Şimdi Ara

Başarı Hikayem (Hukuk İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
4
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle nick konu uyumum diye kafa bulacaklar konuya gelmesin lütfen.Elimden geldiğince imla kurallarına dikkat ederek anlatıcam.

12.Sınıftan başlayayım çoğu kişi gibi ben de temel liseye geçtim.İlk denemem 61 net idi.Matematik o yıla kadar en korktuğum dersti ve ilk denememde 7 veya 8 netim vardı.Neyse başladık çalışmaya gittiğim temel lisede 5 ay boyunca ygs anlatıldı lysden tek konu dahi görmedik.Final denemelerini bilen bilir geçen yıllar çok kaliteliydi o denemelerde ygsye 1 ay kala netlerim 86-87 civarına kadar çıkmıştı artık matematikten korkmuyordum ve geometrisiz 25-26 net çıkarıyordum(Matematiğin yerini geometri aldı).Son haftalar 90-95 netlere kadar çıkmıştım ygsye de bu moralle girmiştim ama ygsde ne oldu ise bilmiyorum bazılarınız toyluk diyebilir bazılarınız başka bişey,garip bir heyecan yaşadım 75 net yaptım ve 150 bin geldi.Bu bktan sonuçla bile temel lisede 3.veya4. idim siz düşünün kalitesizliği.Ben mezuna kalıcam diye o zaman karar verdim bu adamlar 3 ayda lysyi bitiremez bari edebiyatı bitireyim seneye temel olsun dedim 1.5 ayda edebiyat bitti ve baya sağlam bitirmmiştim sürekli deneme çözüyordum 54-55-56 yapıyordum piyasadaki en kazık denemelerde bile sınavda 50-6 yaptım yine garip şekilde heyecan veya toyluk ne ise onları yaşadım.Çalışmadığım mat ve coğrafya netleri ise şu şekilde

coğrafya 11-11 mat 14-10

sonuç olarak tm3 75k geldi ve mezuna kaldım

Yaz dönemini boş geçtim nedeni ise sene boyunca rahat kafa ile asılmak idi

okullara 2 hafta kala yazıldığım dershane başladı.O zaman başladım çalışmaya.Her dersi dengeli şekilde götürdüm ve ygsye 1.5 ay kala bitti konular(Geo dışında,geoya yine bakmadım)Son 1 ay 70 civarı sadece evde deneme çözdüm netlerim 100-110 aralığındaydı sınavda yaptığım net ise şu şekilde

TR 34-6 > 32.50
    SOS 32-8 > 30.00
    MAT 26-1 >25.75
    FEN 4-2 >3.50

91.75

yine denemelere göre ciddi bir düşüş yaşadım ama sınavın zor olmasından dolayı ygs 43k geldi edebiyatta bitmişti ygsye kadar 40 civarı deneme çözmüştüm,artık rahat idim.Sadece lys matı halletmek kalmıştı geriye.Lys matta özel ders behzat vs baya uğraştım çözmediğim kaynak deneme şu bu kalmadı 45-50 civarı net yapıyordum ve bunun maksimum 5'i geoydu.Coğrafyaya ise son hafta çalıştım.Sınavlara 1'er hafta kala ise sabitlediğim netler şu şekilde,

Edebiyat maks 2 yanlış 53.50
    mat 45
    coğrafya 16-17

Lysler benim adıma iyi geçmedi mat sınavında süreyi ayarlayamadım geometriden yine 1 soru bile göremedim öyle diyeyim siz anlayın nasıl kötü geçtiğini.40 soru işaretledim sınavdan çıktığımda moralim bozuktu.En kötü 30 gelir diye bekliyordum hep.

Edebiyat coğrafya sınavından çıktığımda ise mutluydum edebiyatı maks 3 yanlış coğrafyayı da denemelerimden iyi bekliyordum.

Yaptığım netler;

MAT 25
    EDB 48.75
    COĞRAFYA 19

lysler kötü gelmesine rağmen ygs sayesinde kendi adıma pek mutlu olduğum sonuç gelmese de iyi bir sonuç geldi.

TM3 HAM 14.314 YERLEŞTİRME 16.994

Başarı Hikayem (Hukuk İçerir)

BEYAZID,ESKİŞEHİR,SELÇUK... diye gidicem selçuka garanti gözüyle bakıyorum diğerlerinin de olma ihtimali var gibi.

