Şimdi Ara

Barcin.com'da 2. Üründe %70 İndirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
11.292
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yigit+

harley davidson botların bayan modelleri yok mu? bir de takip etmemiştim, bu botlarda indirim yapılıyor mu normalde?

Maalesef şu an stoklarımızda bayan modeli bulunmamaktadır. Ancak eğer istediğiniz belli bir model varsa sizin için tedarikçi firmadan ürünü araştırarak temin etmeye çalışabiliriz.
    Daha önce bu botlarda indirimimiz olmamıştı...
    Barçın Spor 1958'den bu yana spor giyim sektöründe olan 40+ mağazasıyla Türkiye'nin en büyük spor mağazası zincirlerinden birisidir. Satışını yapmakta olduğumuz tüm ürünler orijinal ve faturalıdır. Tüm siparişleriniz koşulsuz iade&değişim garantisi altındadır.
    DonanımHaber kullanıcılarına daha kolay ve güvenli bir alışveriş imkanı sağlamak için buradayız.
    Her türlü şikayet, görüş ve öneriniz için bize DM yolu ile ulaşabilirsiniz.
  • Başka kampanyaya gerek yok teşekkür ederim gercekten indirim doğru. İzmirli olarak destekçinizim uzun süredir bu kampanyayı bekliyordum. Gecen kampanyada acele etmedim modellerin numaraları bitmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Başka kampanyaya gerek yok teşekkür ederim gercekten indirim doğru. İzmirli olarak destekçinizim uzun süredir bu kampanyayı bekliyordum. Gecen kampanyada acele etmedim modellerin numaraları bitmişti.

Desteğiniz için teşekkür ederiz...
    Umuyoruz ki bu kez beğendiğiniz modellerde benzer problemler yaşamazsınız.
    Şayet istediğiniz ürünün size uygun numarasını göremiyorsanız lütfen bize bildirin, sizin için tedarik etmeye çalışalım...
    Barçın Spor 1958'den bu yana spor giyim sektöründe olan 40+ mağazasıyla Türkiye'nin en büyük spor mağazası zincirlerinden birisidir. Satışını yapmakta olduğumuz tüm ürünler orijinal ve faturalıdır. Tüm siparişleriniz koşulsuz iade&değişim garantisi altındadır.
    DonanımHaber kullanıcılarına daha kolay ve güvenli bir alışveriş imkanı sağlamak için buradayız.
  • Yeni ayakkabı modelleri ne zaman geliyor bilginiz var mı? superstar mesela?

Orijinalden alıntı: OnuR

Yeni ayakkabı modelleri ne zaman geliyor bilginiz var mı? superstar mesela?

Bizim bilgimiz olmazsa bu ülkede kimsenin bilgisi olamaz demektir.

Yeni sezon ürünler depomuza ve mağazalarımıza inmeye başladı. Bu ürünleri kampanya bittikten sonra Barcin.com'da da görebileceksiniz.
    15 Şubat - 15 Mart arası sitemize hergün yaklaşık 100 yeni model eklenecek ve Mart'ın sonuna kadar her markanın yeni sezon ürünleri sitemizden takip edilebilir olacak.

İlginiz için teşekkür ederiz...

• bu abartılı fiyatlarınıza, İstanbul'da indirimden ürün alıp biz size satış yapalım? devamlı takip ettiğim adidas erkek ayakkabı fiyatlarınızı inceledim şaka gibi...

Orijinalden alıntı: strange_ist

bu abartılı fiyatlarınıza, İstanbul'da indirimden ürün alıp biz size satış yapalım? devamlı takip ettiğim adidas erkek ayakkabı fiyatlarınızı inceledim şaka gibi...

