Şimdi Ara

Banyonun tavanından su damlıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tam bir hafta geçti 4 kez haber yolladık, usta gelmedi diyip duruyorlar. tamda dusakabinin üstünden geliyor su duş alamıyoruz. bugun memlekete gitmişler yarın akşam döneceklermiş hala damlıyor... yöneticiye de söyledik uyuzun biri pek kaale alan yok. ne yapabiliriz tavsiyesi olan var mı?

• sende aşağıdan onların katına su fışkırt.Yerçekimine karşı gel.
  • Damlaya damlaya göl olur diye bişuna demimişler gölün olunca penguenlere bağışlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duşa kabinin üstündeyse kendi buharınızdan oluşmadığına emin olun. eğer yukarıdan geliyorsa elinize derz dolgu alıp çıkın komşuya fayansların arasını doldurun ya da usta getirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o bencede buhardan oluşma şansı var.Bizimde üst kattan su damlıyor,geçen gün saçlarımı kurularken çalışan fön makinasının arkasına giriyordu az kalsın o su oraya bi girse ben pert olurdum durdugum yer banyo ayaklarımın altı su e tepeden suda damlasa geberir giderdim ama düşünen mi var 500 defa söyledik yok,en sonunda o tavan curuyup tepemize çökcek diye tırsıyorum bide pislik herifler temizlemiyorlar banyolarını ne zaman bizim banyoya damla damlasa bizim tuvalet mok gibi kokuyor gelsinler eve temiz bi laf yicekler artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Musluk suyu paslı akıyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.