Şimdi Ara

BAR Basıncın Sürekli Düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 0 binaya taşındık, kombi Daikin, sürekli basınç düşüyor ve çalışmayı durduruyor kombi. Radyatörlerde kaçak kontrolü yaptık, bir radyatör damda damla su kaçırıyordu bir musluğundan, onu duzelltik, bir kaç gün problem yaşamadık, bugün geceden itibaren yine aynı problem oluşmaya başladı. Bu konuda neler yapılabilir, tesisatta kaçak olması haricinde başka ne ihtimaller var, bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mukuk20

Hocam çok dikkat etmedim ama açınca 30 40 saniye bakıyordum, 1.8 olan basınç 1.9 olup 1.8 olup duruyordu, bir süre sonra sabitleniyordu, bu durumu da normal karşılıyordum.

Eger yer altindan giden pex borularda bir kacak yoksa genlesme tankinin havasiyla alakali bir problem olabilir. Bir ihtimalde 3 yollu vanada sikinti olabilir. Daha tecrubeli arkadaslar yorum yapicaktir tabiki. Kombiniz garantiliyse servisi cagirmakta yarar var

Teşekkür ederim. Kombi 2 haftalık 0 kombi, garantili. Servis tesisatçı çağırın diyor, bakmıyorlar. Geçen de drift testi arızası verdi, servis gelip sensörleri değiştirdi, düzeldi. Değişik huyları var kombinin. En iyisi yine tesisatçı çağırmak sanırım, yer altında kaçak olsa bulurlar herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: mukuk20

Teşekkür ederim. Kombi 2 haftalık 0 kombi, garantili. Servis tesisatçı çağırın diyor, bakmıyorlar. Geçen de drift testi arızası verdi, servis gelip sensörleri değiştirdi, düzeldi. Değişik huyları var kombinin. En iyisi yine tesisatçı çağırmak sanırım, yer altında kaçak olsa bulurlar herhalde.

Eger dinleme cihazi varsa kacakta yer altindaysa kesin nokta atisi bulurlar. Oncesinde kombiden emin olmak lazim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombinin basıncı çok yükseldi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dinleme cihazını boşver, bende var o cihazdan yıllarca kullandım, bütün herşey ustalıkta biter. dinleme cihazı yüksek basınçlı şebeke tesisatında bile bulmazı zordur, kaldıki kalorifer tesisatında dinleme cihazıyla kaçak bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bişey,

eğer tesisatın mobil sistem ise kesinlikle ve kesinlikle bağlantı yerlerinde kaçak çıkar ve bulmasıda çok çok basittir. sadece kuru parmakla bağlantı yerleri kontrol edilecek başka biyerden çıkmaz

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.