Fiyatlarımızı sözüne ettiğiniz mağazalardaki indirim öncesi fiyatlarla karşılaştırın. Birebir aynı olduğunu göreceksiniz...
    Fiyatlarımızda herhangibir abartı asla söz konusu değildir. Tekrar ediyoruz ki fiyatlarımız ilgili markaların belirlemiş olduğu perakende satış fiyatlarıdır.
  • elden bilekten düşmedikçe klavyemiz tıkladıkça ebay
  • Bu matematiksel indirimler zaten sayısalda sıkıntı yaşayan çoğunluk için bir keşmekeş... 2.yi al en düşüğü üzerinden %70 indirim..3 tane al en düşüğü bedava... 3 al bir öde...gibi işaret edilen parlayan bölüm promosyon tarafı olunca cepten çıkan paralar farkedilmiyor...
    Ortalama bir ürün fiyatı zaten çok ciddi karlılık içieriyor... 6-7 tl maliyeti olan t-shirtler 60-70 tl ye satılıyor... %50 indirim yapılsa ne olur?
    Elbette ki, yaşasın korsan... Bu korsan sayesinde o fahiş müzik cd leri...dv ler makul fiyatlara geriledi... Yok öyle göz göre göre insanları kazıklamak... o devir bitti..

ayrıca şu ve bunun sarı olanı ykm'de 70 liraya satılıyor, siz 145 e satıyorsunuz, hayırlı işler olsun...

http://www.barcin.com/puma-racer-l-python-erkek-spor-ayakkabisi-347856-07.html-21,68,0,0,0,467,6842,0

Bir de bişey merak ediyorum, her ay ayakkabı veriyormuşsunuz, bunu alanların bi listesi var mı ? :)

Orijinalden alıntı: Barcin.com

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

Başka kampanyaya gerek yok teşekkür ederim gercekten indirim doğru. İzmirli olarak destekçinizim uzun süredir bu kampanyayı bekliyordum. Gecen kampanyada acele etmedim modellerin numaraları bitmişti.

Desteğiniz için teşekkür ederiz...
    Umuyoruz ki bu kez beğendiğiniz modellerde benzer problemler yaşamazsınız.
    Şayet istediğiniz ürünün size uygun numarasını göremiyorsanız lütfen bize bildirin, sizin için tedarik etmeye çalışalım...

Evet bı modelin bulamadım not yazdım size. 1 sipariş verdim digeride yolda:) basic valero sizin sitede 91. Ben başka sitede 65e buldum yüzde 25 indirimli ama 2 tane alsam 130 ediyor. Sizden 2 tane alsam 118 e geliyor. Yani 6 taksit seçeneği de var o yüzden bir adım ondesiniz

• gezerek alisveris yapmayi sevemeyen biriyim. zaten bu nedenle formu takip ediyorum.

sitenize girdim ama gereken urunu bulmakta ve secmekte zorlaniyorum. hic degil ise urunleri orjinal siparis kodu, ismi ve modelini dogru ile yazarsaniz bilgilerini disaridan bulup urunu sizden alabilme imkanimiz olur. ornegin soguk havalarda kosmak icin esofman ariyorum, kalinligi, dokumasi kac derece icin oldugu, yagmur ve ruzgar gecirmezligi konusunda zerre bilgi yok. fotografa zoom yapiyorum, dusuk cozunurluklu cekimler. eger urunleri gercek amacinda kullananlara satmak istiyor iseniz kataloglari yenilemeniz gerekli yoksa fashion musterisi zaten alacagi malzemeyi biliyor.

ornegin
    isimler yanlis,
    "Adidas RSP LS ZI Sweatshirt" => Adidas Response Long Sleeve Fleece E81210 nereden nereye degil mi? hayir cakmasini satiyor olsaniz ancak bir isim bu kadar ziyan edilir.

ceviri eksik
    ClimaWarm provides thermal insulation in very cold conditions. Half zip. Controllable ventilation and enhanced wearing comfort. Reflective detail.
    - Sade ve şık bir kesim. Siz koşmak istiyorsunuz, gerisini düşünmeyin.
    - Clima Warm, Clima 365, Formotion özellikleriyle sporcuyu düşünen tasarımıyla sizi farklı hava şartlarında rahat ve sıcacık tutacak.
    Bu ürün Adidas'ın Filipinler fabrikalarında üretilmiştir.

