar var. Dolayisi ile Google'dan koy yolu cizerek bu verileri uretmek mumkun degildir. Ancak yine sehir icleri gibi tek tek gidilmesi gerekiyor.

Saygilarimla,

Alim K.

quote:

Alim Bey,
    iyi calismalar dilerim.

quote:

Selamlar,

forumda yeni oldugunuz icin bu konudaki eski yazismalarimizi gormediginizi algiliyorum. Koy yollarinda su an icin yuksek bir garanti veremiyoruz. kentlere asildik cunku. Ama 2009 ve 10'da bu alan daha fazla vakit ayiracagiz..

2. goruntuler de kendi icin de 200-300 metre sapabilir. yani orada yol var diye, onun dogru oldugu anlamina gelmez. Ayrica Google'da her yere ait frameler yoktur, birbirlerini takip etmez ayrica.. dolayisi ile bizim veya rakiplerimizin buradan dogrudan calismasi pek mantikli olmayacaktir.

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

quote:

Bu yaz kemaliye ilçesine bağlı köyüme gittim Başarsoft 2008 haritası yüklü GPS cihazımla.
    Bırakın köy yollarını il ile ilçe arası yollar bile çoğu yerde tutmuyor. 200-300 metre sapma olanlar var. Yollar da dağ eteklerindeki yollar ve 20-30 senedir değişmemiş. Haritanızda nasıl bu kadar sapma oluyor anlayamadım.
    Google earth dan bakıyorum orada da yollar ve sizin haritanızın yolları çok farklı . Hatalar o kadar çokki hangibirini ekleyeyim bilmiyorum.
    Büyük şehirler dışında neye göre belirliyorsunuz yolları? nasıl düzeltilebilir? sadece google dan çizseniz bile büyük oranda sorun çözülecek aslında.

• quote:

Selamlar MMemory,

arkadaslarimdan rica ettim ve bir Google-GPS karsilastirmasi aldirdim. Yani bizim araclarin gecmis oldugu bir yolu, GPS ile kaydettikleri logu Google uzerine attik.

resim asagida;

burada da gordugunuz gibi, Yollar Googledaki uydu goruntusunde net olarak gorunmesine ragmen, uzerinden yolu cizerseniz gercek yerinde olmayacak durumda. Bazi yerlerde 50-100 metreye bazi yerlerde 200-300metreye varan kaymalar var. Dolayisi ile Google'dan koy yolu cizerek bu verileri uretmek mumkun degildir. Ancak yine sehir icleri gibi tek tek gidilmesi gerekiyor.

Saygilarimla,

Alim K.

Öncelikle çalışmalarınız için teşekkürler.

2008.10 haritası denilen haritayı igo kullanıcıları olarak hala beklemedeyiz. Evden çıkamıyorum yani yeni harita olmadan sonra evin yolunu bulamayız diye

Bahsedilen köy yolları için bir çözümüm var. Şu köylere gidip yemekler yiyilip, yörenin sağını solunu gösteren TV programları varya onlara hediye edin 2-3 navigasyon birde araçlarına bu özel cihazlarınızı kurun. Bu iş tamamdır :)

Hem üstüne birde reklam verirsiniz TV de reklamınız olur hemde işiniz görülür.

Son olarakta Navigasyonlarla ilgili komik bir video:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Porster -- 7 Ocak 2009; 22:05:21 >

• Alim Bey,
    Çalışmalarınız ve bizi aydınlatmalarınız için çok teşekkürler.

Elbetteki bu işi bizden çok iyi bilirsiniz ama benim düşünceme göre bolge bolge referens noktaları alıp bunları google map ile çakıştırsanız belki %80 oranında yollar tutacak ve mevcut haritanıza göre çok büyük bir iyileşme olacaktır. Sonuçta fotografta görünen yollar gerçekte var.

Burada bir soru da sormak istiyorum, büyük şehirler ve detaylı yollarını çizmiş olduğunuz bölgelerde google mapteki haritanızla google fotografı tam olarak çakışıyor. Aynı mantıkla farklı gözükmesi gerekmiyormu? Bu google mapteki haritanızla bizim GPS de kullandığımız harita aynı değilmi?

Biz de geçtiğimiz yollari GPS cihazımızdaki track kayıt ile kayıt etsek yeterli olurmu? yeterliyse bu datayı nereye yollayacağız? Ben şahsen gönüllü olarak haritanızda bu şekilde düzeltmeler olacaksa yapmaya hazırım. Keşke yazın olsaydı 4000 km gezdim GPS ile ama hiç kayıt almadım.

Ayrıca eğer böyle GPS cihazıyla kolayca kayıt alınabiliyorsa arkadaşın dediğine benzer olarak kasaba ve ilçelerde köy köy dolaşan manavlar, beyazeşya tamircileri, telekom çalışanları ,elektrik çalışanları var. ucuz bir GPS hediye ederek binlerce km yol bilgilerini ucuza toplamanız mümkün.

