Bildirim
Başakşehire inşallah yeniliriz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Abdullah Avcı ve öğrencilerinden fark bekliyorum -
Başakşehir bizi yener mi bilmem. Ama şampiyon biz olalım istiyorum genede. GS şampiyon olacak futbolun f sini oynamadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: os_lnx
Başakşehir bizi yener mi bilmem. Ama şampiyon biz olalım istiyorum genede. GS şampiyon olacak futbolun f sini oynamadı.
Siz çok mu oynadınız ? -
Abi soyle haftaya stadi doldurup mac boyu aziz istifa diye bağırsak guzel olur aslında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Başakşehir bizi yener mi bilmem. Ama şampiyon biz olalım istiyorum genede. GS şampiyon olacak futbolun f sini oynamadı.
Biz oynadık sanki -
önümüzdeki iki maçı da kaybedelim yeter gitsin şu kartal.
Şampiyonluk Erciyes macinda gitti ondan sonrası boş umuttu zaten yapacak bişey yok sağlık olsun
quote:
Orijinalden alıntı: HevesiniziBaltalayanBalta
quote:
Siz çok mu oynadınız ?
Valla biz hiç oynamadık. Fazladan 15 puanımız vardır. Sizinde 12 puanınız vardır fazladan. Beşiktaşında bi 3 - 5 puanı. Stadı olmayan bi takıma göre oldukça iyiydiler şampiyonluk en fazla onların hakkıydı. Ama nedeyiştiyse son 10 maçta ibreyi çevirdiler. Galiba yemedi. -
Yarın güzel futbolla kazanırız inşallah, son hafta her şey olabilir. Son düdük çalmadan pes etmek yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Valdiantore
Şampiyonluk Erciyes macinda gitti ondan sonrası boş umuttu zaten yapacak bişey yok sağlık olsun
+1 şampiyonluğa yürüyen takım her şey senin elindeyken gidip son üç hafta puan kaybedersen kusura bakma da kaybetmeye mahkumsun -
quote:
Orijinalden alıntı: .Taylor Swift.
Abi soyle haftaya stadi doldurup mac boyu aziz istifa diye bağırsak guzel olur aslında
Bağırtmazlar. Fişlerler bir daha stada almazlar. Çıkışta Azizin paralı askerleri seni bir güzel benzetirler tehdit ederler. Sindirirlerde sindirirler. Yetmezse yalancı şahitlik yaparlar ceza bile aldırırlar. Hapis cezasından bahsediyorum. Azizin eli uzundur uğraşılmaz. Bence hiç gerek yok.
@Gök Gürültüsü
Bizde oynamadık ama iki tarafta oynamadıysa biz kazanalım gitsin. Hakemlerden son maç iyi bir performans bekliyoruz. -
atanı semih tutanı volkan olan takıma kendi kalenize 3 gol atmadığınız sürece kaybetmezsiniz -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X