Şimdi Ara

Bartın'da Yaşayan Bartınl Olan Var Mı (Önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    22 Haziranda başlayan tercih döneminde Bartın'ı yazmayı düşünüyorum.
    Ordaki 112 istasyonlarını gören,ya da şehir hakkında bilgi verebilecek kimse var mı?
    İlçeleri nasıl,fazla mı köy gibi yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Şuan Bartın'da yaşamıyorum 6 ay önce başka yere taşındım ancak tüm hayatım orda geçti. Sorularını cevaplayayım. Öncelikle şehir dağlık sayılacak düzeyde. 112 istasyonu bildiğim 2 tane var hatta orada ambulans şöförü çok samimi olduğum bir arkadaşta var. Bildiğim 2 istasyonda tepelik biryerde. Kadın hastanesi ve devlet hastanesinde var. İlçelerine gelirsek Amasra,Kurucaşile, Ulus var. Ulus'a birkaç kez gittim ancak pek bir özelliği yok. Ulus kışın çok soğuk oluyor derler ancak gözümle görmedim. Kurucaşile'nin hiçbir özelliği olduğunu sanmıyorum ben bile kalkıp gitmedim, görmedim. Amasra oranın turizim cenneti.
    Ancak yazın hayatta gidilmez. Park yeri bulunamaz o derece olur. Amasra çok güzel biryerdir. Eskiden dağlıktı yolu ancak tünel yaptılar merkeze yakın sayılır. İlçelerinden görülüp gidilecek en iyi yer Amasra'dır. Ancak Amasra'da yaşar mısın deseler yaz hariç yaşamam derim. Ulus köy gibi gerçektende. Kurucaşile ise deniz kenarındaymış. Ancak merkeze çok uzaktır. Eğer büyük şehirden geliyorsan Bartın'da sıkılabilirsin. Merkezde ihtiyaç karşılıyacak şeyler mevcut. Özel hastane, sağlık ocakları, devlet hastanesi v.s. var. Bartın'da ara sıra su baskınları olur, 1999 yılında büyük sel olmuş ırmak taşmış ancak uzun zamandır büyük sel olmadı. Ara sıra ırmak taştığı olur ancak insanları çok etkilemez. Cevaplar biraz karışık oldu kusura bakma. Daha sorun varsa sorabilirsin.

• Bartın kasaba gibi yer. Çoğu kişi birbirini tanır. Bir uçtan bir uca 1 saatte gidersin, öyle bir şehir. Sessiz sakin bir yer arıyorsan tam senlik ama sosyal yaşantı açısından ümit veremem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizlerden ve başka yerlerden edindiğim bilgilerin ışığında,ileride evlenip çocuk yetiştirmek istediğim bir il olmaktan çıktı Bartın.
    Kararımı Muğla'da kıldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Karabük'te yaşayan var mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.