Şimdi Ara

Barış Akarsu Ölüm Yıldönümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
6.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimseye hatırlatmak istemezdim ama yarın saat 11 civarı 1 yıl olacak barış akarsu vefat edeli ... ben ağladım saatlerce çok iyi adamdı tam bir rock adamıydı sesi mükemmeldi eğer ölmeseydi ne albümleri olurdu ... yalancı yarimde yani benim hiç kaçırmadığım dizide mükemmel performans sergiliodu dizi tatile girmişti mükemmel bir yerde kalmıştı 29 haziran doğum günü partisine alkollü gidiyordu sevinçten ve arabayı hızlı kullanıyordu izmir torba kavşağında can verdi yanındaki 2 kız arkadaşı ile ... tüm sevenleri hüsran oldu ağladı saatlerce... dizi bitti ... dizi süperdi ... barış akarsu mükemmeldi işte barış akarsu burdan düşüncelerinizi yazabilirsiniz , lütfen 3-4 gün silinmesin konu hatırlayalım barış ı dualarımız gönderelim kısaca allah rahmet eylesin barış akarsu...................

Barış Akarsu Ölüm Yıldönümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 28 Haziran 2008; 23:56:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS
    29 haziran doğum günü partisine alkollü gidiyordu sevinçten ve arabayı hızlı kullanıyordu izmir torba kavşağında can verdi yanındaki 2 kız arkadaşı ile ...

Hey Allah'ım...

Allah rahmet eylesin. Deli dolu, eğlenceli bir gençti. Şarkılarını da severdim.

Ancak kusura bakmayın, söylediklerim tartışma çıkartacak eminim ama ölümünü biraz fazla abartmadık mı?
  • Evet ya bende öldüğü gün inanılmaz üzülmüştüm ALLAH rahmet eğlesin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

quote:

29 haziran doğum günü partisine alkollü gidiyordu sevinçten ve arabayı hızlı kullanıyordu izmir torba kavşağında can verdi yanındaki 2 kız arkadaşı ile ...

Hey Allah'ım...

Allah rahmet eylesin. Deli dolu, eğlenceli bir gençti. Şarkılarını da severdim.

Ancak kusura bakmayın, söylediklerim tartışma çıkartacak eminim ama ölümünü biraz fazla abartmadık mı?

ama çok seviliyordu ferhat göçer ölse şahsen türkiye bölünür pek te değil 2-3 gün kalsın sonra sileriz konuyu

• ALLAH rahmet eylesin çok üzülmüştük
  • quote:

ama çok seviliyordu ferhat göçer ölse şahsen türkiye bölünür pek te değil 2-3 gün kalsın sonra sileriz konuyu

Tamam yahu, kızma ufaklık. Görüşümü söyledim sadece.
  • Vay bea 1 sen olmuş...Mekanı Cennet Olsun...Allah Rahmet Eylesin...

Aha Alkölün zararlarından bir tanesi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH GELENEKSEL ÖLÜM KAMPI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

Vay bea 1 sen olmuş...Mekanı Cennet Olsun...Allah Rahmet Eylesin...

Aha Alkölün zararlarından bir tanesi...

Ona diyorsan arabayı o kullanmıyordu.

İyiler çok yaşamıyor.Öldükten sonra albümleri yok satmaya başladı
  • hayır o kullanıyordu sürücü koltuğundan galiba o çıkmış ama belli annesi alkollü ve hızlı kullanmasaydı ölmezdi denilen gaf a ağladı yani demekki doğru
  • up!
  • Allah rahmet eylesin ne diyelim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 29 Haziran 2008; 20:26:21 >
  • Günlerce haberlerde kalmıştı.. Arabayı kullanan eski kız arkadaşıydı, kendiside arka koltukta oturuyordu. O şekilde hatırlıyorum ben.

Huzur içinde uyusun, tıpkı kaybettiğimiz bütün sanatçılar gibi..
  • çok severdim efendi amadı diğer ünlülere benzemiodu onlar gibi gerizekalı değildi.Şarkılarıda güzeldi.
    Allah rahmet eylesin
  • reklam kokan hareketler bunlar.

geçen sene 1 hafta boyunca şu adamın haberleri yüzünden adam gibi haber bile izleyemiyorduk...

hepsi reyting için ağladı resmen.
  • adamı kimse dinlemiyodu öldükten sonra şöhret oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: uysaltal

adamı kimse dinlemiyodu öldükten sonra şöhret oldu

+

@KeriaN

Haklısınız valla.
  • Allah rahmet eylesin.çok severdim bende özellikle dizide daha cok sevdim hep izlerdim
  • reklam için öldü diyenler var(albümleri çok satsın diye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 29 Haziran 2008; 21:27:29 >
  • Bugün ölmedi,kaza geçirdi.5 gün hastanede yattıktan sonra(4 Temmuz 2007)'de hayatını kaybetti.Kerim Tekin'den sonra onun ölümü cidden ağır oldu,çok gençti

@cemturk

Ekleme:Smiley'den dolayı yanlış anlaşılma olmuş,ksra bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vLkN! -- 29 Haziran 2008; 21:27:55 >
  • vLkN yanlış anlaşılma olmuş...

barış akarsu çok severim özellikle mavi şarkısı beni benden alıyor tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 29 Haziran 2008; 21:32:18 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.