Şimdi Ara

Başak Burcu Neden Asosyal? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DoRioN

quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

Başak Burcu değince bir an panik oldum.

Bende ne ümitlerle girmiştim konuya

yanlız olmadığıma sevindim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başak burcuyum ama asosyal değilim.Aşırı derece sosyal de değilim.Başak burca sahip kisilerde sosyal fobi olabiliyor.Hatta konusu vardı burçların en lanet yönleri diye.
  • İkizlerim 1 tarafım asosyal bi tarafım değil
  • İnce eleyip sık dokudukları için az arkadaşları olur, herşeyi eleştirir, herşeye bi kulp takar, herşeyin altında başka birşey arar, paranoyak psikopat insanların burcudur, ben de başağım, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi elit bi burç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oduncu gömleği

quote:

Orijinalden alıntı: _king_doruk

başak burcuyum asosyalim o kadar asosyalim ki alt sokaktaki dövüş kursuna geçen sene şubat tatilinde giderim demiştim lise bitti yazın kaydolurum dedim ortaokuldan beir gitmek istiyodum 1 hafta 2 hafta derken bugun kaydoldum orta 7 de karar vermiştim gitmeye

üşengeçlik bu

üşengeçlik ama asosyal tarafı oraya gidip ne diyecem nasıl konuşacam adam bir soru sorunca zor cevap veriyorum tanımadığımdan sesim falan değişiyo kelimeler zor çıkıyo dışarı hep kaçamak cevap böyle normal insanlar gibi rahat rahat sohpet edemiyorum ulan bir kere koladan bedava kapak çıktı migrosun önündeyim kapağı giripte veremedim ne derler ne düşünürler amk beleşçi fakiri derler diye okul çıkışındna arkadaşı yakaladım ona aldırttım

• Başağim tam olarak değilim ama asosyalim bende şikayetçi de değilim. her insan evladi ile takılamam öyle seçerim adam
  • ne yapıyorsunuz la başşaklarım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

başak burcuyum asosyalim o kadar asosyalim ki alt sokaktaki dövüş kursuna geçen sene şubat tatilinde giderim demiştim lise bitti yazın kaydolurum dedim ortaokuldan beir gitmek istiyodum 1 hafta 2 hafta derken bugun kaydoldum orta 7 de karar vermiştim gitmeye

üşengeçlik bu

üşengeçlik ama asosyal tarafı oraya gidip ne diyecem nasıl konuşacam adam bir soru sorunca zor cevap veriyorum tanımadığımdan sesim falan değişiyo kelimeler zor çıkıyo dışarı hep kaçamak cevap böyle normal insanlar gibi rahat rahat sohpet edemiyorum ulan bir kere koladan bedava kapak çıktı migrosun önündeyim kapağı giripte veremedim ne derler ne düşünürler amk beleşçi fakiri derler diye okul çıkışındna arkadaşı yakaladım ona aldırttım

burçlara inanmam ama aslan burcuyum. bende bir ara oyunlar sebebiyle dışarı çıkmaz, 3-5 arkadaşla günlerimi geçirirdim ama bu 2. mesajında ki kadar asosyal değildim ya .
    inan üzerine gidersen geçer, burdan benim yazmamla bir şeyler değişmez ama belki başlangıç için tetikler.

şunu da düşün o kasiyer her gün yüzlerce kişiyi görüyor senimi hatırlar? ya da
    şanslı olduğun için bir kampanyadan bedava çıkmış, yani satıcı ürünü satıp amacına ulaşmış. o bedava senin hakkın ne diye beleşçi diye düşünülsün ki?

dostum denedimde böyle içimde tarif edemediğim birşey oluyor engelliyor beni bu aralar biraz aşmaya başladım o analttığım okul zamanıydı yavaş yavaş atlatacaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Just Like Raindrops

quote:

Orijinalden alıntı: DoRioN

quote:

Orijinalden alıntı: BÖCCÜK DH

Başak Burcu değince bir an panik oldum.

Bende ne ümitlerle girmiştim konuya

yanlız olmadığıma sevindim

İkinizi aldım kara listeye

• quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Başak burcu olanlar çok insan seçer, herkesle arkadaş olmaz.

Ayıptır söylemesi çok elit bir burçtur

+ 1

Başak burcuyum temizlik düzen gibi şeylere takıntım vardır.
    Çeşitli ortamlarda sosyal ve girişken biriyimdir ancak genel anlamda asosyalim : )
  • valla başaklar asosyalmiş aslan burcuyum kıl payı kurtuldum
  • Bu forumda nekadar asosyal varmış be, asosyaller toplanıp birbirinize sosyalleşin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NJP -- 23 Kasım 2011; 21:55:37 >
  • Lan "Basak Burcu" adinda biri var zannettim ne hayallerim vardi
  • Oh be rahatladım.
    Not:Başak burcu ve kronik derecede asosyalim
  • Başak burcu dediler geldik. kız sanmıştım :(
  • teraziler öyle diye bilirdim ama
  • Başak burcuyum,sağlam sosyalimdir.

• adaletsiz dünya işte belki 1 gün belki 1 haftayla başka burcu kaçırıyosun ve bu olay senin hayatını şekillendiriyor. adalet istiyom
  • Başak burcuyum. Asosyal değilim ama çok girişken bi insan oldugum da söylenemez
  • başak burcuyum, bazen 1 hafta olur evden kapı dışarı çıkmam.
    Herkesle iyi geöinirim ama sıkı-samimi olmam. İçimi dökmem.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.