Şimdi Ara

Bar Brothers Programı hakkında bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısacası Bar Brothers programları hakkında bilgisi olan var mı ? Programları uygulayan almayı düşünen..?

• up
  • up
  • up
  • nasıl bir program ? street workout programı mı ?
  • Barlar ile yapılan hareketlerin en iyi öncürinden kendileri lider lazorov ile birlikte video paylaşıyorlar hareketler vs, ücretli olarak 3 versiyonlu program satıyorlar sitelerin de. Calisthenics ve home workout tarzı tek ihtiyaç duyulan bir mekik barı genel olarak.Kafanda şekillenmesi için bir kaç link

resmi siteleri

• yerinde olsam hiç para verip almazdım. internette bununla ilgili bulabileceğin birçok video mevcut zaten. mesela bu kişinin youtube sayfası bana yardımcı oldu sana da olacaktır. videolara tek tek bak;

https://www.youtube.com/user/fitnessclown/featured
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayan köpek

yerinde olsam hiç para verip almazdım. internette bununla ilgili bulabileceğin birçok video mevcut zaten. mesela bu kişinin youtube sayfası bana yardımcı oldu sana da olacaktır. videolara tek tek bak;

https://www.youtube.com/user/fitnessclown/featured

programı aldım zaten sadece alanlarla etkileşime geçip daha kaliteli çalışma ve kafa yorma için açtım konuyu, kaldı ki hareketleri gösteriyor verdiğin link güzel kanal gerçekten programda paylaşılmış ama bende yıllarca spor yaptım son 4.5 aydır ciddi düzenli olarak yapıyorum ve yıllarım çöpe gitmiş bunu anlıyorum. Tüm hareketlerin nasıl yapıldığını izle peki bunları sıraya koymak için hangi ölçütü kullanacaksın ki profesyonelsen yapa ede yıllarını vermişsen helal olsun programını yap ama değilsen video izleyip kendine program çıkarmak inan bana zarar verdi. Bu programlar ahım şhaım değil zaten ama en azından ciddi bir şeyler çıkabiliyor. mesela frank medrano...

• up
  • up
  • up
  • up
  • ne kadara aldın ? birde evde mekik barı dedin barfiks barına gerek yok mu ?
  • Programa verdiğin parana yazık,memnun musun bari?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kezahakeza

ne kadara aldın ? birde evde mekik barı dedin barfiks barına gerek yok mu ?

güncel fiyat ve programlar
    Link
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyHybris

Programa verdiğin parana yazık,memnun musun bari?

Niye parama yazık açıklamak ister misin, hepimizi aydınlat kimsenin parasına yazık olmasın artık, herkesi o engin bilgilerin ile aydınlat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedroid

quote:

Niye parama yazık açıklamak ister misin, hepimizi aydınlat kimsenin parasına yazık olmasın artık, herkesi o engin bilgilerin ile aydınlat.

Program bir çok yerde free olarak dağıtılıyor.
    iyi günler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kedroid

quote:

Program bir çok yerde free olarak dağıtılıyor.
    iyi günler.

Evine hırsız girse aylarca çalıştışıp biriktirdiğin maaşı çalsa sonra da sağda solda dağıtsa merak ediyorum ne derdin, hırsızlık hırsızlıktır başka bir şey değil. Yoruma açık değil ve korsan kullanma tavsiyeni dikkate almıyorum, bir uyanık sen varsın bunu nasıl düşünemedim oda ayrı konu.

Edit: Bir de parana yazık diyor bak bak laflara bak bak akıl veriyor bi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedroid -- 18 Eylül 2016; 10:05:12 >

• Hocam ben 6 7 ay kadar street workout yaptim. Acikcasi spor tecrubem vardi ve programimi o zamanlarda kendim yapmistim. Duzenli yaptiginizda ciddi manada gelisim gosterirsiniz fakat duzenlilik ve beslenme her zamanki gibi kilit nokta. Hem fitness hem street workout yapmis birisi olarak sunu soyleyeyim, kaslar hangi hareketlerle veya stille calistiginizi umursamiyor, yeteriince yiprattiysanz ve beslenmenizi duzgun ayarladiysaniz her turlu gelisiyor. Street workoutta daha esnek ve kondisyonlu oluyorsunuz fakat genel kuvvetiniz belli bir seviyeye kadar geliyor. O seviyeyi asmak icin yine bodybuilding tekniklerine basvuruyorsunuz(ek agirlik veya supersetler gibi). Bodybuildingte kuvvet artiminiz daha iyi oluyor fakat kondisyonunz dusuyor. En azindan benim edindigim tecrubeler bunlar. Daha halen salona gidemedigimde arada birkac hafta street workout yaparim zevklide oluyor fakat tum sene yapmak biraz sikinti, kar var kis var asiri sicak var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

Hocam ben 6 7 ay kadar street workout yaptim. Acikcasi spor tecrubem vardi ve programimi o zamanlarda kendim yapmistim. Duzenli yaptiginizda ciddi manada gelisim gosterirsiniz fakat duzenlilik ve beslenme her zamanki gibi kilit nokta. Hem fitness hem street workout yapmis birisi olarak sunu soyleyeyim, kaslar hangi hareketlerle veya stille calistiginizi umursamiyor, yeteriince yiprattiysanz ve beslenmenizi duzgun ayarladiysaniz her turlu gelisiyor. Street workoutta daha esnek ve kondisyonlu oluyorsunuz fakat genel kuvvetiniz belli bir seviyeye kadar geliyor. O seviyeyi asmak icin yine bodybuilding tekniklerine basvuruyorsunuz(ek agirlik veya supersetler gibi). Bodybuildingte kuvvet artiminiz daha iyi oluyor fakat kondisyonunz dusuyor. En azindan benim edindigim tecrubeler bunlar. Daha halen salona gidemedigimde arada birkac hafta street workout yaparim zevklide oluyor fakat tum sene yapmak biraz sikinti, kar var kis var asiri sicak var :)

Aynen hocam haklısınız bu konuda ama spor salonu ve klasik hareket ve ortam sevmiyorum bunları, biraz kendimi geliştirip daha sonra bodyy building yapacağım amacım öncelikli olarak güç ve dayanıklılık, görünüm ve kas yapımı daha sonra. Yorucu olması güneş olması da ayrı dert tabi. Düzen ve beslenme ise tam olarak dediğiniz gibi kilit nokta

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.