Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (2269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
45.471
Cevap
163
Favori
2.769.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22672268226922702271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cahilsin işte yazdığından belli Allah'tan kurmay aklı diye bir şey var size kalsa ülke 2 günde işgal edilir, cihatçıları kullanmasak şehit sayısı daha fazla olacaktı ama sizde bunu anlayacak kafa yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 11 Şubat 2020; 19:1:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C8C79990A

cahilsin işte yazdığından belli Allah'tan kurmay aklı diye bir şey var size kalsa ülke 2 günde işgal edilir, cihatçıları kullanmasak şehit sayısı daha fazla olacaktı ama sizde bunu anlayacak kafa yok.
    2 günde işgal mi edilir.

Senin ülken zaten işgal edilmiş.100+ nato üssün var sınırların içerisinde ülkenin içinde bilmem kaç tane ajan fır dönüyor elin arabı bile elini kolunu sallayarak bir adamı öldürüp suçu üstüne atabiliyor.Ekonomin dışa bağımlı.

Ödeyemeyeceğin kredinin altına yattın yıllardır tabi bu son 10 yılda iyice arttı ki artık batı yüz vermez oldu sana 10 Milyon mülteciyi 10 Milyon kürdü ülkesine alan en değilim.

Söyle bakalım çok bilmiş bunları yapmak nedir ve ne gibi sonuçları olur ülkeye pkk sorunu nedir nasıl çıktı düşün bakalım şuanki suriye ilerde sana nasıl sorunacak iç meselelerini söylemiyorum üstün zekalı.Ülkendeki demirbaş ve mücadele için varolan kalelerin olan kurumlarını kim sattı neden sattı niçin sattı bir sormak lazım neden bu ülke büyük oradan dışarı bağımlı ve kalitesiz beslenmeye zorlandı.Bunun cevabını ver hele.

Elin suriyesine sunduğun hakları öz vatandaşına sunmayacak derecede sana vadedilen nedir ayrımı nedir üstünlüğü nedir yıllar boyu vergi veren vatandaşın askerin daha mı aşağı varlık onlardan.

Acı senin kuyruğuna basılmadıkça sadece lafta kalır olaki bir yakının ölür yada dara düşersin o zaman anlarsın kesin.

• off arkadaş cidden cahilsin 2 gün ifadesini ne için kullandığımı anlayamamışın gelip cevap yazıyorsun ya engelledim geçtim.
  • ABD'den İdlib açıklaması: Türkiye'nin yanındayız

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, "İdlib ile ilgili adımları koordine etmesi için Jeffrey'i Ankara'ya yolladım. NATO müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız" dedi.

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, dün İdlib'de Türk askerlerine yönelik saldırılara ilişkin, "Dün İdlib'e düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden askerlerin ailelerine başsağlığı diliyorum. Esad rejimi ve Rusya'nın devam eden saldırıları durmalıdır" ifadelerini kullandı.

Atılacak adımları koordine etmek üzere ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffrey'i Ankara'ya gönderdiğini söyleyen Pompeo, "NATO müttefikimiz Türkiye'nin yanındayız" diye konuştu.

https://tr.sputniknews.com/abd/202002111041379756-abdden-idlib-aciklamasi/

------------------------------------------------------------------------------------

Türkiyeyi tuzağa düşürecek bu şerefsiz amerika aynısını Saddama yapmışlardı Kuveytte Körfez savaşı geldi ardından

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    hayır asıl mesele f35 değil, bunun aynısını desteği vs.....saddama kuveyte saldırmasından önce yapmışdı Bush, saddama ardından savaş açtı amerika körfez savaşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Şubat 2020; 19:47:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Sosyal medya ne güzel bir şey giriyorsun Şehitler Ölmez yazıyorsun, vatan sağolsun yazıyorsun. Geliyorsun bu konuya gaz verici milliyetçi şeyler yazıyorsun. Bir yandan da yemeğini yiyorsun sıcacık evinde.

Şehit aileleri ne yapar ne eder şehidin çocuğu, kardeşi, sevgilisi, eşi var mı bakmıyorsun bile. Şehit ismini bile bilmiyorsun sadece 5 şehit var.

Twitter'da bittiyse Instagram'dan yazıyorsun Kahrolsun Esad diye. Sonra alt tab yapıyorsun başka sekmeye geçiyorsun.

5 şehit verdik peki sadece 5 mi ? O insanların aileleri bir daha toparlanabilecek mi? Her isim geçtiğinde her şehit kelimesi geçtiğinde akıllarına gelmeyecek mi?

Savaşacaksak savaş açalım. Her gün 2-3 şehit vereceğimize ülkece savaşa girelim ne olursa olsun. Ancak o insanlar hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak neden? Birileri geri adım atmadı diye. En baştan Suriye rejimine destek verseydik bugün bu coğrafya bambaşka olurdu.

Kahrolsun ABD diyorsun ama ABD'nin istediklerini yapıyorsun bu nasıl bir tezatlık ??

Yazıyoruz yazıyoruz bir şeye etki etmiyor. Yarın yine şehit haberi gelir yine Twitter'dan Şehitler ölmez yazıp çayınızı içmeye devam edersiniz.

