Şimdi Ara

Barcelona Teknik direktörlüğü yapmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Luis Henrique çok başarılı gibi gözükse de aslında barcelonada bulunan futbolcuların kendi kendine oynamaları yüzünden mi başarılı gözüküyor? Yoksa cidden verdiği tekniklerle birlikte mi bu takım bu kadar iyi oynuyor.

Barcelona pas oyunu falan oynamıyor!

Barcelona, henrique geldiğinden beri pas oyunu oynamaktansa savunmanın arkasına atılan ara paslarla golu buluyor bunda henriquenin etkisinin oldugu kesin. Sizce ?

• Demeye çalıştığım,

Henrique yerinde başkası olsa ya da bizler çalıştırsak bu başarıyı yakalar mıyız?
  • Barcelonanın Barcelona gibi oynamasindaki ana etken Barcelona altyapisi ve altyapidaki her türlü eğitim ..oradan yetişen güzide futbolcular ve sonradan alınan Barça pas futboluna uygun oyuncular ( arda,rakitic,suarez(golcü ama inanılmaz asist katkisi var)) ve teknik hocanin da mutlak katkisi var çünkü Barcelona futbolu akil almaz oynuyor ..hala bu yilki real 4-0 macini unutamiyorum ..karşılarında real yoktu sanki ..Bu sene yine bütün kupaları silecektir Barcelona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birincisi adamların futbol mantelitesi. Altyapıdan itibaren aynı oyunu öğrettikleri için alttan gelenler ve sonradan katılanlar aynı mantığı kavrayan oyuncular oluyor. Bir şeyler öğretmek gerekmeyebiliyor.
    İkincisi direktör. Direktörleri de yine kendi mantıklarıyla büyüyen, yetişen veya o kadroda yer almış adamlar oluyor. Onun dışındakileri tercih etmiyorlar.

Sen ben gitsek başarılı olur muyuz? belki. Ama o oyunculara o oyunu oynatabilmek için yine o oyunu bilmek, onun görgüsünü almak gerekir. Biz gidip sistemi değiştireceğimiz için hem kültürlerine ters düşecek, hem de istenmeyeni yapmış olacağız. muhtemelen sene sonunu göremeyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.