Şimdi Ara

BARIŞ PINARI HAREKATI BAŞLADI🔥 🇹🇷 (1813. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
51 Misafir (30 Mobil) - 21 Masaüstü30 Mobil
5 sn
45.451
Cevap
163
Favori
2.791.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18111812181318141815
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    durumu kötü ; çok duramayacak koltukta.

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Yalan yani hmmm.Şimdi bu zat sarı civcivle aynı taraf zıt zıt mı görüş olarak.Yakından takip etmedim son olaylarını hiç bilmiyorum.Çıkarına bir durum olunca hepsi birbirine giriyor bir anda.

Alıntıları Göster
    Zıt normalde. Ne olduysa mail adresi hacklendikten sonra oldu bir zamanlar azılı bir Trump düşmanıyken şimdi 7/24 paspas yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 7 Ekim 2019; 18:52:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trumpet Çin bitti Kore bitti şimdi bu bölgede nabız yoklama derdinde sanırım ekonomimiz biraz sallanacak belli müddet.
  • Yok yine anlamadin. Sadece hava yazmadim onu vurgulamadim. Yani herhangi bisey hemen beklenmeden yapilmali. Dusunulen herneyse diyeyim hemen bosalan yerlerde uygulanmali. Bosa atilsin diye de bi ifadem de olmadi ama...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN

Allah'ın hikmeti üzerinizde olsun...

Yürüyedur Türk ordusu... Yanıbaşımızda PKK-devletine ASLA izin vermeyeceğiz...

Orijinalden alıntı: AslanAvda

TRUMP: As I have stated strongly before, and just to reiterate, if Turkey does anything that I, in my great and unmatched wisdom, consider to be off limits, I will totally destroy and obliterate the Economy of Turkey (I’ve done before!). They must, with Europe and others, watch over...

GOOGLE TRANSLATE

Daha önce de belirttiğim gibi ve sadece yinelemek gerekirse, Türkiye benim yaptığım her şeyi, benim büyük ve eşsiz bilgeliğimin sınırlarını aşmayı düşünürse, Türkiye Ekonomisini tamamen imha edip yok edeceğim (daha önce yaptım!). Avrupa ve diğerleri ile birlikte, dikkat etmeliler ...
    Büyük ve eşsiz bilgelik Ulan sarı dana.Elinden geleni ardına koyma.O pkk devletçiğinin kurulması zaten bizim için hayati bir tehdit.Ya herro ya merro.

• reyiz gaz alıyor büyük baskı var üstünde. Sorun yok konuşsun ,biz girelim de suriyeye bir an önce :)

Şimdi de PYD'nin terör örgütü PKK'n8n Suriye uzantısı olduğunu anlatan tweetleri retweetliyor.

Trump, Twitter hesabında art arda yaptığı paylaşımlarda, "Kürtler, bizimle savaştı ancak bunu yapmaları için onlara çok para ödendi ve teçhizat verildi. (Kürtler) Yıllardır Türkiye'ye karşı savaşıyorlar. Bu savaşı 3 yıl boyunca engelledim ancak bizim için bu saçma, çoğu aşiret kaynaklı, sonu gelmez savaşlardan uzaklaşmamızın ve askerlerimizi eve geri getirmenin artık zamanı." ifadesine yer verdi.

Trump, Avrupa'nın yakalanan DEAŞ üyelerini istemediğini ve ABD'nin bu kişileri tutmasını talep ettiğini hatırlatarak şunları kaydetti:

"Ben de 'Hayır biz size büyük bir iyilikte bulunduk ve siz de bunları inanılmaz maliyetlerle ABD hapishanelerinde tutmamızı istiyorsunuz. Bunlar yargılanmak üzere sizin' dedim. (Avrupa) Onlar da yeniden ABD'nin her zaman NATO'daki 'enayi' olduğunu düşünerek 'hayır' dediler. Bizler sadece yararımıza olan yerde ve sadece kazanmak için savaşacağız. Türkiye, Avrupa, Suriye, İran, Irak, Rusya ve Kürtlerin artık bu durumu, 'mahallelerindeki' DEAŞ savaşçılarıyla ne yapacaklarını çözmeleri gerekecek. Hepsi DEAŞ'tan nefret ediyor ve yıllardır düşmanlar. Bizler 7 bin mil ötedeyiz ve bizim yakınımıza bir yere gelirlerse DEAŞ'ı yeniden ezer geçeriz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 7 Ekim 2019; 19:6:55 >

• Rt yaptigi twitler komedi simdiye kadar neden engellemedin madem tırları

Son dakika: ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde planladığı olası operasyona ilişkin Twitter'den tehdit etti. Trump, Türkiye'nin sınırları aşması halinde ekonomik yaptırım uygulayacağını açıkladı.

Orijinalden alıntı: İnscrutability

Bir karar ver kardeşim

ne diyor burada

Orijinalden alıntı: leftercan1907

ne diyor burada

Alıntıları Göster
    trump hazretleri şöyle buyurdu ;

"daha önce de belirttiğim gibi ve sadece yinelemek gerekirse, türkiye benim yaptığım her şeyi, benim büyük ve eşsiz bilgeliğimin sınırlarını aşmayı düşünürse, türkiye ekonomisini tamamen imha edip yok edeceğim (ı daha önce yaptım!). avrupa ve diğerleri ile birlikte hareket etmeliler, buna dikkat etmeliler ..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 7 Ekim 2019; 19:18:50 >

T24
    Cumhuriyetçi Senatör Graham: Türkiye Suriye’ye girerse yaptırım, NATO üyeliğinin askıya alınması çağrısı yapacağız
    https://t24.com.tr/haber/cumhuriyetci-senator-graham-turkiye-suriye-ye-girerse-yaptirim-nato-uyeliginin-askiya-alinmasi-cagrisi-yapacagiz,842731

• #SonDakika ÖSO birlikleri #Suriye hudud hattına doğru sevkiyata başladı...

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.