Şimdi Ara

Barilla Makarna 18.90 TL (Bizim Toptan) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ankara'da olanlar Gimat gross(online marketi de var) ve City grossa baksın. Genelde daha ucuz olabiliyor barilla makarnalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilmediğim için soruyorum, Barilla'nın esprisi nedir? normal makarnaya göre artıları vs.

• Kojege kullanıcısına yanıt

Daha tok olması, diğer makarnalar gibi pişince hamur kıvamı almaması, karton kutuda olduğu için daha sağlıklı olması ve kaliteli olması.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Değerli üstadım hala ihtiyaç varsa tahmin ettiğim gibi Migros da tanesini 17,50 TL'ye düşürmüş, bunlar kampanyaları sıraya indirirler hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mbs79 M kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Bime de geldi geçen ordan da aldım.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt

Rica ederim, afiyetle tüketin 

• Carrefour 17.50 TL.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir makarna gurmesi olarak barillayı bimdeki a101deki makarnalarla kıyaslamayın. 2 paket dandik alacağınıza 1 paket kaliteli alın.Hiç değilse hamur yerine makarna buğday tadı alırsınız. Barilla makarna 8kda pişiyorsa 20 dk pişirseniz bile hamurlaşmıyor birbirine yapışmıyor çok iyi sos tutuyor tadı güzel çeşit olarak tortigloni önerimdir. Ama diğer markalara bakın 12 yazıyorsa 13 14 dk pişirince direk hamurlaşıyor biribirine yapışıyor.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt

Geçen adamın birisi bana dedi ki, Oba makarna barilla dan daha iyi siz sos yapmasını bilmiyorsunuz :) bir sürü laf saydı bana. Adam oba makarna ile barillayı kıyaslıyor.

Hocam bazılarına laf anlatamıyorsun.

• migros gönderirse yaklaşık 20 paket aldım. ne zaman sipariş versem eksik gönderiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.