baro1 ile yapılan alışveriş referansıdırSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (RESİMLİ) SATILIK ACER X223w MONİTÖR SÜPER FİYAT 180 TL PARÇA NİYETİNE x NOKİA 6610 x ÇOK TEMİZ SORUNSUZ
bu şekilde referans ilanı açacağınıza eski ilanlarınızdan bir tanesini dükkanınıza ekleyip referans isteseniz de, diğer arkadaşların ilanları aşağıya kaymasa.
pardon kardeşim bir daha olmaz. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (RESİMLİ) SATILIK ACER X223w MONİTÖR SÜPER FİYAT 180 TL PARÇA NİYETİNE x NOKİA 6610 x ÇOK TEMİZ SORUNSUZ
Satıcı ya lütfen dikkat edin. Kaparo ödemesi yapılan ürünü kargo yapmadığı gibi para iadesi yapmıyor. Dolandırılmayın.
3 günlük üyeyle alışveriş yaparsam böyle olur ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (RESİMLİ) SATILIK ACER X223w MONİTÖR SÜPER FİYAT 180 TL PARÇA NİYETİNE x NOKİA 6610 x ÇOK TEMİZ SORUNSUZ
çok sayıda mesaj aldım referansım konusunda, üyenin kendisi de profilini kapatmış. ben sadece kendisine elden bir kol saati sattım, belirtmek isterim.