Şimdi Ara

###BARFİKS'in YARARLARI NEDİR? ### (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
72.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ali277
    1 senedir çekiyorum evde çok faydasını gördüm.
    En basitinden biraz duruş bozukluğum vardı o düzeldi.
    Kasları zaten anlatmaya gerek yok arkadaşlar cevaplamış.

Duruş bozukluğu derken? Mesela benim boynum öne eğik ve o yüzden kafa biraz fazla önde. Bi faydası olurmu acaba?
  • barfiks demiri alamazsanız da üzülmeyin schwarzannegger'in kitabında okumuştum, iki sandalyeyi karşılıklı alın bir sopa veya demir (sağlamlıgından emin olun) sandalyelerin arasında köprü olarak kullanalarak barfiks çekebilirsiniz. Popo yere tam olarak oturcak ve üst vücüt tamamen dik duruma gelecek barfiksin sonunda. Anlayıpta paint kullanmayı bilen birisi şekille gösterebilir sanırım
  • Ben hergün eve dönerken parka uğrayıp barfiks çekiyorum(salıncağın demirinden). Size de tavsiye ederim.
  • forumda ilk mesajımdır selamlar
    barfiks yaparken vücüdunun birçok yeri çalıştığı için sadece kollar kas yapmaz
    bunun yanında karın kasları içinde idealdir.
  • Lisedeyken potaya tutunup, yapmaya çalışırdık. Yorulan yere çakılırdı
  • Avuç içleri dışa dönük şekildemi çekiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

serçe tutuşu askerde de geçerli olacaktır, barfiksin aslıdır
    diğer türlü yapmak boşuna olur.

yok ben spordan emekli oldum, neler çektiğimi ben bilirim

sus ulan alırım anahtarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

###BARFİKS'in YARARLARI NEDİR? ###

çalışan bölgeleri resimle izah etmek daha kolay olacaktır düşüncesindeyim

Harika yav çok hoşuma gidiyor bu tip kadınlar...

Beyler adam şey.

Ney?

Kas fetişi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099
    serçe tutuşu askerde de geçerli olacaktır, barfiksin aslıdır
    diğer türlü yapmak boşuna olur.

yok ben spordan emekli oldum, neler çektiğimi ben bilirim

Adam dogru söylüyor.Serçe esastır ayrıca avuç içi dışa dönük olacak yoksa geri beslemeye kalırsınız.
  • Bu aleti nasıl kapıya monteliyoruz onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WalkmaN
    Bu aleti nasıl kapıya monteliyoruz onu anlamadım

Kriko gibi uzuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

quote:

Orijinalden alıntı: WalkmaN
    Bu aleti nasıl kapıya monteliyoruz onu anlamadım

Kriko gibi uzuyor.

Nasıl uzuyor ve de bunun kapıya bi zararı olurmu duvara falan yapamazmıyız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

quote:

Orjinalden alıntı: Vanilla__

çalışan bölgeleri resimle izah etmek daha kolay olacaktır düşüncesindeyim

Harika yav çok hoşuma gidiyor bu tip kadınlar...

Oha lan niye gözüme bu kadar seksi göründü bu kadın :<
  • tanga güzelmiş
  • bızım balkonda bıldıgınız demır var dıkdortgen seklınde kenarları sıvrı onla calısıyorum cıplak elle genelde..yani barfix cekmek zaten zor bır olay bıde ellerım acıyor tek sefer de nızamı olarak 10 tane cekıyorum ve zorlanıyorum..fakat setlı yaparsam orn:3x5 toplamda 15 cekmıs oluyorum ama acıkcası zorlanmıyorum bunun bana faydası olur mu sonucta her hareketı yaparken "yanma hıssedıyorsanız hareketı dogru yapıyorsunuzdur"kuralı var hangısı daha faydalı soyler mısınız ?
  • ayrıca kucuklugumden berı sureklı sporun ıcındeyım fakat cok zayıfım 16 yasında 1.79 boy 45 kıloyum acıkcası kıloma ve boyuma gore kalıplı duruyorum cunku yag kutlem olmamasına ragmen kas kutlem var.gogus kasımda var ama bı turlu su alt cızgıyı olusturamadım ortadan ayrılan cızgıler bıraz var ama altı yok duzenlı spor yapmasamda yaptıgımda 40 sınav 120 tam mekık 8 nızamı barfıx 10 avuclar bana bakıcak sekılde barfıx cekıyorum daha ne yapayım agırlıga mı baslıyayım vucudumun sekle gırmesı ıcın.
  • 2 yıldır yapıyorum set sayısını hiç değiştirmedim 15*3 başladım hala aynı toplamda 5 farklı hareket mevcut genel olarak çalıştırdığı yerler sırt üst kol ve omuz.
  • Sabahları 1dk asılı kalıyorum eklemleri açması için.Normalde 12 biceps 8 kelebek x 4 yapıyorum ama bazen ilginç hareketleri görüyorum netten,göğüs geliştirme gibi, gün içinde bayağı bir süre uğraşıyorum , cidden yararı var.
  • bende dün koridar barfiksi aldım hic monta etmeye gerek yok yanda plastik bişiler var kriko gibi çevirdikçe sıkışıyo çok memnunum max 100 kilo taşıyo ben asıldığımda esnemiyo bile 15 yaşındaim 55 kiloyum fiyat 38 tl mi neydi ama gecen sene 25 tl flndıda fazla zam gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

carrefourda var Dunlop marka tavsiye ederim malzeme kalitesi süper. Ben aldım kullanıyorum gerçi pek çekebildiğim söğlenemez (2 tane
    />
    )ama sabahları kalktığımda falan sallanıom esnememe yardımcı oluo .

Ama bayadır ben öyle çalışıyorum kendimi çok yormadan 1,5 ay falan oldu eskiden kıpırdayamazken hiç şimdi 2 tane tam yapabilir duruma geldim. Gülüyor olabilirsiniz ama vücudum çok hamdı ya hiç çalışmamaıştım

Acuçlar içeri bakarak çekersen pazular kaslanır, avuçlar düz olarak bide geniş olarak tutarsan kolun ve sırtın güzel gelişir. Ayrıca piskolojik mi bilmem ama umuzlarım düşük gibiydi şimdi biraz daha dik duruoyorum gibi.

Kollar yanlarda çık olarak şınav çekmeninde barfiks çekmeye faydası var diye duumuştum birinden
    />

Spor yapıp kasları güçlendirdiğinizde daha dik durursunuz zaten
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.