Şimdi Ara

Barcelona - Real Madrid| El Clásico | 5.Round | CL Yarı Final 2.Maç | 3 Mayıs | (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.937
Cevap
0
Favori
63.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dünyada İlker Yasin'den daha rezil bir spiker yoktur herhalde, hala da utanmadan çıkıp maç anlatıyor rezil herif
  • Real alır bu maçı demedi demeyin hakemde her an kopabilir, seyirci fena bastırıyor.. bakalım nolcak
  • had bi 5 atında zevkli olsun maç
  • star tv barcelonanin alt kuruluşu falan mi ?

• pepe den oldum olası nefret ettim

yanında bonus olarak alves ve mourinho yuda götürdü
  • Mourinho ölüm fermanını yazıyor
  • Morinho merdivenlere oturdu yasak degil mi orası
  • mourinho yanlış yaptı.bu sefer atak oynaması gerekirdi.İniesta yok solda sakatlıktan çıkmış Puyol oynuyor takımın güvenide gelmişken Pepeyle büyük hata yaptı
  • Zevk yok aga şu maçta
  • İkinci maça Khedira da yetişmezse çok eksikle çıkacak Madrid...Ramos ve Pepe de yok...
  • evet beyler maç zevkli olmaya başlıyor şimdi.bir kırmızı kart var, morinho tribüne gönderildi.tribünler coştu, maç gerildi.maçın son 25 dakikası.ataklar ardı ardınada gelmeye başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

mourinho yanlış yaptı.bu sefer atak oynaması gerekirdi.İniesta yok solda sakatlıktan çıkmış Puyol oynuyor takımın güvenide gelmişken Pepeyle büyük hata yaptı

Mourinho'dan iyi olduğunu mu düşünüyorsun ?

2 kez şampiyonlar ligi kazanan başka Mourinho muydu ? İşini en iyi yaptığı için Dünyanın en iyisi.Bir bildiği vardır elbet.
  • kaçan gole bak:S
  • ah be Pedro . boş kale yav
  • ulan pedro
  • yuh pedro ya ne diyim bu adama ben daha
  • ilker devamlı aynı şeyleri söylüyor, doğru dürüst cümle bile kuramıyor berbat bi anlatım
  • olsun yaw böyle daha zevkli.

barçadan sahne oyunu "ortada madrid"
  • lasssss diarra
  • And the Oscar goes to Pedro..
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.