dünyada İlker Yasin'den daha rezil bir spiker yoktur herhalde, hala da utanmadan çıkıp maç anlatıyor rezil herif
Real alır bu maçı demedi demeyin hakemde her an kopabilir, seyirci fena bastırıyor.. bakalım nolcak
had bi 5 atında zevkli olsun maç
star tv barcelonanin alt kuruluşu falan mi ?
pepe den oldum olası nefret ettim
yanında bonus olarak alves ve mourinho yuda götürdü
Mourinho ölüm fermanını yazıyor
Morinho merdivenlere oturdu yasak degil mi orası
mourinho yanlış yaptı.bu sefer atak oynaması gerekirdi.İniesta yok solda sakatlıktan çıkmış Puyol oynuyor takımın güvenide gelmişken Pepeyle büyük hata yaptı
Zevk yok aga şu maçta
İkinci maça Khedira da yetişmezse çok eksikle çıkacak Madrid...Ramos ve Pepe de yok...
evet beyler maç zevkli olmaya başlıyor şimdi.bir kırmızı kart var, morinho tribüne gönderildi.tribünler coştu, maç gerildi.maçın son 25 dakikası.ataklar ardı ardınada gelmeye başlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
mourinho yanlış yaptı.bu sefer atak oynaması gerekirdi.İniesta yok solda sakatlıktan çıkmış Puyol oynuyor takımın güvenide gelmişken Pepeyle büyük hata yaptı
Mourinho'dan iyi olduğunu mu düşünüyorsun ?
2 kez şampiyonlar ligi kazanan başka Mourinho muydu ? İşini en iyi yaptığı için Dünyanın en iyisi.Bir bildiği vardır elbet.
kaçan gole bak:S
ah be Pedro . boş kale yav
ulan pedro
yuh pedro ya ne diyim bu adama ben daha
ilker devamlı aynı şeyleri söylüyor, doğru dürüst cümle bile kuramıyor berbat bi anlatım