Şimdi Ara

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.603
Cevap
14
Favori
110.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tivibu musteri hizmetlerini ara 4445375 sana gelen kodu ver kırdır hepsi acilcak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gec musteri hizmetlerini ara bir danis elini cabuk tut 2 gunun var musteri hizmetlerine sor bakiyemden dusermi diye bu tarifeye gecebilirsin faturasizdan tivibu tum kanallar acik ve kota bitince izleyebiliyorsun bu tarifeye gecince prime ayricalik yaziyorsun 5555 e gonderiyorsu tivibu kodu geliyor sonra 4445375 i ariyorsun kodu kırdırıyorsun tum kanallar aciliyo

• Hocam zaten aldım bütün şifreleri kodları. Ben zannediyorum ki Tivibu için gelen kod şifre olarak kullanılacak. Meğer müşteri hizmetlerini arayınız diye mesajın cevabı varmış, dikkat etmemişim. Yarın alırım artık şifreyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1B9EC54CA

Tivibu musteri hizmetlerini ara 4445375 sana gelen kodu ver kırdır hepsi acilcak
    Daha önce yapmıştım hocam. Kullanıcı vadı verdi önceden izleniyordu. Son 2 haftadır olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Programi tamamen silin tekrar yukleyin kullanici adini ve sifreyle giris yapin izlenicektir kapanma ihtimali yok kullanici adi sifre girilmeden izlersen sadece normal kanallar acilir belki cikis yapmissinizdir bilmeden

• Kod ile olmuyor. TT ofislerinde yapabilirsiniz.
    Yüklü olan bakiye faturadan düşüyor. Bende ufak bir küsurat vardı o bile düştü ben söylemeden.
    Tivibu tüm kanallar açık. Sadece bazı ücretli filmler oluyor. Onlarda da uyarı bilgisi bulunuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki tarifenin de birbirinden üstün yönleri var. Ben olsam yine bunu seçerdim.
    *Her zaman hız olsun derseniz wifi daha iyi.
    Bu tarifenin artıları nette sörf gayet tatminkar. Tivibu olayı güzel. Muud ile de müzik olayı güzel. Sınırsız kalacağı kesin ama hız konusu ne olur bilemiyorum.
    Hızlı karar vermeniz lazım. Yoksa alımlar kapatılıyor malûm.

• beyler sadece aşmayani degil akn bulunan diger 4 kere 500 mb sonrasi 256kbps tarifeleride kapatiyolar elinizi cabuk tutun 😂😂

Bu sefer kanuna uymak zorundalar 2 8 olayini aşmayan yazarak kurtardilar ama bunu kurtaramazlar

[BAŞARDIK] Prime Eksper Aşmayan 10GB Tarifesi >256 KBPS [AKN KALKMASI İÇİN BTK+THH ŞİKAYET EDİYORUZ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9EC54CA -- 29 Aralık 2018; 3:48:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cnsezer

Kardes ben birseyi idda etmiyorum sadece olani soyluyorum emin ol senden daha fazla deneyimim var turktelekomun internetinde hic kesinti yasamadim bugune kdar izmir olsun butun marmara bolgesi olsun full lte ayrica trakya bolgesinde sanayi bolgelerinde turkcel dahi cekmiyor ama turktelekom full lte de

Yavaş salla Şarköy'de Turkcell in çektiği kırsal alanda Türk Telekom hiç çekmiyor, daha yeni taze taze test edildi.

• Beyler kamu mega tarifesindeyim hali hazırda faturalı tt'liyim zaten. Taahhüt de var ama sınırsız İnternet muhabbetine bu tarifeye geçirirler mi beni acaba. Sonuçta taahhüt faturalı hatlarda kalma taahhüdü idi. Bilgisi olan cevap versin lütfen ona göre geçiş yapabilirim

• cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Bu tarife ilk çıktığında ben de faturalı ve taahhütlü bir tarife kullanıyordum ama hiç bir şekilde geçişe müsaade etmediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frk_Plt

Bu tarife ilk çıktığında ben de faturalı ve taahhütlü bir tarife kullanıyordum ama hiç bir şekilde geçişe müsaade etmediler.

Peki gerekçeleri neydi hocam.

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    3230 degil mi bu telefon 😍

• 3g hat ıle uye olabılır mıyım?
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Sadece bu tarife ile alakalı değil. Bunlar atıyorum a tarifesinden b tarifesine geçişi uygun görürken, a tarifesinden x tarifesine geçişi uygun görmüyor.
    Prime tariflerinden birinde olsaydınız belki olurdu bilemiyorum. Mesela ben hangi tarifelere geçebilirim diye baktığımda sadece prime eksper tarifeleri çıkıyor.

• beybiger B kullanıcısına yanıt
    Başka operatörden taşıma yoluyla olur.

• Hayirli olsun😃

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.