Eto'o gibi birini karşılıksız bırakmak istemiyorlar tabii ama neden illa santrafor ayıyorlar ki ellerinde Henry varken? Sol açık bir oyuncuyu neden düşünmüyorlar ki?
kesinlikle...ribery'i alsınlar, eto'o yu versinler santrafora henryi çeksinler o takımı kimse tutamaz...henry abicim bu boru mu topa vutuş stili yeter
henry le olcak iş değil bu, eto kaç yaşında henry kaç yaşında, barcelona zirvedeyse eğer zirvedeki yerini korumak zorunda bunun için de ya elindeki koruycak yada daha üst seviyeye çıkacak, eto gibi forveti bırakıp artık düşüşe geşmiş henry yi koymak çözüm değil, ayrıca ribery konusunda da ribery i alabileceklerini sanmıyorum, barcelona nın son dönem ekonomik durumu çok da iyi değil ve bayern de ancak astronomik rakamlara satarız diyor ribery i, en önemlisi de real madrid barcelona nın verdiğinden daha fazlasını verebilecek güce sahip
Onu bunu geçtim de, Eto'o dan iyi kimi alıcaklar çok merak ediyorum. Gerçi karşı takımın ceza sahasına bi kütük dikip santraforsuz 10 kişi oynasalar kütüğe çarptırıp yine bi dolu gol atarlar Ama Zlatan bile gelse Eto'o nun yerini doldurabilir mi bilemem.
quote:
Orjinalden alıntı: Night Stalker
Onu bunu geçtim de, Eto'o dan iyi kimi alıcaklar çok merak ediyorum. Gerçi karşı takımın ceza sahasına bi kütük dikip santraforsuz 10 kişi oynasalar kütüğe çarptırıp yine bi dolu gol atarlar Ama Zlatan bile gelse Eto'o nun yerini doldurabilir mi bilemem.
Eto'o kendi gitmek istiyor galiba. Kac sezondur ha gitti ha gidecek..
@Batuhan Kılıç Hocam adamlar 3 kupayı birden aldılar ki sırf şampiyonlar liginden gelen para 120m € civarında diye hatırlıyorum. Adamlar Nou Camp'ı büyütüyo ne kadar paraları olduğunu ordan hesap et
quote:
Orjinalden alıntı: Y!g!T
quote:
Eto'o kendi gitmek istiyor galiba. Kac sezondur ha gitti ha gidecek..
Evet ırkçılık olayları yüzünden ispanyadan ayrılmak istiyor
@Y!g!T Biliyorum geçen sene de son anda anlaştılar. Ama onun yerine kimi alıcaklar onu merak ediyorum. Barçanın şuanki kadrosu efsane oldu çünkü. Bu kadronun bozulacağına inanmak zor geliyor.
Zlatan Ibrahimovic diyorlar ama ne kadar dogru bilmiyorum. Eto'o'nun gitmesini bende istemiyorum sonucta yeni gelecek oyuncu ne kadar iyi olursa olsun Barcelona'nin bu sistemine uyum saglayabileceginin garantisi yok.
Henry ile nasıl olacak iş değil yahu? Sezon içinde gördük Eto'o kaç tane 1e 1 harcadı, kaç tane net golü yedi. Henry hem daha teknik hem de daha iyi bi' bitirici. Adam 30+ olunca yavaşlar, hızından eser kalmaz dendi. Hala tazılar gibi Maşallah. Bence Henry'yi ortaya çekip sol açık almalılar. Hem Bojan için de daha fazla sahada kalma imkanı doğar.
Henry'nin de kacirdigi bir suru pozisyon oldu. Eto'o ile Henry kiyaslamasina girmeyelim hic. Henry'nin daha kac yil oynayacagi bilinmez. Adam 32 yasina geldi artik. Hem diyelim Eto'o satildi Henry forvete cekildi olasi bir Henry sakatliginda Bojan suan icin Barcelona'yi kaldiramaz. Bence de o yuzden bir forvet transferi sart. Sol kanatda gene Hleb falan oynayabilir.
Y!g!T 32 yaşında olacak gelecek sezon tamam da koşmaya daha dayalı sol açık mevkiinde nasıl oynasın o zaman adam? Sanki santrafor oynamayınca yedekliğe düşecek. 32 yaş için santrafor oynamak mı daha zor yoksa sol açık oynamak mı?
Solda oynamak tabi ki daha zordur ama Henry son zamanlarda solda iyi isler yapti. Simdi forvete koyulup sola yeni bir oyuncu alinirsa bu takimi ne kadar etkiler bilinmez. Sonucta 2 oyuncunun yeri degisiyor. Diger turlu Eto'o'nun yerine baska bir forvet alinirsa sadece bir oyuncunun yeri degisiyor. Ki Eto'o giderse yerine en az onun kadar kaliteli bir oyuncu alinacaktir. Forvet alinmasi sol kanat alinmasina gore daha az riskli gibi duruyor.
kimi alırlarsa alsınlar sisteme uygun alıcaklar o yuzden transfer gecikiyo barcelona da barcelona 4 3 3 e uyum sağlamıyacak kimesyi almaz cünkü gelenekleri bu yıldız yerine sisteme göre oyuncu alıyor
keirrison vardı,noldu ona
Etoo Barça sisteminin bence en önemli parçalarından birisi. Pek etkili değil gibi gözüksede onun arkasındaki oyuncular için büyük şanstır.
Etoo nun yerine Zlatan veya Torres alınmadıkça hiç değiştirmeye uğraşmasınlar.
Henrynin yerine Ribery alınırsa çok iyi olur, ileriyi düşünmek adına.
fcbarcelonaturkiye.com dan takip edebilirsiniz
Eto barça sisteminin temel oyuncularından biri. Çok haraketli ve rakibi dağıtıp Messi ve Henry e yer açıyor. Sırtı dönük toplar alıp arkadaşlarına dağıtıyor. Böylece cezasahası içinde o mükemmel passları yapabiliyorlar. Yani eto bir nevi FORVET hattının oyun kurucusu... Bu sisteme uygun en iyi Ibrahimovic var. Interdede etonun görevine benzer görevi var. Torres falan takımın sistemine uyum sağlaması zor olur. Torres pek sırtı dönük top alabilen bir oyuncu değil daha çok koşu yapan. Fakat eto öle değil hem sırtı dönük top alıyor hemde koşular yapıyor.
quote:
@Batuhan Kılıç Hocam adamlar 3 kupayı birden aldılar ki sırf şampiyonlar liginden gelen para 120m € civarında diye hatırlıyorum. Adamlar Nou Camp'ı büyütüyo ne kadar paraları olduğunu ordan hesap et
ben laporta nın sözlerine göre dedim bunu, ayrıca stad büyütmek zaten başlı başına maddi külfet ve transfere engel, arsenal de emirates e geçerken bu sorunu yaşadı, arsene wenger de çıkıp bizden yıldız transfer beklemeyin demişti, laporta da buna benzer bir konuşma yaptı, tabi sonuçta barcelona barcelonadır ama ribery konusunda para konuşacağından real madrid in mali gücü daha ağır basar
Ben Barça'nın sıkıntılı durumda olduğunu zannetmiyorum. Fabregas için 50 Milyon Euro'yu gözden çıkardı diye biliyorum.