Şimdi Ara

Bas gitar önerisi (başlangıç)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha ilk kez gitar çalacağım, daha önce hiç elime alıp denemedim bile.

Gitar için ayırdığım bütçe 500 civarı. Amfi için herhangi bir şey düşünmedim şu an. Fakat bu kulaklık tarzı amfiler varmış onlardan düşünüyorum. Sizce yanlış mı olur bu tarz bir şey. Eğer sıkıntı yoksa bu konuda da tavsiye alabilirim. Ona da 150 falan verebilirim. Cort Action lar en çok söyleniyor bu fiyat aralığında galiba. Sizce o mu uygundur başka bir alternatif de var mı ?

Bir de önemli bir durum daha, nereden alabilirim en uygun ve güvenli şekilde gitarı ?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.

İyi günler.

• Ibanez GSR180
  • Cort'tan uzak dur derim.Şöyle bir metal tanrısı B.C.Rich Warlock'a ne dersin? Ahh bir de o tabut caseleri yok mu
    Gitar 640 civarı

Amfi olarak da bunu al.150 tl her yere götürürsün şarj edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 30 Ağustos 2014; 16:14:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Waffen - SS

Cort'tan uzak dur derim.Şöyle bir metal tanrısı B.C.Rich Warlock'a ne dersin? Ahh bir de o tabut caseleri yok mu
    Gitar 640 civarı

Amfi olarak da bunu al.150 tl her yere götürürsün şarj edilebilir.

BAS gitar önerisi ?

• :) Teşekkürler arkadaşlar. Cort 2. el buldum uygun fiyata onu alacağım zaten başlangıç ilerde kendimi geliştirince daha renkli tavsiyeleriniz için bir başlık daha bırakacağız artık. :) Şu kulaklık amfilerde önerebileceğiniz bir şey var mı onu sorayım ?
  • Hocam cort action kullanmıştım kendini geliştirene kadar on numara gitardır.ibanez gsr200 lerde güzel ama ben pek beğenmemiştim sapını ama o benimle alakalı bir şey ileride yetmez ama ilerleyene kadar da pişman etmez öyle söyleyeyim.kulaklık amfisi olarakta vox amplug bass olması lazım bahsettiğiniz amfinin iyidir kullanışlıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Başlangıç bateri tavsiyesi
    3 hafta önce açıldı
    Başlangıç için Saksafon
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.