burada "farklı şartları" nerede yazıyor? adam acik ve net olarak cok soguk hava sartlarinda size termal yalitim saglar diyor. aradigim urun bu iste. ama bu urunu bulmam icin 10 u sizin sitede 30-35 tane de ingilizce site taramak zorunda kaldim. 1 esofman ustu bulmak 1 saat surdu.

umarim indirimler ve firsatlarda gosterdiginiz basariyi, site icerigi konusunda da yakalarsiniz. ben de hafif bir kosu ayakkabisi bulurum da ilk siparisimi gecerim. ya da o zamana kadar istemesem de ykm ye gidip gorup, elleyip, tartip 20 tl daha pahali da olsa deneyip alirim. parca pincik kosu ayakkabisini emekliye ayiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barcin.com

Şu anda sitemizdeki tüm ürünler sezon ya da mevsim sınırı gözetmeksizin indirimsiz fiyatlarıyla satıştadır. Bu sayede tüm ürünler ''2. Üründe %70 İndirim'' kampanyasına dahildir.
    Fiyatların belirlenmesinde bizim ya da herhangibir mağazanın yaptırımı olmamakta, fiyatlar tamamen ilgili markalar tarafından belirlenmektedir. Yapılan indirimler ve indirim oranları bile bu markaların kontrolleri altında gerçekleştirilmektedir.
    Almış olduğunuz ürünün ne olduğunu bilemiyoruz ancak 30 liraya almış olduğunuz bir ürünün satış fiyatının şu an 60 lira olması (bizim satış standardlarımıza göre) çok gerçekçi gözükmüyor. Yaz sonu yaptığımız indirim %25 oranındaydı ve sözüne ettiğiniz indirim bu oranın çok üzerinde gözüküyor....

Sahte ya da korsan tabir edilen ürünleri satın almak ya da bu ürünleri satın almaya teşvik etmek hukuksal açıdan suçtur. Ancak bu ürünleri satın almak, kullanmak elbette ki sizin tercihinizdir. Tüm dünyada kabul görmüş markaları yine tüm dünyada satılmakta olan fiyatlarla satmaktayız. Ürünlerin hemen hemen tamamı ciddi teknolojik donanıma sahiptir, takdir edersiniz ki işportada satılan ürünlerde bu tip özelikleri bulabilmeniz olanaksızdır. Ancak sizin için önemli olan ürünün dayanıklılığı ya da teknolojik özelliklerinden ziyade göğsündeki logo ise pekala bu tip ürünlere rağbet gösterebilirsiniz.

Madem kibarca yalancılıkla itham ediyorsunuz, hodri meydan, şimdi ekran görüntüsü aldım:

Barcin.com'da 2. Üründe %70 İndirim

Yarın geleyim muhasebe kayıtlarından şu t-shirt ün faturasını bulalım.
    35 tl civarı değilse ben size 100 lira vereceğim.
    Eğer dediğim gibiyse siz ne öneriyorsunuz?
    (bu arada korsana teşvik eden ben değilim, anladınız sanırım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdson -- 3 Şubat 2010; 0:11:36 >

• adidas trail alacaktım 135 liraydı şimdi baktım 180 lira olmuş hayallerimi yıktınız bana eski kampanyadan vermezmisiniz yau nolur
    Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop© Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©, Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©Öküz Başlı Antilop©
  • quote:

Orijinalden alıntı: guray1310

Bu matematiksel indirimler zaten sayısalda sıkıntı yaşayan çoğunluk için bir keşmekeş... 2.yi al en düşüğü üzerinden %70 indirim..3 tane al en düşüğü bedava... 3 al bir öde...gibi işaret edilen parlayan bölüm promosyon tarafı olunca cepten çıkan paralar farkedilmiyor...
    Ortalama bir ürün fiyatı zaten çok ciddi karlılık içieriyor... 6-7 tl maliyeti olan t-shirtler 60-70 tl ye satılıyor... %50 indirim yapılsa ne olur?
    Elbette ki, yaşasın korsan... Bu korsan sayesinde o fahiş müzik cd leri...dv ler makul fiyatlara geriledi... Yok öyle göz göre göre insanları kazıklamak... o devir bitti..