Çalışmalarınızda başarılarılarınızın devamını dilerim.

Ayrıca ilçelerde bütün köyleri dolaşan
    quote:

Orjinalden alıntı: Porster

quote:

Selamlar MMemory,

resim asagida;

Saygilarimla,

Alim K.

Öncelikle çalışmalarınız için teşekkürler.

2008.10 haritası denilen haritayı igo kullanıcıları olarak hala beklemedeyiz. Evden çıkamıyorum yani yeni harita olmadan sonra evin yolunu bulamayız diye

Bahsedilen köy yolları için bir çözümüm var. Şu köylere gidip yemekler yiyilip, yörenin sağını solunu gösteren TV programları varya onlara hediye edin 2-3 navigasyon birde araçlarına bu özel cihazlarınızı kurun. Bu iş tamamdır :)

Hem üstüne birde reklam verirsiniz TV de reklamınız olur hemde işiniz görülür.

Son olarakta Navigasyonlarla ilgili komik bir video:

• Merhaba Alim Bey,

Biz tüketicilerin soru ve taleplerini dikkate alan bu tavrınızdan dolayı size teşekkür ederim. Ben İstanbula yapacağım gezi sebebi ile gideceğim yerlerin noktalarını google earth'den kml olarak kaydedip Garmin cihazıma yüklemiştim, ancak yapmış olduğunuz bu çalışma neticesinde kaydetmiş olduğum noktalarda sapma olabileceğini şimdi biliyorum. Bunu dikkate alacağım.
    quote:

Selamlar MMemory,

resim asagida;

Saygilarimla,

Alim K.

quote:

Alim Bey,
    iyi calismalar dilerim.

quote:

Selamlar,

Saygilarimla,

Alim Kucukpehlivan

quote:

• maalesef referans noktası alınması için o bölgelere gene gidilmesi gerekiyor. Fakat referans ile bile direk oturtmanız mümkün değil, uydu fotoğrafı işleyen programlarında da işlemden geçirmek gerekiyor. yani biraz uzun bir süreç.

kullandığınız haritalar ile google daki haritalar aynı ama biz google a gönderdikten sonra google uydu fotoğrafı ile vektör haritaların oturması için verileri bazı işlemlerden geçiriyor. Nitekim uydu fotoğrafları da her zaman tam düzgün ve doğru yerleştirilmiş değildir. Siz de google da biraz daha ayrıntılı bakacak olursanız bazı bölgelerde yanyana frame lerde 100 mt. ye varan hata görebilirsiniz.

track kayıtlarınızı bana (candan@basarsoft.com.tr) adresine yollayabilirsiniz.

ilginiz için çok teşekkür ederiz.

quote:

Alim Bey,
    Çalışmalarınız ve bizi aydınlatmalarınız için çok teşekkürler.

Elbetteki bu işi bizden çok iyi bilirsiniz ama benim düşünceme göre bolge bolge referens noktaları alıp bunları google map ile çakıştırsanız belki %80 oranında yollar tutacak ve mevcut haritanıza göre çok büyük bir iyileşme olacaktır. Sonuçta fotografta görünen yollar gerçekte var.

Burada bir soru da sormak istiyorum, büyük şehirler ve detaylı yollarını çizmiş olduğunuz bölgelerde google mapteki haritanızla google fotografı tam olarak çakışıyor. Aynı mantıkla farklı gözükmesi gerekmiyormu? Bu google mapteki haritanızla bizim GPS de kullandığımız harita aynı değilmi?

Biz de geçtiğimiz yollari GPS cihazımızdaki track kayıt ile kayıt etsek yeterli olurmu? yeterliyse bu datayı nereye yollayacağız? Ben şahsen gönüllü olarak haritanızda bu şekilde düzeltmeler olacaksa yapmaya hazırım. Keşke yazın olsaydı 4000 km gezdim GPS ile ama hiç kayıt almadım.

Ayrıca eğer böyle GPS cihazıyla kolayca kayıt alınabiliyorsa arkadaşın dediğine benzer olarak kasaba ve ilçelerde köy köy dolaşan manavlar, beyazeşya tamircileri, telekom çalışanları ,elektrik çalışanları var. ucuz bir GPS hediye ederek binlerce km yol bilgilerini ucuza toplamanız mümkün.

Çalışmalarınızda başarılarılarınızın devamını dilerim.

Ayrıca ilçelerde bütün köyleri dolaşan

• Alim Bey Selamlar,

Yukarıda bahsettiğim Ramar Navistar 6097 gps cihazı elime ulaştı. İlk izlenimlerim gayet iyi makina, rakım ölçer, mp3, mp4 oynatma vs. özellikleri fiyatına göre çok iyi.

