Bildirim
Barış hocamız yine çok emek vermiş [Eski kitaptaki sorular[Ctrl+C]>%100yeni soru kulübümüz(!) Ctrl+V
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ya bakın beni hırsızlıkla dolandırıcılıkla suçluyorsunuz ama ben askerliği vanda yaptım hede hödö. -
aslında hocalarımız '%100 Yeni (!)' diyerek mesajı vermiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geometri sorularını karşılaştırman saçma olmuş hocam ama aynı şeyi yeni diye satması konusunda haklısın. Geometride her kaynakta bu tarz sorular bulabilirsin, benzemesi normal diye düşünüyorum. -
aman aman -
%100 yeni demedim %100 yerli dedim.
Geçen senekiyle aynı olduğunu bilmiyordum vur beni
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Evet çocuklar bakın yine barış hocanız çok güzel tokatlamış -
değiştirerek yaz hoca anlamasın kanka
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
alma o zaman?
behzat hocam nasılsınız -
çocuk musun sen?
-
adam adam adam
:DDDD -
-
Bir yanda Kenan kara ucretsiz gecenin 1-2 sinde videolar yüklüyor bir yanda da bu adam iki aydır limit çıkacak diye milleti oyalayan paragöz.
Tabi Behzat akıllı adam buldu Instagram'da fosfor tayfayı yiyor oradan ekmeği. Süslü böcekli de kapak hazırlıyor tam fosforcularin gore Instagram'a atmalik.
Eskiden videolarını k*çak izlerken vicdan yapardım da şimdi şeyimde değil : D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i will survive -- 17 Ekim 2018; 1:05:18 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Klasik br işleri işte, öğretmenliğin iyi ama karakteri için aynı şeyleri düşünmüyorum -
z.up -
atsanıza behzata nasıl bir açıklama yapacak bakalım
En Beğenilen Yanıtlar

Evet çocuklar bakın yine barış hocanız çok güzel tokatlamış
![]() |
Geometri sorularını karşılaştırman saçma olmuş hocam ama aynı şeyi yeni diye satması konusunda haklısın. Geometride her kaynakta bu tarz sorular bulabilirsin, benzemesi normal diye düşünüyorum.
|
Benzer içerikler
- ayt edebiyat nasıl çalışılır
- olumsuzluk eki yapım eki midir
- gre sınavı örneği
- organik kimya fasikül önerisi
- en iyi matematik anlatan youtube kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X