Mezuna kalacaklara da 1-2 tavsiye vereyim

Dershane bana bişey katmadı,kişiden kişiye değişir ama evde behzat vs alıp çalışmak bence daha mantıklı
    Geometriyi sakın boşlamayın ygs ve lysde 1 tane bile geo işaretlememiş biri olarak bu sıralamayı yaptım,ortalama bi geo ile neler yapabileceğinizi siz düşünün
    çoğu kişinin aksine işin ygsde bittiğini düşünüyorum ygsyi ilk 50k içinde bi sıralama ile hallederseniz ortalama lys netleri ile en kötü 20k içinde yer alırsınız
    ve son olarak edebiyatı lysye kadar bitirmeye bakın

herkese iyi forumlar,bu yıl sınava girecek herkese de başarılar

• Tebrikler hocam, bende böyle bi başarı hikayesi yazabilirim. İlk sene kazandım ama 2 sene önce lise mezunu olayım yeter diyordum.

85k dan 23k'ya çektim. Obp siz 19k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zatı Muhterem kullanıcısına yanıt
    hocam bence yaşın pek bir önemi yok tabiki yaşıtların bitirirken üni okumak zor gelir insana ama mutlu olacağın mesleği yapmak daha önemli bence
  • sağolun hocam,size de tebrikler sizinki baya farklı bi hikaye olur gibi lise bitirmekten nereye :D
    ilk sene ygs'de 80 bin oldum lys çalışmadım 90 bine geriledim.
    mezun senemde ham da 35 bin oldum obp 42'ye attı. bi pdr yazıp gittim.
    Bu sene pdr'de ikinci senemdi oturdum sınava çalıştım.
    Hamda 16 bin obp'li 23 bin oldum.
    Kazandıktan sonra yaşıtlarının ne yaptığı,senden kaç yaş küçüklerle okuyacağın falan pek önemli olmuyor dostum.
    İlk senende bol bol eğlen. Sınavı düşünme.
    İkinci sene çalışırsın.
  • gazi kazandıysan soru sorabilirsin
  • sanjayra S kullanıcısına yanıt
    gazi olmuyor malesef hocam hedef oraydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    atatürk'te okuyordum. hiç zorlanmadım. ilk sene hiçbir sınava çalışmadım sadece 1 dersten kaldım.
    ikinci sene ilk dönem okula gitmedim 3 dersten kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rencideruhlar

ilk sene ygs'de 80 bin oldum lys çalışmadım 90 bine geriledim.
    mezun senemde ham da 35 bin oldum obp 42'ye attı. bi pdr yazıp gittim.
    Bu sene pdr'de ikinci senemdi oturdum sınava çalıştım.
    Hamda 16 bin obp'li 23 bin oldum.
    Kazandıktan sonra yaşıtlarının ne yaptığı,senden kaç yaş küçüklerle okuyacağın falan pek önemli olmuyor dostum.
    İlk senende bol bol eğlen. Sınavı düşünme.
    İkinci sene çalışırsın.

Obp kırık oluyor mu 2 sene geçsede

• hocam coğrafya konu anlatım mat soru bankası önerebilirmisin?
    mat için karekök
    coğ için delta yada yayın denizi düşünüyorum nasıl sence ?
  • Seni tanıyorum kardeşim tebrık ederım hedefinden vazgeçmemişsin .

Bende senın gibiyim mat yüzünden bittim lysde 49 k geldi

Mezuna kaldım bende behzattam gitmeyi düşünüyorum inşallah seneye bende böyle bir konu açarım

• nick konu uyumu
  • takao0 T kullanıcısına yanıt
    hocam lys cografyaya son hafta baktim ygs icin de yavuz tuna izleyip yayindenizi sb cozmustum

mat icin hem ygs hem lysye karekok ideal

• sagolasin kardesim

insallah seneye de senin konuna tebrik mesajlari yazariz,vazgecme

• sportmen_ kullanıcısına yanıt
    comıc

• rencideruhlar R kullanıcısına yanıt
    hocam helal olsun

• UP.

• .

• Tmciler ygsye iyi çalışmıyor bence. Mfciler sosyale biraz bakiyor etrafimdaki arkadaşlarım vs hep bakardik ama tmciler 0 fenle giriyor. Vakit de var hani edebiyat yani ne kadar fazla vakit alabilir. Lys mat da cok ic açıcı olmuyor genelde. Ben mfciyim bu sene sirf ygsnin etkisiyle 0 edebiyat bilgisi ve cografya ile (25 edb hepsi turkce nerdeyse ve 16 17 cografya) ile marmara hukuka girecek puani yaptim. Size önerim ygsye cok kasmaniz. Ve tabii ki lys mat.

Bu arada hayirli olsun hocam tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LIKE A BOSS -- 3 Ağustos 2017; 17:51:23 >
  • LIKE A BOSS L kullanıcısına yanıt
    aynem hocam fene bakan tmci bi elin parmaklarini gecmez

tesekkurler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.