Şimdi Ara

Barzo Nedemek ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
30.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ancak yukarıdaki ilk resimden ;)

şaka bir yana benim yorumum şu: kendine bakmasını bilmeyen, kız bulamayan, bulsa bile etrafındaki erkeklerin yanındaki kızlara öküz gibi bakan, kısacası giyinmesini beceremeyen becerse bile bazılarına yakıştığı gibi yakıştıramayan, iyi görünmeyi dikkat çekmek ile karıştıran, ben aramıyorum yoksa kız çok havalarında olupta aynaya sadece gözünde çapak kalmışmı diye bakan, utanan çekinen sıkılan sıkan, ve bazı tipleri kıskanan erkeklerin taktığı isimlerden biri daha bence bu barzo :S yani birilerine isim takmadan önce insan önce aynaya bakmalı...

kızlara yorumum yok, böle erkek bolluğu olan bir ülkede burunlarının havaya kalmasında yerden göğe kadar haklılar. ancak vizeler bir bir kalkıyor kızlar, geleceğiniz pek parlak değil. böyle boy ölçüşemezsiniz benden demesi :)))

Orijinalden alıntı: Origami Killer

Arkadaşlar Barzo genelde 3 numara saç kirli sakal bide police gözlük takanlara mı diyolar :)

Barzo Nedemek  ?

Barzo Nedemek  ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cannfree -- 3 Nisan 2011; 8:05:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

Halk arasında doğulu, kürt kökenli kişileri tanımlamak için kullanılan bir nevi lakap. Hakaret ve küfür anlamında kullanılmaz. Barzani'den türediğini sanıyorum.

+1...

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • Tıvorludur
  • Barzo, insan görünümlü apaçidir

barzo budur

Orijinalden alıntı: Tornado42

Barzo Nedemek  ?

barzo budur

• Konu eski belki ama birşey söylicem, 3-5 numara saç + kirli sakal bir stildir, ne barzo ne de başka birşey ve herkese yakışmaz yani. Ben 2-3 senedir böyle yapıyorum ve hem cok rahat hemde çok yakışıyor. Kısacası barzo ile onun alakası yok..

Barzo Nedemek  ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

Barzo Nedemek  ?

barzo budur

koptum ..bu ne ya gerçek mi

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  •  Barzo Nedemek  ?

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Barzo Nedemek  ?

Barzo Nedemek  ?

• Shin Apaci ve Armored Barzo gibi cesitleri var bunlarin,MMORPG oyunu yaratabilecek kadar bol cesitleri var.LEVEL 80 BARZO ile karsilasmak istemezsiniz bile.HULK gibi birsey dusunun artik.

Örnek

Barzo Nedemek  ?

Kemalistler Birliği

Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı! - Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadChild™

Apaçiyle Kıro'nun karışımını düşün.

Örnek

Barzo Nedemek  ?

göbeğe bak şey gibi. neyse söylemiyim

• barzo barzaninin akrabalarına denir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.