bar açmak istiyorum .. nasıl yapabilirim daha sonra nasıl yönetebilirim detaylı bilgi verebilir misiniz.. şimdiden tüm üyelere teşekkürler
Bar açmak için önce şirket lisansı almanız gerekiyor. 12 aylık şirket lisansı da 23 Euro gibi bir fiyat
para sorun değil aldıktan sonra ne yapacağım yönetimi falan kolay olur mu ? para var mı bu işte
daha sonra oyun parasına ihtiyacınız var. Hangi şehirde açacaksanız o şehirde bir şirket açmanız tercihtir. Belediye binasına gidip, şirket açmak istiyorum diyorsunuz. belirli bir miktar ücret ödeyim şirket açıyorsunuz. sonra size bir başarı geliyor ilk defa bir şirket açtım diye. Sonra siz şirkete para aktarıp isterseniz ikinci el bir bar isterseniz de mekanlardan yeni bir mekan aç seçeneği ile belirlenen ücreti ödeyip mekan sahibi olabiliyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: aydinozhan
para sorun değil aldıktan sonra ne yapacağım yönetimi falan kolay olur mu ? para var mı bu işte
Eğer sadece barla ilgilenecekseniz yönetimi çokta zor olmaz. Benim tavsiyem sıfırdan bar kurmayın bir şehirde masraflı olur ve kalite olarak en düşük seviyeden başlar artırana kadar harcadığınız para fazla olur, hem de hevesiniz kırılır. İkinci el bir bar satın alın ve kalitesini mükemmel veya üzeri bir seviyeye getirdiğinizde iyi grupları yüksek kar oranıyla barlarınızda çalmaya davet edin. Bunun için oyundaki şirket forumlarını kullanabilirsiniz. 5 tane iyi grup sizin barınıza muhteşem paralar kazandırabilir ancak bardaki temel felsefe şudur bir tane işi bilen CEO alırsınız herşeyle o ilgilenir siz ona 5 bin TL vererek yan gelip yatarsınız :)) Yani Bar işi belki de oyundaki işlerde en karlı olanı, tavsiye ederim ancak sıkı takip edilmesi gerekir ve İstanbul'da açmanız daha iyi olacaktır :))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme