Şimdi Ara

Barcelona - Real Madrid| El Clásico | 5.Round | CL Yarı Final 2.Maç | 3 Mayıs | (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.937
Cevap
0
Favori
63.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakem berbattı. Pepenin sarı kart görmemesi hatta kırmızı görmemesi bir mucize. 1 penaltı çaldı bir beleş penaltı verdi.

Ne kadar sıkıcı bir maç olsa da şampiyon belli oldu. Umarım diğer 3 maç daha zevkli geçer.
  • barca yenemedi , sözde barca fanları da alay edemediler ya real'lilerle 1001 türlü bahane bulurlar şimdi.
    Ayrıca oynanan futbol iç açıçı değil, belkide lig maçı olduğu için fazla asılmadılar ama kupada da böyle oynarsak işimiz zor. mesut diğer maçlarda ilk 11'de oynar umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beefcake

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

ters köşeye yatırırlar böyle adamı..
    şimdi izleyin işte maçı

Madrid zaten son yılların en büyük hezimetini yaşadı..Artık anlayın..Barca Madridden daha güçlü bir takım...

En büyük hezimet ? Madrid en büyük çöküşünü daha önceki senelerde yaşadı.4-5 şampiyonluk Madrid'i yaralamaz.Şuan kabuk değiştirme aşamasındalar.

Ne kabuksa değişemedi bir türlü. Hayal kırıklıkları dizisi demiyorsun da şuna. Real Madrid taraftarına bak staddaki, eskiden ortalığı dağıtan takımın taraftarı, yıllar önce kazandığı kupalara sevinirken, Barcelona ile berabere kalınca kazanmış gibi havalara uçuyor şimdi, hey gidi.

Kral Kupası ve ŞL maçları daha ciddi olacak, Barcelona bugün maçı çok da ciddiye alıp oynamadı sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Barcacilar gelin bakalım simdiiii

Barça 10 kisi kalmış Real'i yenemedi

Diğer maclarda real kazanırsa şaşırmayın

Ronaldo da ilk golünü attı Barça ya

Maçı izlediysen hakemin maça nasıl tesir ettiğini görebilirisin ;)
    Golden öncede Dani Alves'e verdiği sarı kart,sonra Ronaldo'nun üstten auto giden frikiğinde ki faul,Pepe'nin maç boyu sertliğine göz yumması ... Ama maç zevksizdi.Amaçsız bir maçtı daha doğrusu.
  • David Villa Güizalaştı bu maçta
  • quote:

Beleşden penaltı verirsen yenemez doğaldır
  • İlk defa bi hakeme bu kadar sövüyorum..

Bunun dışında mesut çok iyiydi..

Pepe kasap gibiydi onada çok saydım.

Son 15 dk güzeldi..
  • quote:

Olmayan bi penaltıyla maç berabere bitti farkındaysan.
  • Hakem saolsun...Barcelonanın bir penaltısını vermeyip Madrid adına penaltı yarattı...Pepe gulyabaniside nasıl oyunda tuttu anlamadım...Adam sarı kart bile görmedi...
  • Beraberliğe sevinen realliler var
  • quote:

Dostum Real Madrid kendi sahasinda Barcelona'yi yenemedi...

Demekki beraberlik de Real Madrid'i tutanlar için cok iyi bir skormus...

Öyleyse hayrili olsun diyelim
  • Bugün hakemlerin kötü günü oldu. Lugano ve Pepe'de günün çirkefleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: Beefcake

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

ters köşeye yatırırlar böyle adamı..
    şimdi izleyin işte maçı

Madrid zaten son yılların en büyük hezimetini yaşadı..Artık anlayın..Barca Madridden daha güçlü bir takım...

En büyük hezimet ? Madrid en büyük çöküşünü daha önceki senelerde yaşadı.4-5 şampiyonluk Madrid'i yaralamaz.Şuan kabuk değiştirme aşamasındalar.

Ne kabuksa değişemedi bir türlü. Hayal kırıklıkları dizisi demiyorsun da şuna. Real Madrid taraftarına bak staddaki, eskiden ortalığı dağıtan takımın taraftarı, yıllar önce kazandığı kupalara sevinirken, Barcelona ile berabere kalınca kazanmış gibi havalara uçuyor şimdi, hey gidi.

Kral Kupası ve ŞL maçları daha ciddi olacak, Barcelona bugün maçı çok da ciddiye alıp oynamadı sonuçta.

O hayal kırıklığı dizisi konusunda haklısın.Benim kabuk değiştirmeden kastım Mourinho ve beraberinde gelen genç oyuncular.Mourinho'ya zaman verilirse bu işi başaracak.

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

Beraberliğe sevinen realliler var

Kim mesela?
  • Arkadaşlar bilen varmı bu Villa'ya ne olmuş adam resmen bitmiş yahu.En az 3 gol atacağı maçta bir tane şut bile çekemedi
  • David Villa'dan forvet filan olmaz.

Hadi futbol takım oyunu diyoruz iyi güzel fakat arkadaşım Messi neredeyse hücumun %90'lık işini yapıyor.
    3 adamı peşine takıyor, pamuk gibi bir hız ve açıyla forvete veriyor, forvet kalecinin kucağına atıyor.

90+3'de topu bile kontrol edemedi Villa bey.

Ahh Eto'o ahh!
    Adamın ahı tutuyor herhalde.

RM'de Özil çok iyi oynadı , aynı şekilde Marcelo, Pepe hepsi çok iyiydi.
    Adamların defans hattı bizim orta sahalardan daha iyi.

RM'in 5-0'ında gazıyla, maça çok iyi asıldı, hiç düşmesi diyebiliriz.
    Maçın hakkı beraberlikti, iyi oldu, Barça'yı kamçılar bu.

• ya bu barcelonalılar hakem diyebiliyor ya ona deli oluyorum.arkadaş son 5 senede hakemlerden en çok ekmek yiyen barcelona.maçın başında da barcelonanın her kaptırrığı topa faul çalarak zaten barcelona leyhine yeterince hata yaptı.
  • Çarşamba günü 10 kişi çıksın Real Madrid.Pepe olmasa herhalde fark olurdu.İki golünde penaltıdan gelmesi ilginç bir tesadüf ve Messi & Ronaldo atıyor. Mourinho'nun yaptığı değişikler işe yaradı.Çarşamba günü böyle atak oynatırsa yine 60'dan sonra alırlar maçı.
  • quote:

Yuh diyorum artık..Son 3 yıldır hezimet yaşıyor Madrid..Son 5 maçta 17 gol yiyen bir madrid var..Sizin ise tek avuntunuz 10 kişi kalan takımla berabere kaldı diyorsunuz.Deplasmanda değil hani.Kendi evlerinde..Yok böyle bişey.İlk yarı verilmeyen penaltıya ne demeli..Maçın sokoru Madrid+Hekem 1-1 Barca 1 dir..Tabi sizede hak veriyorum..Kendi evinde beraberliğe sevinir oldu Madridliler.Yazık..Bu sene Lig şampiyonu Barca zaten..Siz ise hala daha kendinizi avutuyorsunuz..Mou>Gua demekten başka bişey bilmezsiniz..

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.