Burada da gelir gaz verirsiniz millete konu vatan diyerek muhaliflere terörist damgası vurursunuz. Maksat dostlar vatansever görsün.
    Hele twitter daha beter en leş sosyal medya platformu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evettttttt Amariga rengini hafifden belli etmeye başladı gençler buyrun ;

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı: İdlib'e askeri olarak müdahale edeceğimizi sanmıyorum

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien, İdlib'deki son durumla ilgili, "Suriye'deki sivil katliamlarının durdurulması gerektiğini yüksek sesle söylemeye devam edeceğiz, fakat İdlib'e askeri olarak müdahale edeceğimizi sanmıyorum." dedi.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Robert O'Brien, Atlantic Council adlı düşünce kuruluşunda düzenlenen panelde, ABD'nin İdlib ve Suriye politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

İdlib'de Esad yönetimi ile birlikte Rusya ve İran'ın da Türk askerleri ve Türkiye ile birlikte çalışan unsurlara saldırdığını belirten O'Brien, "Küresel bir polis olarak oraya paraşütle inip saldırıları durdurmamız mı bekleniyor?" yorumuyla son duruma ilişkin ABD'nin bakış açısını özetledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasındaki ilişkinin inişli-çıkışlı olduğunu savunan O'Brien, "Suriye'deki sivil katliamlarının durdurulması gerektiğini yüksek sesle söylemeye devam edeceğiz, fakat İdlib'e askeri olarak müdahale edeceğimizi sanmıyorum" ifadesini kullandı.

https://tr.sputniknews.com/abd/202002121041382383-beyaz-saray-idlibe-askeri-olarak-mudahale-edecegimizi-sanmiyorum/

• BM: Suriye'de zorunlu göç savaşın başından beri görülen en yüksek seviyeye çıktı

Birleşmiş Milletler, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'de süren çatışmalardan dolayı son 10 hafta içinde yerinden edilenlerin sayısının 9 yıllık iç savaşın en yüksek seviyesine çıktığını açıkladı.

https://tr.sputniknews.com/ortadogu/202002121041382445-bm-suriyede-zorunlu-goc-savasin-basindan-beri-gorulen-en-yuksek-seviyeye-cikti/

• CB ERDOĞAN:Artık lafa değil, sahadaki gerçeklere bakacağız. Şubat ayı sonuna kadar rejimi Soçi Muhtırası sınırları dışına, yani gözlem noktalarımızın gerisine çıkartmakta kararlıyız. Hemen şimdi ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CB ERDOGAN: HAVA ARAÇLARI ARTIK ESKİSİ GİBİ RAHAT HAREKET EDEMEYECEKLER. KARA ARAÇLARI DA AYNI ŞEKİLDE. ADANA MUTABAKATININ GEREĞİ BU.

• CB ERDOGAN: ASKERLERİMİZE EN KÜÇÜK ZARAR GELMESİ HALİNDE BUGÜNDEN İTİBAREN İDLİB VE SOÇİ MUTABAKATI İLE SINIRLI KALMADAN REJİM GÜÇLERİNİ NEREDE OLURSA OLSUN VURACAĞIMIZI BURADAN İLAN EDİYORUM.

• ERDOGAN: MEHMETÇİKLERİNİN KANININ DÖKÜLDÜĞÜ BİR YERDE NE KADAR BÜYÜK OLURSA OLSUN HİÇ KİMSENİN GÜVENDE OLAMAYACAĞINI BURADA AÇIKÇA SÖYLÜYORUM. Bugün Suriye’de vermekten imtina edeceğimiz mücadeleyi, yarın kendi topraklarımızda yürüteceğimizin bilinciyle, tüm gücümüzü kullanacağız

• CB ERDOGAN: Suriye güvende olacak ki biz de kendi evimizde rahat edelim. Eğer Suriye terör örgütlerinin ve kukla rejimlerin elinde kalırsa bizim de güvenliğimiz tehdit altına girer.

• Erdoğan:

ALLAH TÜRKİYE'YE ZAFER NASİP EYLESİN

• NO FLY ZONE mu anladım :)

• https://tr.sputniknews.com/ortadogu/202002121041384518-putin-ile-erdogan-idlibi-konustu/

Konu kapandı. M4 M5 Rusya ya da Suriye kontrolünde olacak. İdlib'de biz temizleme harekatına başlıyoruz Suriye İdlib'e girmeyecek

Savaş falan yok dağılın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Manpad olduğu sürece helikopter pek uçamaz. Ama uçak saldırıları devam eder o da yeterli olur zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Manpad olduğu sürece helikopter pek uçamaz. Ama uçak saldırıları devam eder o da yeterli olur zaten

Alıntıları Göster
    Helikopterlerin uçmaması daha iyi. Adamlar 1 tonluk 2 tonluk serbest düşüşlü varil bombası atıyor yahu. Doğal olarak düştüğü alanın yarıçapına göre daha çok zarar veriyor. Uçaklarda doğal olarak daha az etkili serbest düşuşlü mühimmat bırakılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamışlı'da neler olmuş yahu. Ortalık fena karışmış.

• Kamışlı’da ABD askerleri ile Rejim arasında ciddi bir gerginlik yaşanıyor. Bir sivil ve bir ABD askerinin öldüğü iddia ediliyor. ABD helikopterleri Hirbet Amo bölgesine yöneldi.

• 
Sayfa: önceki 22672268226922702271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.