Evet burada üretilse maliyetler dediğiniz seviyelere çekilebilir ve bu noktada sözüne ettiğiniz karlılık gerçekten çok uçuk olur haklısınız.
    Ancak uluslararası markalar bir şekilde markala bilinirliklerinden ve imajlarından doğan katma değeri ürüne fiyat olarak yüklemek durumundalar. 'Marka' kavramının temelinde yatan şey de bu değil mi zaten?
    Sözüne ettiğiniz kar bizim cebimize kalıyor olsa size bunun sebebini kendi cephemizden de anlatabilirdik. Ancak bizim kar oranlarımız belli, herhangibir perakendeciden daha fazla değil. Bu nedenle daha yüksek oranda bir indirim yapılabilmesi oldukça zor gözüküyor.
    Korsan/Sahte ürünlerle ilgili görüşlerimizi üst satırlarda belirtmiştik.

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

fiyatları indirimsiz fiyatlara çekmişsiniz, yeni sezon fiyatlarını şişirmişsiniz. ne anladım 2.üründe %70 indirimden? bi kere mağazada aynı ürünleri çok daha ucuza satıyorsunuz...

ayrıca şu ve bunun sarı olanı ykm'de 70 liraya satılıyor, siz 145 e satıyorsunuz, hayırlı işler olsun...

http://www.barcin.com/puma-racer-l-python-erkek-spor-ayakkabisi-347856-07.html-21,68,0,0,0,467,6842,0

Düne kadar sitemizde farklı ürünlerde farklı indirim oranlarını sunduğumuz (bazı ürünlerde de indirim yoktu) başka bir kampanyamız vardı. Mağazalarımızda bu kampanya sürmektedir.
    Ancak geçen sene 'İkinci Üründe %70' kampanyamızdan faydalanmış birçok üyemizden bu indirimi yeniden yapmamız konusunda çok ciddi bir talep aldık. Bu nedenle bu kampanyamıza yeniden başladık.
    Yeni sezon ürünlerimizi henüz satışa açmadık, sitemizde YENİ ibaresiyle gördüğünüz ürünler Kış Sezonu ürünleridir. (Fiyatlarında herhangibir şişirme söz konusu değildir, tüm ürünlerimiz sezonda satılmış liste fiyatlarıyla listelenmiştir.)

Farklı firmaların farklı indirim kampanyaları olabilir. Dolayısıyla YKM bu ürüne daha büyük bir indirim belirlemiş olabilir, belki bu ürün bizim mağazalarımızda bu fiyattan satılıyor olabilir. (Şu an ofiste olmadığım için size net fiyat veremiyorum)
    Siz tüketici olarak elbette ki beğendiğiniz ürünü en uygun fiyattan alacaksınız, almalısınız da... Biz de elimizden geldiğince sizlerin tercihlerini kazanabilmek adına bu yönde fırsatlar sunmaya çalışıyoruz. Hayırlı iş temenniniz için teşekkür ederiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barcin.com -- 3 Şubat 2010; 3:52:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: strange_ist

valla ben bu ürünlerin pahalılığı konusunda magaza magaza ne ornekler veririmde ayıp olur artık....

Lütfen verin...
    Burası 'Sıcak Fırsat' forumu...
    Burada vermeyeceksinizde nerede vereceksiniz?

Yalnız lütfen dikkat...
    Biz fiyatlarımız diğer mağazalardan ucuz demiyoruz.
    Bizim iddamız indirim kampanyamızın diğer mağazalardan -hatta kendi mağazalarımızdan dahi- daha cazip olduğu yönünde. Özellikle 2 ürün almayı düşünüyorsanız ya da sizinle ortak alışveriş yapacak bir arkadaşınız varsa...

Yukarıda da defalarca belirttiğimiz gibi, ürünlerimizin fiyatları sezon fiyatlarıdır. İndirimli fiyatlar değildir...
    Dolayısıyla bir mağaza ile fiyatlarımızı karşılaştırırken etiketin üzerinde 'çarpı işareti olan' indirim öncesi fiyatı baz alın. Fiyatların birebir örtüştüğünü göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barcin.com -- 3 Şubat 2010; 3:55:30 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.