Şimdi Ara

Barbar Fury sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok uzun bir aradan sonra Diablo oynamaya başladım. DH açtım, çok kısa sürede iyi bir seviyeye geldim. Şimdi yanına farklılık olsun diye bir Barbar açtım, 70 oldu, legendary dizdim üstünü ama hala yaratık kesmekte zorlanıyorum. Burada zorlanmak öldürememe değil de başlıkta da belirttiğim gibi fury yaratamama. Skill vurmaya kaynak çok zor buluyorum. Nasıl bir yol izlemeli?

    Skillerim:
     Barbar Fury sıkıntısı







  • Eğer wirlwind ile kesiyosan öncelikle silah olarak Bul Kathos setini kullanmalısın. Bul-Kathos's Solemn Vow ve Bul-Kathos's Warrior Blood.Yine aynı şekilde wirlwind ile gideceksen "Wastes" setini tamamlamasın.

    Ama en basitinden tavsiyemhttp://www.diablofans.com/builds/85723-s9-whirlwind-gr90 skill ve item olarak şöyle bişey diz.
  • Porno Graffiti kullanıcısına yanıt
    Peki bu dediğin eşyaları toplayana kadar nasıl bir dizilim yapmamı önerirsin. Çünkü şuan resmen işkence mobları kesmek, WW spamlamaya fury yetmiyor.
  • Valla tez elden ww spamlayacaksan o silahları bul. Ha yok dersen tamalanmış setlerin falan varsa onları kullan. Mesela ben başlangıç olarak bulunca ilk İmmortal king set(oldugu kadar) + gavel 2 hnd ararım. Giriş seviyesi ve orta seviyede çok rahatlatır barbarı. Yanına focus + restraint yüzükte bulup taktınmı mis. Setleri tamamlayınca istediğin builde geçersin. Şuanda net olarak şunu bunu yap diyemem kusura bakma. Hem elinde ne gibi itemler var bilmiyorum hemde oyunun dinamiği set ve setleri bufflayan yan leglere dayalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.