Arkadaşlar Biz Charımızı Seçerken birde Barbarian türü var bunlar ne işe yarıyor.. Daha mı iyi Yoksa dahamı Kötü.. Lakin Herkes'ten Büyük_Kalıplı Oldukları Kesin..
oyunda Warrior dediin char onlar
yani lvl 55ten sora işe yario
lvl 60 ta tutamazsın artık :)
quote:
Orjinalden alıntı: EleRoSse
sende salladın ha lvl 60 dan sonra tutamazmışsın.waior 62 olmadan bi bok olmaz....rogeo 62 mage de 62 pristte 62 çünkü pristte:skrim waior:skrim mage:hap rogeo:hap
quote:
Orjinalden alıntı: foxer92
quote:
Orjinalden alıntı: EleRoSse
sende salladın ha lvl 60 dan sonra tutamazmışsın.waior 62 olmadan bi bok olmaz....rogeo 62 mage de 62 pristte 62 çünkü pristte:skrim waior:skrim mage:hap rogeo:hap
SENDE SALLADIN HA 62 OLMADAN DA WARRIOR U KİMSE KOLAY KOLAY TUTAMAZ BİR KERE 60 YETER SWORD DANCİNG LE HERKESİ DAĞITIR
Valla bencede level 60 tan sonra warriroru tutana helal olsunn
rez tutmazmı sizce??
arkadaşlar valla ben 61 lvl worıorum. +9 STR takılar +6 STR chitin kıyafetler, +6/60 Glave 157 AP, beni çok rahat tutuyorlar. Bir Worıor olarak söylemeliyim ki 62 + Glave +7 veya Raptor +6-+7 olmadan worıor pek iş yapamıyor.
Haa yanlış anlaşılmasın iş yapamıyor derken, boşuna CZ gitmeyin demiyorum. Yaptığı iş şu işte. Ben 4 saat CZ takılıyorum. 5K NP ile gitmişsem. 4 saat sonunda en fazla 5,500 NP'm oluyor. Yani bence bu çok az. Ama merak etmeyin üstünüz sağlam ise ve 60+ iseniz CZde ufak ufak takılın. En azından kendiniz karşılarsınız. Yani NP ne artar ne eksilir.
priestte 62de judgement warriorda 62de scream magede 62de absolute power(adı yanlış olabilir) roguede 62de magic shield açılır ayrıca cz için lvl 60 olmak yeterli 60da kesmeye başlarsın 62de yararsın cz yi
czde prtysiz dolaşırsan yapamazssın tabi biz prtyle kişi başı 3k np kasıoz günde czde prtysiz fazla iş yapamazsın 45 saatte en az 1.5 np kasılır prtyle tabi sağlam bi prtyle
quote:
Orjinalden alıntı: gencyazilim
arkadaşlar valla ben 61 lvl worıorum. +9 STR takılar +6 STR chitin kıyafetler, +6/60 Glave 157 AP, beni çok rahat tutuyorlar. Bir Worıor olarak söylemeliyim ki 62 + Glave +7 veya Raptor +6-+7 olmadan worıor pek iş yapamıyor.
Haa yanlış anlaşılmasın iş yapamıyor derken, boşuna CZ gitmeyin demiyorum. Yaptığı iş şu işte. Ben 4 saat CZ takılıyorum. 5K NP ile gitmişsem. 4 saat sonunda en fazla 5,500 NP'm oluyor. Yani bence bu çok az. Ama merak etmeyin üstünüz sağlam ise ve 60+ iseniz CZde ufak ufak takılın. En azından kendiniz karşılarsınız. Yani NP ne artar ne eksilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme