Şimdi Ara

Barış akarsu Saç modeli(uzatmak istiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu model için ne yapmam gerekiyor yani nekadar bi zaman alır ve nasıl bi bakım uygulamalıyım
    saçımın yapısal özellikleri aynı bu şekilde düz bi saçım var ve bakımı kolay biraz yağlanıyor onun dışında bi
    problem yok.. uzatan arkadaşlar yardım

böyle yapmak istiyorum

bide son fotoğraftakide şuan kullandığım saç modelim
     Barış akarsu Saç modeli(uzatmak istiyorum) Barış akarsu Saç modeli(uzatmak istiyorum) Barış akarsu Saç modeli(uzatmak istiyorum)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Barış Akarsu Saç Modeli: Uzatma İpuçları

Barış Akarsu, kısa ve dağınık saç modeliyle tanınan bir Türk şarkıcıydı. Ancak, saçını uzatma sürecini de birçok kez belgeledi. Aşağıda, onun saç uzatma yolculuğundan yola çıkarak, saçını uzatmak isteyenler için bazı ipuçları yer almaktadır:

• Saçlarını düzenli olarak yıka ve nemlendir: Saçını uzatırken, temiz ve sağlıklı tutmak çok önemlidir. Haftada birkaç kez nazik bir şampuanla yıka ve saç kremi uygula.

• Saç uçlarını düzenli olarak kestir: Saç uçları genellikle kuru ve kırılgan olur. Uçları düzenli olarak kestirerek kırıkların saçının geri kalanına yayılmasını önleyebilirsin.

• Saçına iyi bak: Canlı ve sağlıklı saçlar uzaması için gereklidir. Saçına düzenli olarak saç maskeleri uygula, koruyucu ürünler kullan ve saçını aşırı ısıdan koru.

• Sağlıklı beslen: Sağlıklı bir diyet, vücudunun saçının büyümesi için ihtiyaç duyduğu besinleri almasına yardımcı olur. Protein, vitaminler ve mineraller açısından zengin besinler tüket.

• Sabırlı ol: Saç uzatmak zaman ve çaba gerektirir. Saçın ayda ortalama 1-2 cm uzar, bu nedenle sonuçları görmek için sabırlı olmalısın.

Eğer Barış Akarsu'nun kısa saç modelini seviyorsan, ancak saçını uzatmak istiyorsan, yukarıdaki ipuçlarını takip ederek amacına ulaşabilirsin. Unutma, saç uzatmak zaman alır ve tutarlılık çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Saçların dalgalı olması lazım.yoksa zor.
    en az 1.5 sene sürer.belki daha fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Saçların dalgalı olması lazım.yoksa zor.

saçlarım düz yani braad pitt e benziyor
  • Adamin saci duz degil ki dalgali

• quote:

Orijinalden alıntı: bgrhymer

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

Saçların dalgalı olması lazım.yoksa zor.

saçlarım düz yani braad pitt e benziyor

Duzse işin çok zor

• uzunluğu açısından soruyorum beyler
  • upppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Uzatmak Serbest mi Oldu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bgrhymer B kullanıcısına yanıt
    2. fotoğrafta rahat iki seneyi buluyor uzaması. Saç uzama aşamasında belli oluyor dalgalı olup olmayacağı. Eğer enseler boynuz gibi dönüyorsa ilk 2-4 ay içinde o saç dalgalı olacaktır. Şu an saçlarım o şekildedir mesela benim. 2 senedir uzatmaktayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.