Şimdi Ara

Barcelonali Taraftarlar Tesisleri Basti!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 10 yılda Avrupa'da en çok kupa kazanan takımların başında gelen Barcelona'da, üstüste iki yenilgi üzerine taraftarlar tesisleri bastı!

Atletico Madrid'e elenerek Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek final turunda veda eden, ligde aldığı Granada yenilgisiyle de şampiyonluk şansını zora sokan Barcelona'da taraftarlar oyunculara tepki gösterdi. Bir grup Barcelona taraftarı, Granada yenilgisinin ardından tesislere gelerek oyunculara hakaretlerde bulundu.

6 YILDIR İLK DEFA 2 MAÇ ÜST ÜSTE YENİLDİLER
    Katalan ekibi 2008'den bu yana ilk kez üst üste iki mağlubiyet yaşarken, taraftarların tepkisinden en çok nasibini alan isimler kaleci Pinto ile takımın Brezilyalı yıldızı Neymar oldu.Taraftarlar daha sonra stat çıkışında Javıer Mascherano'nun otomobilinin önünü kesti. Takım kaptanlarıyla konuşmak istediklerini belirten katalan taraftarlar, olay daha fazla büyümeden Nou Camp'tan ayrıldı.

Kaynak: Lig TV

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taraftar degil holigan bunlar, alayini suruceksin barindirmicaksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yd de ispanyaya lazim

• Granada maçında Neymar çok kaçırdı, sanırsın Burak Yılmaz
  • birde gs lilere skor taraftarı diyorduk bu sene başarı gelmeyince tepki gösterdikleri için. adamlar 6 senede 2 kere üst üste maç kaybetmemişler ilk 2 mağlubiyette taraftar çıldırmış. bu insanoğlu valla garip varlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

birde gs lilere skor taraftarı diyorduk bu sene başarı gelmeyince tepki gösterdikleri için. adamlar 6 senede 2 kere üst üste maç kaybetmemişler ilk 2 mağlubiyette taraftar çıldırmış. bu insanoğlu valla garip varlık

Herkes sizin gibi muhteşem taraftar olamıyor tabi, ne yapsınlar.Maç bitmeden maçı sahaya girip maçı bitirmek kimsenin aklına gelmez mesela.Herkesin sizin muhteşem, kusursuz taraftar profilinizi örnek alması lazım, hatta Barcalıların bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

birde gs lilere skor taraftarı diyorduk bu sene başarı gelmeyince tepki gösterdikleri için. adamlar 6 senede 2 kere üst üste maç kaybetmemişler ilk 2 mağlubiyette taraftar çıldırmış. bu insanoğlu valla garip varlık

Herkes sizin gibi muhteşem taraftar olamıyor tabi, ne yapsınlar.Maç bitmeden maçı sahaya girip maçı bitirmek kimsenin aklına gelmez mesela.Herkesin sizin muhteşem, kusursuz taraftar profilinizi örnek alması lazım, hatta Barcalıların bile.

ben diyorum ankara sen diyosun rai-gy.

ben burada hep övülen yabancı taraftarların aslında bizden bile beter olduğunu belirtmek için bir mesaj yazdım sen nasıl anladın çok merak ediyorum. başka takım taraftarının mesajında gs kelimesi geçtiği anda saldırıya geçiyorsun allah akıl fikir versin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riekerink ayip etti
    8 yıl önce açıldı
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Demek biz de olsalar bombalayacaklar tesisleri

• quote:

quote:

quote:

ben burada hep övülen yabancı taraftarların aslında bizden bile beter olduğunu belirtmek için bir mesaj yazdım sen nasıl anladın çok merak ediyorum. başka takım taraftarının mesajında gs kelimesi geçtiği anda saldırıya geçiyorsun allah akıl fikir versin

Ha Türk taraftarını genel olarak anlatmak istedin ama gittin sadece Gs örneğini verdin.Örneğini verdiğin konuda müthiş, şampiyonluk kaçırdığımız için tepki göstermek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ha Türk taraftarını genel olarak anlatmak istedin ama gittin sadece Gs örneğini verdin.Örneğini verdiğin konuda müthiş, şampiyonluk kaçırdığımız için tepki göstermek.

barcelona taraftarı kötü oyun sonrası tepki göstermiş bizim ülkemizdeki en yakın örnek bu sene galatasaray ın performansının düşmesi sonrası taraftar tepkisi. o yüzden ikisini örnek gösterdim. eğer biz takım kötü oynadı diye sahaya atlasaydık onu örnek verirdim.

burada takım performansını beğenmeyen taraftarları karşılaştırdım. bi bak taraftar bölümüne hangi takım taraftarı takımının performansından memnun değil. neyse uzatmaya gerek yok eminim herkes benim ne demek istediğimi anlamıştır. bu sene gs nin performansı düşer seneye beşiktaş ın. yaranız var ki gocunuyorsunuz konu bir anda şampiyonluğa falan gelmiş ben ondan bahsetmedim bile sadece taraftar tepkisini karşılaştırdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.