Alette 2008/7 güncellemesi yüklü. Yeni güncellemeleri kurmam için ne yapmam gerekli? Kutu içerisinden CD falan çıkmadı.

Teşekkürler, hayırlı işler..
  • Selamlar

Oncelikle urununuz hayirli olsun. Su an en guncel veri zaten 2008/7 haritasi. Kisa bir sure sonra 2008/10 haritasi cikiyor olacak. Bu guncellemeyi de Naviextras'tan yayinlamak uzere gerekli duzenlemeleri yaptirmaya calisiyoruz.

Bir sure sonra firmanin (mersa sistem) web sitesinden bu konudaki duyurulari da alabilirsiniz. Basarsoft olarak bizim dogrudan cihaz uzerinde bir degisiklik, guncelleme yapma erisimimiz yok. Biz haritayi Ramar'in yazilmini saglayan IGO firmasina iletiyoruz, guncellemeleri onlar uzerinden organize ediyoruz (ithalatci ve biz)

Haritalarla ilgili yorumlarinizi iletirseniz, ilerdeki guncellemeler icin yonlendirici olursunuz.

Saygilarimla,

Alim K.
    quote:

Alim Bey Selamlar,

Yukarıda bahsettiğim Ramar Navistar 6097 gps cihazı elime ulaştı. İlk izlenimlerim gayet iyi makina, rakım ölçer, mp3, mp4 oynatma vs. özellikleri fiyatına göre çok iyi.

Alette 2008/7 güncellemesi yüklü. Yeni güncellemeleri kurmam için ne yapmam gerekli? Kutu içerisinden CD falan çıkmadı.

Teşekkürler, hayırlı işler..

• quote:

Selamlar

Oncelikle urununuz hayirli olsun. Su an en guncel veri zaten 2008/7 haritasi. Kisa bir sure sonra 2008/10 haritasi cikiyor olacak. Bu guncellemeyi de Naviextras'tan yayinlamak uzere gerekli duzenlemeleri yaptirmaya calisiyoruz.

Bir sure sonra firmanin (mersa sistem) web sitesinden bu konudaki duyurulari da alabilirsiniz. Basarsoft olarak bizim dogrudan cihaz uzerinde bir degisiklik, guncelleme yapma erisimimiz yok. Biz haritayi Ramar'in yazilmini saglayan IGO firmasina iletiyoruz, guncellemeleri onlar uzerinden organize ediyoruz (ithalatci ve biz)

Haritalarla ilgili yorumlarinizi iletirseniz, ilerdeki guncellemeler icin yonlendirici olursunuz.

Saygilarimla,

Alim K.

Bilgi için teşekkürler Alim Bey.. Dün cihazı deneme imkanım oldu Antalya'da.. Son zamanlarda burada öyle çalışmalar varki anlatamam. Baya bir süredir Valiliğin önündeki cadde trafiğe kapalı. Fakat cihaz beni düz gitmem hususunda uyardı. Hatta zorunlu olarak döndüğüm yol eskiden sadece geliş yoluydu. Kısaca harita dağıttı biraz. Valla bu belediyenin hızına biz yetişemiyoruz. Sizlerin oradan yetişememeniz normaldir. Eve dönerken Dedeman'da hanım bizim oğlanın sınav kağıdını almamız lazım dedi. Ramazan Savaş İlk Öğretim Okulunu biliyormusun dedi. Dur dedim. Cihaza girdim. 5 dakika geçmeden okulun yanındaydım. Süper. Birde bana bu cihazı alırken mırın kırın etmişti. :)

• Alim Bey,

Bugün Antalya'da 1850 rakımlı Saklıkent'teydim. Yolu çok sarp dolayısıyla. 2., maksimum 3. vitesle ulaşılıyor Saklıkent'e. Burası Antalya'lıların kar görmek kayak yapmak için geldiği bir yer. Haritada olmadığını farkedince dönüş yaparken log tuttum. Bunu size gönderebilirmiyim? Çorbada bizimde tuzumuz olsun.
  • Selamlar,

boyle guzel yorumlari duymak hosumuza gidiyor. Gittiginiz yerlere ait loglari da gonderirseniz tabi cok iyi olur.
    loglarinizi candan@basarsoft.com.tr adresine Candan hanim'a gonderirseniz isleme almak icin katman olarak kullanacaktir.

Tesekkurler.

Alim K.

quote:

Alim Bey,

Bugün Antalya'da 1850 rakımlı Saklıkent'teydim. Yolu çok sarp dolayısıyla. 2., maksimum 3. vitesle ulaşılıyor Saklıkent'e. Burası Antalya'lıların kar görmek kayak yapmak için geldiği bir yer. Haritada olmadığını farkedince dönüş yaparken log tuttum. Bunu size gönderebilirmiyim? Çorbada bizimde tuzumuz olsun.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.