Şimdi Ara

BAS GİTAR TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bas gitara giriş yapmayı düşünüyorum ve CORT - AB4PJOPW modelini gözüme kestirdim nasıldır iyi midir falan yorumlarınızı beklerim ve farklı bir bas öneriniz varsa yine beklerim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alınmaması gereken bir gitar. Fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Şu ana kadar cort action modellerinin hepsini kullandım aktifini pasifini 4 telli 5 tellisini. Ton olarak hiç biri hoşuma gitmedi çok boğuk bir tonu vardı bence. Washburn xb100 kullandım fiyat olarak neredeyse %50 daha ucuz ama washburnden aşırı memnun kalmıştım o fiyata göre. Bence sgr c4 modeli bu fiyatlardaki en iyi bastır. Klavyesi aşırı rahattır sert müziklere gider. Blues jazz tarzı pek hoş olmaz.

Orijinalden alıntı: ReturnOfLegend

Bence alınmaması gereken bir gitar. Fiyatını hak ettiğini düşünmüyorum. Şu ana kadar cort action modellerinin hepsini kullandım aktifini pasifini 4 telli 5 tellisini. Ton olarak hiç biri hoşuma gitmedi çok boğuk bir tonu vardı bence. Washburn xb100 kullandım fiyat olarak neredeyse %50 daha ucuz ama washburnden aşırı memnun kalmıştım o fiyata göre. Bence sgr c4 modeli bu fiyatlardaki en iyi bastır. Klavyesi aşırı rahattır sert müziklere gider. Blues jazz tarzı pek hoş olmaz.

Kullanıcı deneyimi cidden önemli ve iyi ki henüz almadım cidden çok teşekkür ederim özellikle araştıracağım bu gitarı
    2-S. Marcus Miller V7 Alder 4 Tel Bas Gitar BMR
    3-Cort GB74 4 TEL BAS

PSN ID: Shyuuheii
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alucard:.

CORT bas gitarları çok iyi diyorlar bende bunlardan birini almayı düşünüyorum
    Hoşuma giden 1 2 tane gitar buldum şöyle;
    1-Yamaha TRBX174
    2-S. Marcus Miller V7 Alder 4 Tel Bas Gitar BMR
    3-Cort GB74 4 TEL BAS

Geçenlerde deneme fırsatım olmuştu bir arkadaş sayesinde ve gayet bana tatminakar geldi şehir dışında olduğum için hala alamadım ama eve döner dönmez alacağım gitar cort action bass serisinden bir tanesi olacaktır muhtemelen...
    Başlangıç bateri tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    a
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.